Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

En utmaning för alla proffs

2021-02-01

Vill du ha en utmaning?

Ahlsell vill inspirera våra medarbetare, men också kunder, leverantörer och andra att hitta sätt att må bra genom motion. Det gör vi för att vi vet att det är viktigt och kul att röra på sig. Extra viktigt är det nu när många sitter hemma och arbetar, vilket många gånger leder till mer stillasittande och sämre arbetsergonomi.

Som huvudsponsor till Vasaloppet, en folklig organisation med mångåriga traditioner, ser vi som vanligt fram emot vintervasan. 

Ett lite annorlunda Vasalopp

Nästa år fyller Vasaloppet 100 år, men i år har 99-åringen behövt tänka till och tänka om. Vasaloppet får på grund av omständigheterna i år en ny form: Vasaloppsarenan öppnas för att man säkert ska kunna genomföra sin skidupplevelse i fädernes spår. Med en rad försiktighetsåtgärder erbjuds alla att – utifrån rådande riktlinjer i samhället – komma och genomföra Vasaåket på plats under perioden 12 februari–7 mars 2021. Vasaåket kommer även att kunna genomföras på hemmaplan.

Lördagen den 27 februari arrangeras Tjejvasan Elit, och söndagen den 7 mars arrangeras Vasaloppet Elit. Båda loppen avgörs med begränsade startfält, och utan publik. SVT direktsänder loppen.

 

Ses i spåret!

Nyheter Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.