Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

En del av din vardag

Är du en av våra kunder som driver eget företag? Som kämpar med att få vardagen att gå ihop samtidigt som du vill göra ett riktigt bra jobb – både på arbetet och på fritiden. Då finns vi här som partner för att underlätta och stötta där det behövs för att göra din vardag enklare.

 

Vardagsutmaningar för SP VVS

Livet som företagare är omväxlande och ingen dag är den andra lik. Yttre omständigheter gör att man måste vara flexibel och snabbfotad. Här får du följa Sebastian, Kevin, Jack, Simon och Robert på SP VVS när de navigerar vardagens utmaningar för att göra sina kunder nöjda och få livspusslet att gå ihop.


Vi tar ditt företag till nya höjder

Det krävs en stor dos passion för att driva ett företag men även hårt arbete och tid. Med oss som partner sparar du tid genom att du får tillgång till allt du behöver på ett och samma ställe. På så vis kan du fokusera på att vara proffs på det som ditt hjärta klappar för. Nedan har vi samlat några av de fokusområden som prioriteras främst hos mindre företag.

 

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med

Tre snabba till Sebbe

Ahlsell ska göra det enklare för dig att vara proffs. Upplever du att vi lever upp till det?
Jag vill omge mig med leverantörer som är på vår sida och ställer upp när vi behöver dem. Man kan säga att jag har gett Ahlsell mitt förtroende och fått deras förtroende tillbaka.

På vilket sätt ger Ahlsell dig mervärde, utöver att bara vara en butik?
Idag får vi in större uppdrag som får oss att växa och med en pålitlig samarbetspartner som Ahlsell i ryggen vågar vi satsa.

Hur viktigt är det att Ahlsell är tillgängligt, både geografiskt och via t.ex. app och hemsida?
Jag brukar beställa av min säljare när jag sitter i bilen och det är alltid smidigt att handla vi webbutiken. Men vi uppskattar verkligen butiken i Västerås, inte minst för att det aldrig saknas något i hyllan.

"Med Ahlsell i ryggen vågar vi satsa"

Läs reportaget med Sebastian där han berättar mer om SP VVS och varför han tycker att Ahlsell är den perfekta partnern för mindre företag. 

 

 

 

Vi stöttar våra kunder i deras vardag

På Ahlsell strävar vi ständigt efter att göra det enklare för dig att vara proffs. Det innebär att hela vårt erbjudande från produkter och logistik till kompetens och smarta tjänster hjälper dig att utveckla både din affär och dittt företag. 

Vill du prata med oss på Ahlsell?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla delar i vår organisation. Är du osäker på vart du ska vända dig är du alltid välkommen att kontakta vårt kontaktcenter så hjälper vi dig att hitta rätt. Vi finns här för dig och ser fram emot att höra ifrån dig.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript