Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Visar 1 till 20 av 26

Sortera

 • Rullhurts
  Rullhurts
  Rullhurts med fyra lådor som finns i sex olika färger. Penninsats och centrallås ingår på alla hurtsar.
  Mer info
 • Kontorsstol Officeline Basic Jenna Synkron
  Kontorsstol Officeline Basic Jenna Synkron
  Jenna Synkron har en enkel gungfunktion som ger en behaglig rörelse. Med enkla och tydliga handgrepp ställer du in stolen så den passar dig.
  Mer info
 • Ljudabsorbent Silento Wall Clean
  Ljudabsorbent Silento Wall Clean
  Clean är en modern väggabsorbent som kan varieras för att bilda unika mönster i olika färger. Trots sin hexagonform ger Clean ett mjukt intryck med tygomvikta kanter och hörn. Clean passar lika bra på kontoret som i mötesrummet eller i receptionen - det är bara du och din fantasi som sätter gränserna. Bygg ett konstverk som samtidigt skapar en behagligare ljudmiljö.
  Mer info
 • Kontorsstol Officeline Basic Ronna
  Kontorsstol Officeline Basic Ronna
  Ronna har gungfunktion med ställbart motstånd, ställbar rygg i vinkel och höjd och sits justerbar i djup. Armstöden går att justera i höjd, bredd och djup beroende på hur du monterar dem.
  Mer info
 • Ljudabsorbent Silento Wall Soft
  Ljudabsorbent Silento Wall Soft
  Soft är en tygklädd ljudabsorbent med rakt avskuren kant. Kärnan, i grå färg, är synlig från sidan. Blanda storlek och färg för att skapa din egen design och en skönare känsla i rummet.
  Mer info
 • Konferensbord
  Konferensbord
  Konferensbord för upp till cirka 10 personer. Manuell höjdjustering mellan 590 - 820 mm. Välj till något av våra teknikpaket för att få ett komplett konferensbord med modern teknik.
  Mer info
 • Kontorsstol Officeline Basic Jenna
  Kontorsstol Officeline Basic Jenna
  Jenna är en enklare arbetsstol utan gungfunktion med en rygg som lätt går att ställa om i vinkel, djup och höjd för individuell anpassning.
  Mer info
 • Ljudabsorbent Silento Wall Solid
  Ljudabsorbent Silento Wall Solid
  Med sina mjuka tygomvikta kanter och hörn ger Solid en skönare känsla i rummet. Kombinera de två storlekarna och mixa med olika färger för att skapa din egen design.
  Mer info
 • Golvskärm Silento Screen Selma
  Golvskärm Silento Screen Selma
  Med Selma golvskärm har du alla möjligheter att bygga upp det avskilda utrymme du behöver oavsett hur ditt kontor ser ut. Selma har en fiberfyllnad på 44 kg/m3 vilket både ger väldigt bra ljudabsorberande egenskaper och extra stabilitet. Fibermaterialet som används är spillmaterial från produktion samt återvunna PET-flaskor. Produkterna inom Silento Screen är laboratorietestade för ljudabsorption (så kallat N10-värde). Det innebär bland annat att produkterna har testats för de vanligaste frekvensområdena för kontorsmiljöer.
  Mer info
 • Skrivbord Ergofunk Smart, höj- och sänkbart
  Skrivbord Ergofunk Smart, höj- och sänkbart
  Stabilt och tystgående elstativ med två motorer och integrerad styrbox (plug and play). Slaglängd 670-1170 mm (500 mm). 5 års garanti.
  Mer info
 • Skivbord Ergofunk Basic, höj- och sänkbart
  Skivbord Ergofunk Basic, höj- och sänkbart
  Höj- och sänkbart skrivbord med två motorer och flexisarg som gör stativet justerbart i bredd. Stativet är kvalitetstestat och godkänt enl EN 527.
  Mer info
 • Kontorsstol Officeline Surf
  Kontorsstol Officeline Surf
  Låsbar synkron eller freefloat mekanism med antichock-system. Reglerbart gungmotstånd med vev. Sittdjupsjustering. Justerbar svankhöjd och rygghöjd. Armstöd Softfeel justerbara i höjd, bredd, vinkel, djup. Nackstöd ställbart i höjd, vinkel och djup. Rygg och sits helt klädd i tyg eller skinn. Fotkryss i polerad aluminium med gaspelare i krom. Hjul med gummislitbana för hårda och mjuka golv. Gasreglerad sitthöjd.
  Mer info
 • Kontorsstol Höganäs +380
  Kontorsstol Höganäs +380
  Högklassigt utrustad redan i sitt standardutförande. Höganäs +380 har storlek medium på rygg och sits men om det inte känns helt rätt så kan din kropp hitta en perfekt match genom att anpassa stolen helt efter din kropps förutsättningar. Det dubbla unika svankstödet är standard precis som den gasreglerade ryggstödsvinkeln som ger maximalt ryggstöd i alla positioner.
  Mer info
 • Kontorsstol Officeline Mesh
  Kontorsstol Officeline Mesh
  Mesh har en synkron gungfunktion som ger maximalt stöd genom att följa kroppens naturliga rörelser både i fram- och tillbakalutad arbetsställning. Detta ger maximalt stöd av svank, ländrygg och bröstrygg samtidigt som möjligheten finns att luta sig tillbaka och öppna upp höftleden. Med en rygg klädd i nät ger Mesh ett behagligt stöd men också bra ventilation för ryggen.
  Mer info
 • Sadelstol Höganäs Polo M
  Sadelstol Höganäs Polo M
  Polo har en fast tvåspaksmekanik som kan vinklas och låsas i olika positioner allt för att få en så aktiv och varierad sittställning som möjligt. Att sitta i ridande position med öppen vinkel i höften avlastar ryggen, förbättrar din hållning och stärker kroppens muskler samt minskar risken för olika typer av belastningsskador. Stolen är lämplig till användning i de flesta miljöer bla dental, medicin, industri och kontor.
  Mer info
 • Kontorsstol Höganäs +390
  Kontorsstol Höganäs +390
  Höganäs +390 är en modern och ergonomisk kontorsstol av absolut premiumkvalitet. Stolen är densamma som +380 men med större rygg och sits.
  Mer info
 • Balanspall Officeline Point
  Balanspall Officeline Point
  Point är en ergonomisk balanspall som hjälper dig att sitta på ett korrekt och avslappnat sätt. Med sina ergonomiskt välutformade egenskaper ger Point goda möjligheter till ett varierat, rörligt och balanserat sittande. Justera sitthöjden för att ge fötterna bra stöd mot fotplattan. Sitsen, formad som en cykelsadel, underlättar automatiskt balanssittandet. Ett rörligt sittande med hela kroppen i balans är den bästa positionen för ryggen och nacken.
  Mer info
 • Kontorsstol Höganäs 290
  Kontorsstol Höganäs 290
  Höganäs 290 är en modern och ergonomisk kontorsstol. Stolen är densamma som 280 men med större rygg och sits.
  Mer info
 • Pall Höganäs Circle
  Pall Höganäs Circle
  Circle är en smidig pall med mjuk och skön sits. Sitsens runda utformning ger användaren en god komfort. Stolen har en ring under sitsen som enkelt höjdjusterar pallen oberoende av sittposition.
  Mer info
 • Sidoskåp dubbelsidigt
  Sidoskåp dubbelsidigt
  Sidoskåp som ger dig både bra förvaring och avskärmning till arbetsplatsen. Tillgängligt i flera olika utföranden.
  Mer info
Visar 20 av 26

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript