Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

FIXX infästning

FIXX står för styrka, hållbarhet och kvalitet. Det breda sortimentet infästningsprodukter riktar sig till professionella brukare inom bygg, industri, el och VS, men även andra som ställer höga krav på sin infästning. Det innehåller utöver själva infästningen även ett smart förvaringssystem som du skräddarsyr helt efter dina behov och som enkelt går att montera i servicebilen eller på verkstaden.

FIXX breda infästningssortiment täcker in det mesta med bland annat träskruv, gipsskruv, spånskiveskruv, ankarskruv och trallskruv. Det gäller att välja rätt infästning i alla lägen. Därför gäller det också att du vet var du har dem när de behövs. Med FIXX har du det! Med sina smarta och genomtänkta produktförpackningar gör FIXX ditt arbete effektivt. Plocka in förpackningarna med de infästningar du använder direkt i väskan, och du är klar. Ordning och reda, snabbt och enkelt.

5 fördelar med FIXX

  • Brett sortiment
  • Hög kvalitet
  • Finns i samtliga Ahlsell-butiker
  • Tack vare smarta och genomtänkta plastförpackningar, FIXX-pack, kan du bygga upp ett eget skräddarsytt sortiment av infästningsprodukter.
  • Förpackningarna är anpassade för att kunna byggas in i en sortimentsväska, FIXX-case. Denna kan i sin tur användas i en FIXX-bilinredning.

 

Flexibel inredning

Till FIXX förvaringssystem finns ett flexibelt inredningssystem som kan monteras i servicebilen eller på verkstaden. Uppbyggt av moduler, låg vikt och säkerhetsgodkänd av TUV Rheinland.

Vill du skapa ordning & reda i din transportbil? För mer information e-posta: bilinredning@ahlsell.se.

Infästning

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.