Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MoveUp för kök

Svenskarnas matlagningsintresse bara fortsätter att växa och vi tillbringar allt mer tid i köket. Därför är ett fräscht och uppdaterat kök både viktigt och uppskattat för de allra flesta hyresgäster.

Ett renoverat kök för dessutom med sig rena miljöfördelar i form av nya, klimatsmarta vitvaror. Alltså ett steg närmare dina hållbarhetsmål, samtidigt som till exempel en ny blandare och en ny termostat leder till rena besparingar.


Vi har sortimentet för omflyttningsrenovering, totalrenovering eller nybyggnation av köket

Victoria Park tar upp kampen mot vattenskador

Visste du att så mycket som 33 procent av de vattenskador som inträffar i våra bostäder uppstår i köket? Ofta är det diskmaskiner och kopplingar som är boven i dramat. Fastighetsbolaget Victoria Park har hittat ett vinnande koncept för att minska antalet skador i sina lägenheter. Genom att installera en diskbänksinsats kan man upptäcka läckage tidigt och därmed förebygga att skadan förvärras.

 

Victoria Park AB är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag med fokus på hyreslägenheter. I dag äger och förvaltar man cirka 18 000 lägenheter i 14 städer och bolaget växer kontinuerligt. Fokus ligger på hållbar förvaltning och att skapa trivsamma boendemiljöer där Ahlsell är en av bolagets leverantörer.

Har du koll på källsorteringen?

Du kan spara både energi och natur genom att källsortera. Och då snackar vi inte bara papperstidningar och förpackningar utan även batterier, elafall, farligt avfall och ljuskällor. Sådant som kanske är vanligt avfall för er, våra kunder. 

 

Hur källsorterar jag?

För att sköta din källsortering på ett smidigt sätt är det bra att köpa olika typer av sorteringskärl för olika typer av material. En sorteringsstation för papper, en för glas, en för metall och så vidare. Ett tips är att anlita ett professionellt företag som kan hantera ditt företags avfall på rätt sätt. Annars finns det gott om återvinningscentraler, återvinningsstationer och miljöstationer runt om i Sverige där du kan sortera ditt avfall.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript