Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Guld till Ahlsell från EcoVadis

2024-04-16

Ahlsells hållbarhetsarbete utvärderades 2023 för åttonde året i rad av EcoVadis, en global leverantör av företagsvärderingar för hållbarhet. Ahlsell ökade sitt resultat från föregående år och fick guld-utmärkelse.

EcoVadis utvärderar och betygsätter företag inom områdena miljö, sociala villkor, mänskliga rättigheter, etik och ansvarsfulla inköp. Ahlsells resultat ökade från 76 till 77 av 100 möjliga, vilket belönades med nivån Guld. Föregående år fick Ahlsell nivå Platinum men då EcoVadis ändrat bedömningskriterierna för de olika nivåerna under året fick Ahlsell utmärkelsen Guld trots en högre totalsumma.

– Vi har glädjande nog fått ett högre resultat detta år än tidigare vilket visar att vi fortsatt håller en hög nivå i vårt hållbarhetsarbete. Vi ser samtidigt väldigt positivt på att EcoVadis utvecklar och skärper sina kriterier och välkomnar att de höjer ribban. Nästa år siktar vi återigen på att få platinum, säger Christina Lindbäck, CSO Ahlsell Group.

Ahlsell har redan nu satt i rullning flera nya hållbarhetsinitiativ som går att läsa mer om i kommande hållbarhetsrapport.

– Vi har mycket att vara stolt över i vårt hållbarhetsarbete, samtidigt är vi bara i början och vi kommer att arbeta vidare för att höja vår score och bli ännu bättre på att leverera hållbara produkter, tjänster och lösningar, fortsätter Christina Lindbäck.

För ytterligare information kontakta:


Christina Lindbäck, CSO Ahlsell AB
08-685 70 00, christina.lindback@ahlsell.se

Nyheter Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript