Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MoveUp

Vi vill göra det lätt för dig som är kund hos oss att hålla ditt fastighetsbestånd i toppskick. Därför har vi utvecklat en process för effektiva renoveringar - Move Up! Här berättar vi mer om processen går till från start till mål, oavsett om det handlar om totalrenovering, omflyttningsrenovering eller nybyggnation.

Det krävs både kunskap och hårt arbete för att äga och förvalta fastigheter. Men bland utmaningarna finns det också gott om möjligheter till lönsamhet. Det handlar om att säkra fastigheternas värde och deras framtida potential. Som till exempel att höja standarden och göra lägenheterna mer miljövänliga. Processen bygger på några enkla steg och är utformad efter lång erfarenhet tillsammans med några av landets största (och minsta) bostadsbolag och fastighetsägare.

Hyresgäster, partners och myndigheter kommer alltid att ställa krav. Med Move Up vill vi underlätta för dig att svara på kraven, med kloka och långsiktiga beslut som säkrar din lönsamhet.


Hur går processen till?

Smart urval

Vi träffas och skräddarsyr ett paket av produkter efter behov och önskad standard.

Offert & villkor

I samband med urvalet ser vi över mått och eventuella skisser. Utifrån det tar vi fram en offert och går igenom detaljerna tillsammans.

Spikat & klart

När vi hittat en lösning som passar oss båda skriver vi ett avtal och kan rulla igång ett smidigt och kostnadseffektivt arbete.

Beställning

Så fort det uppstår ett behov eller lämpligt tillfälle lägger du beställningen.

Leverans

Leveransen sker enligt de villkor vi kommit överens om för att hålla en effektiv tidplan.

Uppföljning

Vi håller löpande avstämningar för att se vad som är bra och vad som kan förbättras.


Vi har sortimentet för varje typ av renovering


Tre vägar till rätt standard

Oavsett om det rör sig om successiva renoveringar eller allt på ett bräde är det dessa inledande steg som blir startskottet för Move Up. Här skapar vi förutsättningarna för en effektiv och lönsam process.

1. Omflyttningsrenovering

Med löpande omflyttningsrenoveringar, så kallad successionsrenovering, gör du bara om lägenheter mellan att någon flyttar ut och någon annan flyttar in.


Det innebär att du bit för bit kan höja standarden men utan att någon av dina hyresgäster plötsligt får en höjd hyra.Istället är det en ny hyresgäst, som redan från början är med på den nya hyran, som flyttar in i den renoverade lägenheten.


Tack vare Move Up-processen är sortimentsurvalet och avtalet redan färdiga. Det enda du behöver göra är att beställa ett av dina skräddarsydda ”lägenhetspaket” i samma veva som den förra hyresgästen säger upp sitt kontrakt. Sedan levererar vi materialet dit det ska enligt avtalet vi har skrivit.

2. Totalrenovering

Att renovera en hel fastighet ger flera varaktiga fördelar. Det ekonomiska värdet ökar samtidigt som den högre standarden gör lägenheterna mer attraktiva och mer miljövänliga.

 

Det finns såklart även direkta fördelar med totalrenovering eftersom du sparar både tid och pengar på entreprenaden när allting görs på en gång. Med Move Up får du hjälp att ta fram ett eget sortiment som ger lägenheterna helt rätt profil. Materialet levereras sedan på det viset som passar din renoveringsprocess bäst, vilket vi redan har definierat tillsammans i avtalet.

 

När det blir dags för nästa fastighet att renoveras är grundjobbet redan gjort
och du har betydligt närmare till att trycka på startknappen.

3. Nybyggnation

När du bygger nytt är Move Up ett smidigt sätt att utrusta lägenheterna helt och hållet efter dina ambitioner, både standardmässigt och ekonomiskt, från ruta ett. Det sägs i branschen att ju mer skräddarsytt någonting är, desto dyrare. Men vår Move Up-process är designad just för att du ska kunna plocka ihop ett unikt sortimentsurval utan att det behöver kosta extra eller
bli krångligt.

 

Dessutom bidrar vi gärna med vår erfarenhet om du behöver ett bollplank. Ska lägenheterna passa ett särskilt segment eller byggs de för gemene man? Vilka prioriteringar är smarta att göra? Givetvis kan vi också hjälpa till med saker till gemensamma utrymmen som till exempel entré, trapphus och soprum.


Se mer från Fastighet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript