Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Jobba smartare med WFI

2022-09-16

WFI utvecklar och säljer arbetsplatslösningar som förbättrar företags flöden och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på höj- och sänkbara arbetsbord för industri och lager, hjälper de företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera med gods. Jobba smartare helt enkelt. Hitta din arbetsplatsinredning från WFI här!


Vilken typ av arbetsplatsinredning behöver du?

Unika, kundanpassade lösningar

I sortimentet finns allt som behövs för att bygga smartare arbetsplatser. Från kompletta arbetsstationer och packflöden till förvaringslösningar och produkter för miljösäkring. Produkterna är utvecklade för att underlätta arbetet inom branscherna industri, logistik, kontrollrum och ESD. Samtliga artiklar går självklart att anpassa utifrån behov och utmaningar även inom andra branscher. Standardsortimentet kompletteras då med unika lösningar för kundanpassade funktioner, specialmått eller integrering av tredjepartsprodukter. Allt för att utforma arbetsplatsen utifrån varje företags specifika krav och utmaningar.


Tips på arbetsplatsinredning från WFI


Underlätta valet av din arbetsstation med The Yelper

the-yelper-wfi-ahlsell-834x630.jpg

För att underlätta valet av arbetsstation har WFI en onlinekonfigurator - The Yelper. Där kan du bygga din unika arbetsplatslösning online. I verktyget kan du enkelt växla mellan olika bordsmodeller och addera tillbehör som effektiviserar ditt flöde. Allting i en 3D-vy med drag and drop-funktion, prisinformation och möjligheten att direkt skicka en offertförfrågan på konfigurationen.

1165x280-arbetsplats.jpg


Mer för din arbetsplats

Fastighet Bygg Industri VS VA & Mark

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript