Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Klart med nytt rikstäckande avtal med Skanska

2021-09-06

Vi på Ahlsell har fått fortsatt förtroende att ansvara för den dagliga försörjningen av material till Skanskas tusentals leveransadresser över hela Sverige.

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA och en av våra största kunder som vi har haft avtal med sedan 2004. Avtalet omfattar järnhandelsvaror, betongkomplement, verktyg & maskiner samt elgrossistmateriel.

Tillsammans bygger vi ett bättre samhälle

– Avtalet är ett kvitto på vårt långa och framgångsrika samarbete med Skanska, säger Mikael Arvered, divisionschef inom Bygg på Ahlsell. Vi kommer nu att arbeta vidare med att på ett effektivt sätt försörja Skanskas många arbetsplatser i Sverige med ett brett utbud av produkter och tjänster. Framtiden byggs varje dag och vi har alla förutsättningar för att bistå Skanska i arbetet med att bygga ett bättre samhälle tillsammans.

– Det känns positivt att vi kommit överens om ett nytt avtal med Ahlsell som med sin sortimentsbredd, logistik och leveranssäkerhet har visat sig kunna försörja våra projekt på ett kostnadseffektivt sätt. Dessutom har vi tillsammans med Ahlsell identifierat ett antal utvecklingsprojekt inom hållbarhet och klimatpåverkan där vi tillsammans kan göra skillnad, sägerEmma Uhde Jönsson, kategoriansvarig Skanska Inköp.

På bilden ovan till vänster: Mikael Arvered, divisionschef inom bygg på Ahlsell.

Nyheter Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.