Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

MoveUp för hall

Välkommen in i lägenheten. När hyresgästen har öppnat den säkerhetsklassade ytterdörren, klivit in på hallgolvet, tänt lampan och hängt av sig jackan har allting hittills kommit från Ahlsell.

Du som fastighetsägare har kunnat samla allting i en beställning från en leverantör, dessutom i ett skräddarsytt urval som skapar ett snyggt och skönt helhetsintryck. Allting har också levererats på det viset som passar dig bäst, enligt avtalet vi har skrivit tillsammans.


Vi har sortimentet för omflyttningsrenovering, totalrenovering eller nybyggnation av hallen

Smarta förvaringslösningar för din kund

 

Oavsett om du står inför att inreda ett enkelt förråd eller uppfylla någons dröm om en lyxig walk-in-closet behöver du grejer du kan lita på. Med ett smart system av förvaringslösningar som är flexibelt kan du åstadkomma båda uppdragen och allt däremellan. Enkelt montage med vägghängda eller anpassade lösningar, vi har många olika förvaringslösningar för dina kunder.

 

Topphängt klick-in-system, meshback och skjutdörr är bara några av Elfas alla smarta förvaringslösningar som du hittar hos oss på Ahlsell. Upptäck allt här!

Ta det smarta hemmet till en ny nivå med Wiser

 

Håll din kunds hem både smart och säkert med produkter från Schneider Electric. Här visar vi upp produkter som är kopplade till Wiser - ett intuitivt system som låter dig styra ditt hem både hemifrån och på distans, direkt i mobilen eller surfplattan. Smidigt och personligt!

 

Den nya generationen av Wiser är Schneider Electrics nya lösning för smarta hem. Den är mer driftsäker, har fler funktioner och en förbättrad app för kunden, vilket innebär en enklare installation och överlämning till kund än tidigare. Nya Wiser är mer än bara belysningsstyrning, det är ett smart hemsystem med utökade områden för styrning och övervakning som täcker hemmets behov.

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript