Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Alla älskar badrum bjuder på ännu en säsong av inspiration

2024-06-04

Sedan lanseringen av ”Alla älskar badrum” förra året har konceptet med dess inspirerande katalog blivit en uppskattad resurs för alla som installerar badrum. Med ambitionen att förenkla och berika kundupplevelsen, samlar vi ett urval av vårt breda sortiment under ett och samma tak – eller snarare i en överskådlig katalog fylld av inspiration.

De senaste åren har badrummet onekligen cementerat sin status som ett av våra mest älskade rum. Det är hemmets givna oas och tillflyktsort där vi gärna varvar ner i form av avkopplande egentid. Att många väljer att satsa lite extra på sina badrum var också anledningen bakom att vi på Ahlsell förra året valde att göra en storsatsning inom området synlig VS. Allt för att visa vårt breda utbud och lyfta fram hur vi kan göra vardagen lite enklare för alla våra kunder som arbetar med att förverkliga sina kunders badrumsdrömmar. 

– Konceptet ”Alla 💙 badrum” fick ett väldigt bra mottagande när det lanserades våren 2023, där kunderna särskilt uppskattar katalogens tydliga och överskådliga upplägg som visar vårt breda utbud och är en källa till inspiration. Tanken är att katalogen ska göra det lättare för våra kunder att ta hem hela affären och sälja kompletta badrum med allt vad det innebär av installationer och produkter,säger Veronica Dribe, marknadschef synlig VS på Ahlsell.

 

Effektiv logistik och kundanpassade tjänster

Majoriteten av vårt utbud finns lagerlagt i vårt logistikcentrum i Hallsberg. Det innebär snabba leveranser, redan morgonen dagen efter beställning. Den som beställer direkt från tillverkaren får räkna med leveranstider på mellan en och två veckor. Att behöva vänta så länge på en leverans kan kännas som lång tid när man är mitt uppe i ett projekt. Att samarbeta med Ahlsell betyder också tillgång till en rad smarta tjänster som effektiviserar arbetet. Vi kan bland annat hjälpa till med tjänstelogistiken kring ett projekt och lägenhetspacka eller våningspacka leveranserna.

– Att få materialet sampackat minskar behovet av lagringsutrymme på byggplatsen och installatörerna sparar tid genom att få allting levererat till rätt plats i rätt tid. Att samordna leveranserna är även bra ur ett hållbarhetsperspektiv då det innebär färre transporter ut till byggarbetsplatsen, fortsätter Veronica.

Konceptet ”Alla 💙 badrum” har under 2023 även omfattat butiksevent över delar av landet där våra säljteam och leverantörer funnits på plats för att visa på bredden och nå ut till fler kundgrupper. Ett badrumsprojekt involverar många olika specialister där VS montörer, elektriker och snickare behöver samarbeta för att uppnå bästa möjliga slutresultatet. Inom Ahlsell finns säljare med spetskompetens inom samtliga områden, redo att hjälpa till när det dyker upp frågor och funderingar kring materialval och installationer.

 

Årets badrumstrender

Kikar vi på badrumstrenderna för 2024 är det mycket som kretsar kring hållbarhet. Det inkluderar till exempel blyfria blandare och energieffektiva och vattenbesparande tekniker liksom möjligheten till återbruk. Vi ser också att smart teknologi har gjort sitt intåg i badrummet där smarta badrumsspeglar med inbyggda streamingtjänster och högtalare är ett exempel.

Grönt i olika nyanser håller i sig även under 2024, liksom badrum i naturtoner med inslag av mörka träslag och blandare i borstade varma metaller. För den som vågar tänka utanför boxen är kakel och klinker i pigga pastellfärger ett alternativ, även om den kakeltrend som vi ser mest av handlar om naturnära nyanser. Gråa och beiga toner ligger till grund för färgen greige som med sin varma och neutrala känsla har kommit för att stanna.

– Ambitionen med ”Alla 💙 badrum” är att visa att Ahlsell ligger i framkant både när det gäller produkter och kundservice. Våra kunder ska känna att de kan lita på oss och att vi är på deras sida i arbetet med att förverkliga visionen om det perfekta badrummet. Hämta upp katalogen i någon av våra butiker, eller varför inte ladda ner den direkt via QR-koden avslutar Veronica.

Nyheter VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript