Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Välkommen till Ahlsellbutiken som aldrig stänger

2023-04-25

Från och med den 2:e maj kommer Ahlsellbutiken i Almedal hålla öppet dygnet runt, veckans alla dagar, året om. Målet är att vår andra butik i konceptet Alltid Öppet ska underlätta för våra kunder i Göteborg och göra det ännu enklare att vara proffs. Butiken är ett bra exempel på vårt arbete med att utveckla butiksnätverket och kontinuerligt förbättra köpupplevelsen.

Så här gör du för att få tillgång till vår obemannade butik

Kontakta oss på solleftea@ahlsell.se

Ange ditt företagsnamn, mejladress och telefonnummer

– Arbetstiderna har förändrats och i dag är det inte längre sju till fyra som gäller på byggarbetsplatserna. Det gör att många yrkesarbetare behöver få tag på material även under nätter och helger. Med den här satsningen tar vi nästa steg för att ännu bättre tillgodose våra kunders behov, säger Magnus Häggström, regional försäljningschef butik.


 

Bank ID och QR-kod öppnar dörren till butiken

Det krävs kundnummer och ett speciellt tillstånd för att handla i butiken som är försedd med ett inbrottslarm och övervakad med ett omfattande kamerasystem. Intresserade kunder behöver därför skicka in en ansökan som efter godkännande verifierar att man fått information och känner till förutsättningarna för att kunna handla. Genom att identifiera sig med Mobilt BankID och skanna en QR-kod med sin mobiltelefon öppnas dörren till butiken och du kan börja handla via Ahlsell Scanning-appen.

 

Så här gör du för att få tillgång till vår obemannade butik

Kontakta oss på solleftea@ahlsell.se

Ange ditt företagsnamn, mejladress och telefonnummer.

 


 

Alltid Öppet ger kunderna en ny och uppskattad frihet

Det senaste årets erfarenheter från att etablera och driva butiken i Idre har varit till god hjälp, även om det är delar i upplägget som behövt förändras. Att applicera Alltid Öppet-konceptet på en redan befintlig butik har inneburit utmaningar som krävt både planering och speciella åtgärder. Ett arbete som nu finns dokumenterat för att göra det enklare att öppna fler Alltid Öppet-butiker.

– Vi har haft ett högre säkerhetstänk och gjort en mer omfattande riskanalys som bland annat resulterat i en ny brandskyddsdokumentation. Dessutom har vi tagit upp en till nödutgång som även fungerar som entrédörr för våra Alltid Öppet-kunder mellan 16.00 och 06.30. Eftersom butiken ligger i ett inhägnat industriområde har vi behövt lösa infarten via den grind som hålls stängd nattetid, berättar Mikael Andreasson, regional säljchef butik.

Att inte vara låst till de ordinarie öppettiderna ger en ny frihet som många kunder uppskattar. En av dem är Martin Linder-Lood som arbetar som elektriker på serviceföretaget L & T där han och hans kollegor säkrar driften hos kunder över hela Göteborg. Martins tjänst innebär att han har jour med utryckningar både nattetid och under helgerna.

– I mitt arbete kan allting hända. Det kan vara ett eluttag eller en elcentral som börjat brinna och snabbt måste åtgärdas. Visst har vi en del i lager, men långt ifrån allt. Därför är det förstås ett mervärde att ha nära till en Ahlsellbutik som ger mig tillgång till material när jag behöver det.

För mer information om projektet, kontakta mikael.j.andreasson@ahlsell.se

Butik Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript