Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Säker infästning med Sormats betongskruv S-CSA HEX

2020-03-05

Vi på Ahlsell har tillsammans med vår samarbetspartner Sormat varit involverade i många spännande projekt. Nu senast i byggnationen av det nya bostadsområdet Samset i Jönköping. Här har vi bland annat bistått byggentreprenören GBJ Bygg i arbetet med att hitta de rätta infästningsprodukterna, där Sormat S-CSA HEX betongskruv var ett givet val.

Ahlsell har ett nära samarbete med Sormat, som strävar efter att ligga i framkant både när det gäller kompetens och att lansera de senaste och mest innovativa produktnyheterna på marknaden. Ett exempel är Sormat S-CSA HEX betongskruv som kan monteras i både sprucken och osprucken betong. Ahlsell kan garantera en säker infästning i dessa applikationer och material eftersom Sormat S-CSA HEX har ett ETA-godkännande för just sprucken och osprucken betong. Det bidrog till att skapa trygghet hos GBJ Bygg som byggt tre punkthus i projektet Operan 1 på Samset.

– Även om vi generellt sett har en hög kompetens i företaget är det bra att kunna ta in kunskap från flera håll. Just infästning har vuxit och blivit ett stort område där Ahlsell håller oss uppdaterade med både produktnyheter och nya metoder. Ofta är vi i behov av snabba lösningar som ska klara allt högre kravställningar, säger Peter Appelquist, platschef på GBJ Bygg.

Sormat tillhandahåller ett bra och relevant sortiment

En betongskruv monteras snabbt och smidigt genom att borra, borsta, blåsa och montera. Om montaget är tillfälligt så är betongskruven en bra lösning då den enkelt går att avlägsna. Den passar även för mindre avstånd mellan kant och skruv då den inte har en expanderande effekt.
Vid snabb och ekonomisk infästning för montage av träkonstruktioner mot betong och sten är SORMAT expanderspik PKN ett bra val. Den slås in i ett förborrat hål och när kragen når kanten har spiken tryckts ihop, fjädrat ut och expanderat.

- Sormat jobbar med ett lyssnande öra mot marknaden för att alltid kunna tillhandahålla ett bra och relevant sortiment. Med dem i ryggen kan vi hjälpa våra kunder att lösa alla infästningsproblem, var som helst och under alla förhållanden, säger Kent Martinsson, säljledare region sydost på Ahlsell.

Ahlsell har satsat på att kunna erbjuda specialistkompetens inom ett flertal områden där bygginfästning är ett. Syftet är att ge våra kunder ännu bättre service och mervärde i sina projekt. Just infästning är ett produktområde som är intressant för alla Ahlsells kundsegment.

 

Fakta om Samset

Samset är ett område i Jönköping som genom flera olika aktörer de senaste åren utvecklats till ett populärt bostadsområde. De första etapperna bestod av bostadsrätter, radhus, kedjehus och fristående villor nära skog och fält på höjderna över Jönköping och Vättern. Här kan de boende ströva runt i naturen ena stunden för att bara några minuter senare befinna sig inne i stan.

Bygg Industri Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.