Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Visar 1 till 4 av 4

Sortera

 • Askkopp Asken med/utan tak
  Askkopp Asken med/utan tak
  Askkopp för väggmontage. Passar i alla offentliga eller privata miljöer. Samlar upp aska och fimpar. Lätt att fälla framåt och tömma. Pulverlackad. Finns i två utförande, med eller utan tak.
  Mer info
 • Skruvstycke Ironside W
  Skruvstycke Ironside W
  Bänkskruvstycke Ironside för industri och hantverk. Gjutet med SG Iron, Sfäroidalt grafitjärn. Justerbar slid och härdat städ. Frästa och härdade käftar. Trapetsgängad, helt inkapslad spindel.
  Mer info
 • Skruvstycke Ironside R
  Skruvstycke Ironside R
  Bänkskruvstycke Ironside för industri och hantverk. Utrustat med fasta rörbacka under de plana backarna. Gjutet med SG Iron, Sfäroidalt grafitjärn. Justerbar slid och härdat städ. Frästa och härdade käftar. Trapetsgängad, helt inkapslad spindel.
  Mer info
 • Tält Pop-up Ironside
  Tält Pop-up Ironside
  Lättviktstält med popupfunktion, som gör att tältet väldigt enkelt och snabbt kan monteras upp och ned. Stomme i 11 mm-glasfiberstavar i vilka tältduken är fäst. Duken är tillverkad i PU-belagd 300D Oxford, som är vattentät och flamskyddad. Duken har högt ljusinsläpp och är försedd med två fönster. Tältet väger 9 kg och levereras i transportväska tillsammans med säkringslinor och tältpinnar som kan användas under blåsiga förhållanden. Storlek uppfällt 2mx2mx2m och ihopfällt i väskan 145x20x20cm.
  Mer info
Visar 4 av 4

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript