Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ny kompetens inom solceller och laddstolpar

2018-03-07

Försäljningen av el- och laddhybridbilar ökar lavinartat vilket betyder att många vill ha möjlighet att ladda sin bil både hemma, på jobbet och på offentliga parkeringsplatser. Och intresset kommer bara att bli större. År 2020 beräknas det finnas mer än 200 000 laddbara bilar i Sverige.

Det nya teknikområdet kräver inte bara att Ahlsell har de rätta produkterna i hyllan. Det betyder också att vi måste kunna tillhandahålla rätt kompetens inom ett område där utvecklingen går framåt i en rasande fart. Därför står nu tre dedikerade teknikspecialister redo att dela med sig av sin kompetens, både internt och externt. 

- Bakgrunden till att vi nu satsar på teknikspecialister sol & ladd är att vi ser att det här är ett nytt teknikområde där vi måste hänga med, både produkt och kompetensmässigt. Området är också viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv där Ahlsell självklart vill ligga i framkant, säger Christer Olsson som är marknadschef El på Ahlsell.

Ladda-hemma-stödet och Klimatklivet ökar intresset för laddstolpar

Teknikspecialisterna kommer att verka lokalt i sina regioner där de ska bidra till att öka kunskapen om solceller och laddstolpar internt inom Ahlsells alla segment. De ska också gå ut brett mot marknaden, träffa kunder och leverantörer och medverka på olika externa event och aktiviteter.

- Just laddstolpar är väldigt hett just nu, konstaterar Roger Nilsson som är teknikspecialist sol & ladd i region Norr. Det händer väldigt mycket på produktsidan och initiativen Ladda-hemma-stödet och Klimatklivet har inneburit ett ökat intresse hos många av Ahlsells kunder, både de som jobbar mot slutkonsument, men också för industrier, fastighetsägare och byggföretag.

Laddstolpar som håller måttet i alla väder

I dagarna ska Roger Nilsson och Christer Olsson representera Ahlsell vid årets upplaga av det 20 mil långa vinter-elbilsrallyt i Norrbotten! Rallyt är en del av projekt CELLER-i, som bland annat ska testa hur bilar drivna helt eller delvis av battericeller i bilen klarar sig i vår arktiska kyla.

- Ahlsell har verkligen satt ner foten för att visa vad vi kan erbjuda. I dag representerar vi stora och trygga varumärken med laddstolpar som håller måttet i alla väder och som kan erbjuda både support och reservdelar över tid. Dessutom har vi tillfört kompetens väldigt långt ute i regionerna, avslutar Roger Nilsson.

Ahlsells tre teknikspecialister inom sol & ladd

Syd: peter.mosen@ahlsell.se  040-380337
Mellan: thomas.zetterstrom@ahlsell.se 08-6806242
Norr: roger.nilsson@ahlsell.se 0907-861019

 

Mer läsning för dig

Ökad efterfrågan på laddstolpar
Nya möjligheter med ladda-hemma-stödet och Klimatklivet
Piteå bygger ut laddinfrastrukturen för elbilar
Trollhättan laddar upp med hjälp av Ahlsell

EL Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.