Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Move Up för vardagsrum & sovrum

När du renoverar sovrum och vardagsrum sitter möjligheterna i ytor som dörrar, golv och luckor eller garderobsdörrar. Med ganska enkla medel kan du låta det fräscha möta det harmoniska och skapa en fin inramning till vardagen för de som ska bo där.

Även här finns det ekonomiska och klimatmässiga fördelar att hämta, främst genom moderna radiatorer som kan ge upp till 60 % högre värmeeffekt jämfört med äldre modeller.


Vi har sortimentet för omflyttningsrenovering eller totalrenovering av vardagsrum & sovrum

Smarta förvaringslösningar för din kund

 

Oavsett om du står inför att inreda ett enkelt förråd eller uppfylla någons dröm om en lyxig walk-in-closet behöver du grejer du kan lita på. Med ett smart system av förvaringslösningar som är flexibelt kan du åstadkomma båda uppdragen och allt däremellan. Enkelt montage med vägghängda eller anpassade lösningar, vi har många olika förvaringslösningar för dina kunder.

 

Topphängt klick-in-system, meshback och skjutdörr är bara några av Elfas alla smarta förvaringslösningar som du hittar hos oss på Ahlsell. Upptäck allt här!

Ta det smarta hemmet till en ny nivå med Wiser

 

Håll din kunds hem både smart och säkert med produkter från Schneider Electric. Här visar vi upp produkter som är kopplade till Wiser - ett intuitivt system som låter dig styra ditt hem både hemifrån och på distans, direkt i mobilen eller surfplattan. Smidigt och personligt!

 

Den nya generationen av Wiser är Schneider Electrics nya lösning för smarta hem. Den är mer driftsäker, har fler funktioner och en förbättrad app för kunden, vilket innebär en enklare installation och överlämning till kund än tidigare. Nya Wiser är mer än bara belysningsstyrning, det är ett smart hemsystem med utökade områden för styrning och övervakning som täcker hemmets behov.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript