Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

A-kvinnor på Ahlsell

I samband med internationella kvinnodagen den 8 mars, vill vi på Ahlsell för femte året i rad uppmärksamma olika kvinnor som jobbar på Ahlsell inom olika roller. Våra A-kvinnor.

Vi vill med detta visa upp bredden av yrkesroller och möjligheter som finns inom Ahlsell, samtidigt som det också visar upp det inkluderande och jämlika företag vi strävar efter att bli och vill vara.

På Ahlsell tror vi att mångfald vad gäller ålder, kön, etnicitet och bakgrund skapar en bättre och roligare arbetsmiljö, samt att det gör Ahlsell till ett mer konkurrenskraftigt företag. Vi är medvetna om att vi inte är där ännu, men vi är seriösa i vår strävan att nå dit.

Vi kommer under mars månad att släppa ett specialinspelat podcastavsnitt där vi samtalar med fyra olika kvinnor i olika roller och funktioner på Ahlsell om hur de hamnade på företaget, vad som är mest intressant och utmanande med deras jobb, samt vad som skapar meningsfullhet för dem i sin jobbvardag.

Utöver detta kommer vi att lyfta innehåll i våra digitala kanaler som på olika sätt visar olika kvinnors perspektiv, både inom Ahlsell och inom de branschen med vilka vi samarbetar.


 

Speciellt poddavsnitt inför 8:e mars

I år väljer vi att göra ett specialavsnitt för den 8 mars där vi samtalar med fyra olika kvinnor i olika roller och funktioner på Ahlsell om hur de hamnade på företaget, vad som är mest intressant och utmanande med deras jobb, samt vad som skapar meningsfullhet för dem i deras jobbvardag.

På Ahlsell jobbar många kompetenta, drivna och intressant kvinnor, ingen glömd. Idag får vi samtala med några av dem.

 

Medverkande i podden är:

Kim Swing People and Culture, Marcus Rosman Key Account Manager Bygg, Karin Krüger Divisionschef VS Installation, Christina Lindbäck hållbarhetschef, Leilti Tesfai butikschef Uppsala Norr, Stefania Tardito Product Owner

 


 

The A-Team

Christina Lindbäck, hållbarhetschef Ahlsell

- Jag har världens bästa jobb. Att vara hållbarhetschef är bland det mest fantastiska man kan få vara i ett företag. Jag har jobbat länge med de här frågorna och har sett en stor förändring under denna tid. Ahlsell är det första företaget jag har jobbat med där jag inte har behövt förklara varför det är viktigt med hållbarhetsarbete.

Leilti Tesfai, butikschef Uppsala Norr

- Jag började att jobba extra på Ahlsell samtidigt som jag studerade på universitetet. Min ursprungliga tanke var att fortsätta på det akademiska spåret. Men efter ett sabbatsår blev jag tillfrågad av en tidigare butikschef att fortsätta hos Ahlsell. Jag ville tillbaka till den varma familjen som jag kände att mina kollegor och kunder utgjorde för mig på Ahlsell.

Stefania Tardito, Product Owner

- Från dag ett har jag känt att folk har varit öppna för min kompetens och vad jag kan tillföra. Det har gett mig en känsla av att jag har kunnat ta ansvar från start och att jag kan driva viktiga frågor för mig här. När det gäller att vilja stanna kvar hos Ahlsell, har det här varit avgörande saker eftersom jag känner att jag kan påverka och åstadkomma mycket här.

Karin Krüger, divisionschef VS Installation

- När jag började på Ahlsell upplevde jag en väldigt stark känsla av att mina kollegor tyckte att de redan hade ett meningsfullt jobb. Men när vi sedan lade på visionen att vi ska vara med och bidra till ett hållbart samhälle så föll en pollett ned på något vis och vi skruvade upp känslan av meningsfullheten ytterligare. Det gäller inte bara att det är meningsfullt för oss som bolag utan också för att vi känner att vi gör något meningsfullt för världen.

Ahlsellvärderingar

Ahlsell har länge arbetat under värdeorden ansvar, öppenhet och enkelhet. Det innebär bland annat att alla förväntas ta ansvar för att skapa en arbetsmiljö där vi utvecklas både som människor och i våra yrkesroller. Vi vill också vara öppna i kontakten med andra, både vad gäller i möten med kunder, leverantörer och medarbetare. Att mångfald bland medarbetare vad gäller bakgrund och erfarenhet skapar en bättre arbetsmiljö är vi övertygade om. Slutligen vill vi givetvis att det ska vara enkelt att göra affärer med Ahlsell. Att våra kunder, medarbetare och leverantörer känner att vi är jordnära, okomplicerade och tydliga.

På Ahlsell tar vi våra värdeord på största allvar. Vi vill att de genomsyrar allt vi gör. Många av våra medarbetare vittnar om att dessa värderingar är påtagliga i vårt dagliga arbete.

Inspirerad att jobba hos Ahlsell?

På Ahlsell finns en uppsjö av olika yrkesroller och befattningar. Om du känner dig nyfiken på oss och vilka roller som finns så kolla in våra lediga tjänster under Jobba hos oss.


 

Skyddskläder för tjejer - Självklart! Se intervjun med Sylvia Toutparfait och Inga-Lill Abrahamsson på Rejlers

 

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript