Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Snyggt och lagom uppklätt hos Green Landscaping Malmö

2022-08-29

Green Landscaping Malmö är en av våra kunder som upptäckt hur enkelt det är att handla kläder från oss på Ahlsell. Företagets yrkesarbetare har sedan länge beställt sina arbetskläder från oss. Nu har även företagets tjänstepersoner tillgång till en garderob med representativa kläder som bidrar till att skapa en gemensam företagsprofil och ger ett proffsigt intryck av varumärket.

Green Landscaping Group är Nordens ledande aktör inom finplanering och skötsel av grönytor och utemiljöer. I Sverige är verksamheten uppdelad i fyra regioner – Syd, Mitt, Stockholm, och Norr. Green Landscaping Malmö är ett av flera dotterbolag i koncernen och har över 20 års erfarenhet av att hjälpa sina kunder i arbetet med att skapa säkra, vackra och funktionella utemiljöer. Majoriteten av kunderna är kommunala och privata fastighetsbolag, men också bostadsrättsföreningar, samfälligheter och vägföreningar.

– Vi har ett centralt avtal med Ahlsell och kollar alltid med dem först när det är någonting som ska köpas in. De har ett brett utbud och kan hjälpa oss med det mesta som vi behöver till vår verksamhet, säger Mia Nivard, marknadsutvecklare och produktionschef på Green Landscaping Malmö.

Profilkläder anpassade för verksamhet och behov

Vi på Ahlsell har sedan länge försett yrkesarbetarna som arbetar ute i fält med profilerade arbetskläder och skyddsutrustning. Det handlar om allt från olika slags varselkläder till handskar, hjälmar och skor. I samband med att företaget för några år sedan blev ett fristående bolag i Green Landscaping Group koncernen, bestämde man sig för att ta fram profilkläder även för tjänstepersonerna på kontoret.

– Jag fick i uppdrag att ta fram en kollektion med profilkläder anpassade för Green Landscaping Malmös verksamhet och behov. Inledningsvis gjorde Mia Nivard ett första urval av plagg i vår webbutik. Sedan tog jag fram en provkollektion som alla medarbetarna fick möjlighet att prova och tycka till om, berättar Håkan Östman, utesäljare Bygg på Ahlsell.

Valet föll på en fritidsbyxa, några skjortor och pikétröjor samt en pullover, skaljacka och väst. Plaggen används främst av dem som jobbar som arbetsledare och har daglig kundkontakt, men också vid mässor, branschdagar och vid kundmöten när Green Landscaping Malmö vill skapa igenkänning och visa upp en enhetlig profil.

– För oss har det varit viktigt att välja plagg som passar vår verksamhet och som vi kan identifiera oss med. Vi vill känna oss snygga och prydliga och lite lagom uppklädda. Dessutom ska kläderna ha bra passform, hålla en hög kvalitet och vara enkla att sköta. Faktum är att det är ganska många av oss som även använder kläderna till vardags på kontoret, säger Mia Nivard.

Medarbetarna beställer själva profilkläder via webbutiken

I dag är det 16 medarbetare på kontoret som använder profilkläderna. De kan själva logga in på Ahlsells hemsida och enkelt göra sina beställningar via webbutiken. Plaggen förses sedan med brodyr och tryck i vår toppmoderna anläggning för klädtryck vid vårt logistikcentrum i Hallsberg.

– Håkan har gjort ett gediget arbete med att hjälpa oss att ta fram en kollektion med profilkläder som vi gillar att använda och ger ett professionellt intryck mot kunder, leverantörer och samarbetspartners. Utbudet är väldigt stort och det är smidigt att kunna samla inköpen till en och samma leverantör, oavsett om det handlar om räfsor, sopsäckar eller pikétröjor, avslutar Mia Nivard.

 

Läs mer om hur vi på Ahlsell hjälper er med rätt profilkläder och andra smarta tjänster

Bygg EL Fastighet Industri Isolering Kyl Plåt VA & Mark Ventilation VS Tjänster Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript