Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ironside - ett nytänkande proffs med erfarenhet

2020-11-01

Ironsides proffsiga verktygssortiment fyller 30 år. Det firar vi med fina erbjudanden, aktiviteter och tävlingar under hela året. Nu har du möjlighet att vara med och påverka sortimentet genom att tipsa oss om nya produkter.

I år är det 30 år sedan ledande distributörer i Europa gick samman för att samla det bästa från många leverantörer i ett tydligt erbjudande - IRONSIDE. Som ägare av varumärket i Sverige är vi stolta att uppmärksamma jubileet i olika former under hela året.

Ironsides jubileumsbil på väg

Till Ironsides jubileumsår inredde och utsmyckade vi en jubileumsbil för att ta oss land och rike runt. Vi ville göra det enkelt att träffa oss, bekanta sig med det senaste i sortimentet och diskutera framtidens verktyg. Och sprida feststämning! De riktigt stora evenemangen har under året uteblivit av naturliga skäl, men jubileumsbilen har ändå haft fullt schema med att besöka bl. a. våra butiker.

Du missade väl inte den spännande turnéveckan på Instagram? Gå gärna in och titta!

Är du nyfiken på vad som händer på Ahlsell? Välkommen att följa vårt Instagramkonto @ahlsellsverige för att få en inblick i vilka vi är och vad vi gör.

 

Verktyg av proffs för proffs

Ironsides verktygssortiment är framtaget för proffs och håller hög kvalitet med livstidsgaranti på handverktyg. Det breda sortimentet gör att du inte saknar något verktyg oavsett om du är snickare, elektriker eller rörmokare. Sedan starten har sortimentet breddats utifrån kundernas professionella behov, alltid med fokus på kvalitet och prestanda.

Vi omsätter nya behov i nya sortiment och produkter

Fördelen med att jobba med ett varumärke som Ironside är att vi har möjlighet att snappa upp nya behov på marknaden och snabbt omsätta detta i nya sortiment och produkter. Vi är ytterst involverade i produktutveckling och har nära till beslut.

Industri

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.