Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Landets största Ahlsellbutik i Bulltofta storsatsar på Klimat

2023-12-14

Det senaste årets utbyggnad av Ahlsells butik i Bulltofta kommer med många positiva förtecken. Bland annat har den öppnat upp för en storsatsning på ventilations- och isoleringsmaterial som på många sätt underlättar vardagen för våra kunder.  

Ahlsells satsning på ventilations- och isoleringsmaterial i Malmöregionen tog sin början redan 2020 i och med det strategiska förvärvet av ventilationsgrossisten Vent Group Nordic med anläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Eftersom anläggningen i Malmö var förhållandevis liten såg vi tidigt en möjlighet att integrera den med Ahlsellbutiken i Bulltofta. Det skulle inte bara ge våra kunder tillgång till ett stort utbud av ventilationsmaterial, utan hela Ahlsells sortiment bekvämt samlat under ett och samma tak.

 

En förbättring både avseende tillgång på material och service

Efter en omfattande utbyggnad av Bulltoftabutiken har visionen nu förverkligats och gett gott om utrymme för både ventilations- och isoleringsmaterial. Med en inomhusyta på 600 kvadratmeter och ett nytt 1 200 kvadratmeter stort frostfritt och avfuktat tält utomhus med drive-in lösning har Bulltoftabutiken satt en ny standard för enkla och smidiga inköp.

– I Vent Group Nordics anläggning kunde våra kunder endast handla ventilationsmaterial och isolering. Nu ger vi dem tillgång till hela Ahlsell med allt de kan tänkas behöva under ett och samma tak. Enkelhet är ett av våra värdeord och nu gör vi det verkligen enkelt för våra kunder att göra sina inköp hos oss, säger Mats Andersson, försäljningschef Klimat på Ahlsell.

Satsningen omfattar inte bara en fysisk expansion. Den innebär även en förbättring avseende service i form av ett dedikerat klimat-team på tre personer som finns på plats för att hjälpa kunderna både i butiken och utomhustältet.

Martin Kvist på Malmö Ventilationscenter AB är en av våra ventilationskunder som är nöjd med satsningen.

– Att ha allt vi behöver tillgängligt på hyllan, i stället för att behöva vänta in leveranser underlättar vardagen för oss. Vi har också stora förhoppningar på utomhustältet där vi kan köra in och lasta utan att behöva navigera genom butiken. Ju närmare vi har till materialet desto bättre är det. En Ahlsellbutik ute på varje bygge vore förstås det optimala, men riktigt där är vi inte än.

Butiken kommer att stå helt klar i mitten av januari 2024 vilket firas med en stor nyinvigning den 17–18 januari då vi hälsar alla våra kunder välkomna.

Nyheter Ventilation Butik

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript