Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

FIXX infästning

FIXX står för styrka, hållbarhet och kvalitet. Det breda sortimentet infästningsprodukter riktar sig till professionella brukare som ställer höga krav på sin infästning. FIXX infästningssortiment innehåller ett heltäckande urval av CE-märkta skruvar för olika typer av material. Merparten av FIXX-sortimentet är dessutom miljöbedömt hos Byggvarubedömningen (BVB).

FIXX sortimentet består idag av ca 1.200 artiklar. Färgmarkering på produktförpackningarna visar infästningens användningsområde – inomhus, utomhus och rostfri. Vet du att vi dessutom har förvaringen? Ordning och reda, snabbt och enkelt. Att skräddarsy ditt eget FIXX-case på egen hand och välja ut ett sortiment som passar dig är enkelt. Varför inte skapa ett elektriker-Case, ett stomkompletterings-Case eller ett plåtslageri-Case?


FIXX konceptbroschyrer

FIXX består av fyra olika konceptbroschyrer knutet till typ av förpackningar och förvaringslösningar.


Handla enkelt FIXX hos Ahlsell


Tips på FIXX sortimentsväskor


Förvara smidigt med FIXX Case & FIXX Pack

FIXX Case & FIXX Pack utgör tillsammans ett smart förvaringssystem för dina infästningar. Varje FIXX-Pack är en byggkloss som tillsammans fyller sortimentsväskan FIXX Case. Varje FIXX-Pack finns i fyra storlekar. Går det åt mer av någon skruv, väljer du helt enkelt ett stort FIXX-Pack och om det går åt mindre, ett litet. FIXX-Case kan användas både i verkstad och i servicebilen i kombination med ett Rack.

Det går också att köpa lösa FIXX-Pack utan lock för att ha möjlighet att komplettera sitt FIXX-Case med sortiment som inte ingår i FIXX-konceptet.

FIXX-Case finns i tre utföranden:

  • Small
  • Large
  • Large med dubbellock

I det dubbla locket kan man förvara exempelvis innehållsförteckning, ritningar, arbetsorder eller liknande.

Lättöverskådligt förvaringssystem

Den genomskinliga plasten i FIXX-Pack och FIXX-Case lock gör systemet lättöverskådligt för användaren som enkelt kan se vilka produkter som ligger i respektive förpackning.

Övrig förvaring från FIXX

FIXX innehåller utöver FIXX-Pack även andra förpackningstyper som Storlåda, Hink och SB-pack för ett kundanpassat erbjudande av FRP:s alternativ per artikel. Storlåda och Hink passar för de som har behov av större volymer samt som refill till FIXX-Pack.

 

 

 

 

 

 

 

Så här använder du FIXX-Case

Varje FIXX-Case är uppbyggt av ett rutsystem med plats för ett antal FIXX-Pack. FIXX-Case Large har 50 platser och FIXX Case-Small har 32 platser.


De fyra olika storlekarna på FIXX-Pack tar plats enligt följande:

  • PA6-2 fyller 8 rutor
  • PA7-2 fyller 4 rutor
  • PA7 1/2-2 fyller 6 rutor
  • PA8-2 fyller 2 rutor

fixx-test (1).jpg


Övrigt från FIXX

Flexibel inredning

Till FIXX förvaringssystem finns ett flexibelt inredningssystem som kan monteras i servicebilen eller på verkstaden. Uppbyggt av moduler, låg vikt och säkerhetsgodkänd av TUV Rheinland.

 

Vill du skapa ordning & reda i din transportbil? För mer information e-posta: bilinredning@ahlsell.se.

Infästning

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript