Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Emilia, Neda, Daniela, Anna - A-Kvinnor 2024

A-kvinnor på Ahlsell

För sjätte året i rad vill vi på Ahlsell i samband med internationella kvinnodagen den 8 mars uppmärksamma ett gäng kvinnor som jobbar på Ahlsell – våra A-kvinnor. På det här sättet vill vi visa upp bredden av möjligheter och yrkesroller inom Ahlsell, och också visa upp det inkluderande och jämlika företag vi vill vara och strävar efter att bli.

Vi vet att mångfald vad gäller kön, ålder, etnicitet och bakgrund skapar en bättre och roligare arbetsmiljö. Dessutom gör det oss till ett mer konkurrenskraftigt företag. Vi är inte där riktigt ännu, men vi är seriösa i vår strävan att nå dit.

Den 8 mars släpper vi ett specialinspelat poddavsnitt där vi pratar med fyra kvinnor i olika roller och funktioner på Ahlsell. De berättar hur de hamnade hos oss, vad de har för utmaningar i sitt arbete samt vad som gör deras jobbvardag meningsfull och intressant.

Dessutom kommer vi att lyfta innehåll i våra digitala kanaler som visar kvinnors perspektiv, både inom Ahlsell och inom de branscher vi samarbetar med.


Speciellt poddavsnitt inför 8:e mars

Även detta år väljer vi att göra ett specialavsnitt för den 8 mars där vi samtalar med fyra olika kvinnor i olika roller och funktioner på Ahlsell om hur de hamnade på företaget, vad som är mest intressant och utmanande med deras jobb, samt vad som skapar meningsfullhet för dem i deras jobbvardag.

På Ahlsell jobbar många kompetenta, drivna och intressanta kvinnor, ingen glömd. Idag får vi samtala med några av dem.


Moderatorer

Kim Swing  - People and Culture

Marcus Rosman - Key Account Manager Bygg

 

A-kvinnor
Neda Andersson - Butikschef

Anna Caracolias - Product Owner

Daniela Ramirez Alvarez - Senior UX/UI Designer

Emilia Sakko Palmgren - HR Business Partner


 

The A-Team

Neda Andersson, Butikschef

– Jag drivs av att påverka och göra skillnad på riktigt och att se mina medarbetare växa och utvecklas är blad det viktigaste sakerna för mig. Att arbeta tillsamman, finnas som coach och låta människor prova från en roll till annan och samtidigt driva butikens KPI ‘er och vara affärsutvecklande ledare med fokus på sälj är vad en Butikschef på Ahlsell gör.

Anna Caracolias, Product Owner

– Jag har världens bästa, och roligaste jobb, som får jobba med Ahlsells butikspersonal. De är navet för kundrelationer och vår affär. Jag vill alltid prata, och jobba med, digital utveckling, produktutveckling och förändringsledning. Att fler kvinnor ska in i Tech är en självklarhet. 70% av befolkningen ska inte bestämma vår gemensamma framtid.

Daniela Ramirez Alvarez, Senior UX/UI Designer

– Att jobba på Ahlsell är utmanande på ett roligt sätt. Man får jobba med kunniga och inspirerande personer och kompetens respekteras vilket jag tycker är viktigt. Jag drivs av att kunna göra skillnad.

 

Emilia Sakko Palmgren, HR Business Partner

– Varje dag får jag bidra till Ahlsells medarbetarlöfte ”Den bästa tiden i ditt arbetsliv”, och det gör mitt arbete meningsfullt! Jag känner att jag får påverka och göra skillnad, och det skapar motivation och arbetsglädje hos mig.


Moderatorer

Ahlsellvärderingar

Ahlsell har länge arbetat under värdeorden ansvar, öppenhet och enkelhet. Det innebär bland annat att alla förväntas ta ansvar för att skapa en arbetsmiljö där vi utvecklas både som människor och i våra yrkesroller. Vi vill också vara öppna i kontakten med andra, både vad gäller i möten med kunder, leverantörer och medarbetare. Att mångfald bland medarbetare vad gäller bakgrund och erfarenhet skapar en bättre arbetsmiljö är vi övertygade om. Slutligen vill vi givetvis att det ska vara enkelt att göra affärer med Ahlsell. Att våra kunder, medarbetare och leverantörer känner att vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

På Ahlsell tar vi våra värdeord på största allvar. Vi vill att de genomsyrar allt vi gör. Många av våra medarbetare vittnar om att dessa värderingar är påtagliga i vårt dagliga arbete.


Skyddskläder för tjejer - Självklart! Se intervjun med Sylvia Toutparfait och Inga-Lill Abrahamsson på Rejlers

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript