Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Välj underkategori

Visar 1 till 3 av 3

Sortera

 • Brunnstätning
  Brunnstätning
  Brunnstätningen Tättingen® är en enkel, snabb och effektiv tätning av dagvattenbrunnar att använda vid utsläpp eller spill. Den hindrar t.ex. oljor och miljöfarliga ämnen att tränga ner i avlopp och dagvattensystem. Den är tillverkad av 3 mm durkplåt av aluminium som är försedd med 20 mm miljötåligt PVC-skum på tätningssidan. Tättingen spänns fast mot brunnslocket med den medföljande kraftiga rostfria fjäderförsedda låsbygeln.
  Mer info
 • Hydrobarriär översvämningsskydd röd
  Hydrobarriär översvämningsskydd röd
  Hydrobarriären HydroSnake ® är ett utmärkt alternativ till sandsäckar och används som översvämningsskydd samt som skyddsvall vid höga vattenflöden. Barriären väger endast 0,5 kg före kontakt med vatten, vilket är en tiondel av vad en sandsäck väger. Detta gör hydrobarriären betydligt smidigare att lagra samtidigt som den lätta vikten förenklar transport. Barriären fylls genom absorption av vatten vilket minimerar risken för glipor då barriären utvidgas och formgjuts på översvämningsplatsen.
  Produkten absorberar upp till hela 20 liter vatten inom loppet av 2-3 minuter. Den fulla barriären väger då 20 kg och behåller denna vikt i tre månader. Skyddet är tillverkat av FSC wood och super absorberande polymer (SAP) – material som är komposterbart efter 6 månader.
  Den innovativa hydrobarriären är ett praktiskt alternativ till tunga sandsäckar och används flitigt av bland annat kommuner, landsting, räddningstjänst och saneringsföretag.
  Barriären absorberar inte oljeprodukter.
  Mer info
 • Hydrosäck översvämningsskydd blå
  Hydrosäck översvämningsskydd blå
  Hydrosäck HydroSack ® är ett utmärkt alternativ till sandsäck vid översvämning och som skydd vid höga vattenflöden. En hydrosäck väger endast 0,5 kg före kontakt med vatten, en tiondel av vad en sandsäck väger. Detta gör hydrosäcken betydligt smidigare att förvara, lagra och transportera. För effektiv flytt vid användning är säcken dessutom utrustad med två praktiska bärhandtag. Säcken fylls genom absorption av vatten vilket minimerar risken för glipor då säcken kan utvidgas och formgjutas på översvämningsplatsen.
  Ersätter sandsäck för översvämning
  Den innovativa hydrosäcken är ett praktiskt alternativ som ger lika bra översvämningsskydd som sandsäck. Hydrosäckar används idag flitigt av bland annat kommuner, landsting, räddningstjänst och saneringsföretag. En säck absorberar upp till 20 liter vatten inom loppet av 2–3 minuter. Den fulla säcken väger 20 kg och behåller denna vikt i tre månader. Översvämningsskyddet är tillverkat av FSC-märkt trä och superabsorberande polymer (SAP) – material som gör hydrosäckarna komposterbara efter 6 månader.
  OBS! Hydrosäckar absorberar inte oljeprodukter.
  Mer info
Visar 3 av 3

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript