Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vi belönas med EcoVadis högsta utmärkelse Platinum

2022-11-25

För sjunde året i rad har vårt hållbarhetsarbete utvärderats av analysföretaget EcoVadis. I år belönas vi med högsta utmärkelsen.

Förra året nåddes en ny milstolpe när vi för första gången belönades med guld som ett erkännande av vårt fokuserade arbete för att bygga ett mer hållbart samhälle. I år tog vi klivet upp till den högsta nivån Platinum.

- Vi känner oss oerhört stolta över att vårt förbättringsarbete har gett resultat. Att få Platinum i EcoVadis innebär att vi både stärker vår position som ett mer hållbart alternativ hos våra kunder och vårt varumärke som en attraktiv arbetsgivare. Även för våra leverantörer är det en trygghet att veta att vi nått platinumnivån i EcoVadis och att vi kan bära deras strävan om ett hållbart arbetssätt vidare ut mot våra kunder, säger Christina Lindbäck, CSO på Ahlsell.

EcoVadis globala nätverk har hittills analyserat mer än 75 000 företag som bedöms och ges poäng från 0 till 100. Bedömningen bygger på 21 kriterier inom områdena miljö, HR inklusive medarbetarrättigheter, etik och hållbara inköp. Metodiken bygger på internationella CSR-standarder inklusive Global Reporting Initiative, FN:s Global Compact och ISO 26000. I år höjde sig Ahlsell 5 punkter - från 68 till 73 av sammanlagt 100 möjliga poäng

Jag vill uttrycka min tacksamhet till alla våra medarbetare

Det är ni som har genomfört förbättringar under året och som har gjort att vi har kunnat ta steget upp till EcoVadis högsta nivå. Med det sagt har vi inte nått perfektion utan kommer att arbeta vidare för att höja våra poäng och bli ännu bättre på att leverera hållbara produkter, tjänster och lösningar, säger Christina Lindbäck.

Bilden ovan till vänster visar Christina Lindbäck, CSO Ahlsell AB.

Nyheter Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript