Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Pela Tools

Nu finns Pela Tools att köpa här i vår webbutik och även i utvalda Ahlsellbutiker! Omtyckta Pela Tools erbjuder produkter som är utvecklade efter vad kunderna efterfrågar, som den storsäljande tvåpelarlyften, blästerskåpet, färgglada garageinredningar och kundernas favorit - däckmonteringsmaskinen. Pela Tools är med andra ord verktyg och maskiner för entusiaster, av entusiater. Upptäck Pela Tools här!

Grundaren Lars Edwardsson upptäckte tidigt sitt intresse för bilar och entreprenörsskapet vaknade till liv när han jobbade extra i en järnhandel under studierna till reservdelsman på gymnasiets fordonstekniska linje. Idag har Pela Tools 5 000 artiklar som Ahlsell kommer att lagerföra som passar perfekt för jobben i garaget eller verkstaden.


Produkter från Pela Tools vi rekommenderar till garaget/verkstaden

Visste du detta om Pela Tools?

  • Pela Tools grundades 2003 som ett led i Lars Edvardssons önskan att kunna hoppa över mellanhänder och på så sätt påverka både priser och produkter till det bättre.
  • Det som kännetecknar Pela Tools är att alla produkter är utvecklade efter vad kunderna efterfrågar.
  • Pela Tools tar fram produkterna själva, utan några mellanhänder, vilket gör att de verkligen kan allt om dem.
  • Pela Tools däckmonteringsmaskin var ett wild card som såldes slut i butik direkt. Målgruppen visade sig vara kunder som kör folkrace och köper däck varje helg. Nu är det en av Pela Tools mest populära produkter.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript