Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Julbelysning

Lys upp vintern och gör mörkret lite mer stämningsfullt. Julbelysning bidrar till en mysigare miljö inomhus såväl som utomhus. En julstjärna i fönstret, en ljusslinga runt flaggstången eller kanske en lysande tomte till entrén eller trädgården? Vi har belysning för alla miljöer och behov!

Vi har det mesta, allt från ljusstakar, julstjärnor och ljusslingor till julgransbelysning och belysta figurer som tomtar, hjortar och älgar. Ljusstakarna och julstjärnorna finns i både klassisk och modern design och ljusslingorna och ljusdekorationerna för både inom- och utomhusbruk. Varför inte passa på att även fylla på förrådet av lampor, timers, grenuttag och andra ljustillbehör?


 


Allt för den kompletta julstämningen


10 juldekorationer vi rekommenderar


4 idéer för juldekoreringen på arbetsplatsen

Skapa ett mönster av julstjärnor

Att ha en traditionell julstjärna i fönstret är något vi alla känner till. Ett tips för att göra dekorationen lite roligare är att hänga tre julstjärnor i olika storlekar bredvid varandra. Det ger ett fint mönster och gör julinredningen lite mer speciell än vanligt.

Få levande ljus-känslan med batteriljus

På de allra flesta arbetsplatser är det inte tillåtet att ha levande ljus inomhus. Och självklart ska det vara så, då levande ljus är en brandrisk - tryggheten ska alltid komma först. Men tur är väl det att det finns batteridrivna ljus! De ger samma känsla som riktiga ljus, men riskerar inte din och dina kollegors trygghet på arbetsplatsen.

Mixa upp med olika ljusstakar

Mixa upp med olika adventsljusstakar! En klassisk röd adventljusstake går alltid hem, men vill du göra arbetsplatsen lite mer speciell är ett tips att använda olika typer av adventsljusstakar till olika rum på arbetsplatsen. Exempelvis klassiska röda bland kontorsborden och kanske ljusstakar med klotlampor vid entrén?

Gå all in med lysande dekorationer

Varför inte gå all in och ha lite figurer som lyser utanför kontoret? Eller inne för den delen. Hos oss hittar du flera vackra ljusdekorationer i form av älgar, renar, och tomtar. En rolig detalj som kommer få medarbetarna att kika både en och två gånger.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript