Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Borstar

Behöver du städredskap till arbetsplatsen? Vi på Ahlsell hjälper dig att hitta rätt städutrustning för ditt jobb. Vi har städredskap för alla möjliga ytor oavsett om du behöver moppa, svabba, dammtorka eller putsa fönster. I vårt sortiment av praktiska städredskap hittar du allt från dukar, svampar, fönster- och golvskrapor och olika typer av borstar till moppar, skaft, skurrondell och städvagnar. Vi har även städutrustning till livsmedelsstäd. Med ett ställbart skaft kommer du åt på hög höjd och andra svårtillgängliga ställen samtidigt som det är ett städredskap som underlättar för en mer ergonomisk arbetsställning. Med bra städutrustning underlättas städningen och det är enkelt att hålla rent och fräscht. Utforska vårt breda utbud av städredskap online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 52 av 77

Sortera

 • Sopset Nordex halvlångt skaft
  Sopset Nordex halvlångt skaft
  Sorterade färger. Med sopborste. Plåtskyffel med gummilist och halvlångt aluminiumskaft. Längd inkl. handtag 800 mm.
  Mer info
 • Diskborste Classic
  Diskborste Classic
  Diskborste Classic är en väldesignad produkt med en hög kvalitet för långvarig användning. Den vänder sig till den praktiske och hygieniske konsumenten och har ett ergonomiskt greppvänligt handtag, rejäl krok, pekfingerfäste samt front och sidoskrapa. Diskborsten tål temperaturer upp till 130°C och kan diskas i maskin.
  Mer info
 • Plastkvast röd
  Plastkvast röd
  Plastkvast 300 mm i röd färg. Rygg av bok, borsthöjd 75 mm. Runt skafthål för 24, 26 eller 28 mm skaft.
  Mer info
 • Sopborste Twin
  Sopborste Twin
  Stomme av trä och borst av arenga och plastborst. För träskaft Ø24mm. Den idealiska borsten för höga krav. Golvdammborste och kvast på samma gång. Motståndskraftig mot vatten och fukt. Absorberar damm, sprätter ej. Twin-Park passar bra för grövre/svårare sopning, även för vått underlag. Monterad hållare i rätt vinkel för optimal arbetsställning och uttnyttjande av borsten, för Ø24 mm skaft
  Mer info
 • Damm/möbelborste nylon
  Damm/möbelborste nylon
  Damm möbelborste nylon
  Mer info
 • Sopborste Mjuk
  Sopborste Mjuk
  Sopborste i trä med mjukare borst för finare plastgolv och som monteras på konade träskaft. Passar till skaft Ø 24 mm.
  Mer info
 • WC-ställ
  WC-ställ
  WC borste med slät borst som innebär minimal fukt efter användning och torkar snabbt, kraftig stabil kopp och extra långt skaft med rund klotformad borste. Det långa skaftet underlättar rengöringen samt att koppens tyngd gör att produkten står stabilt på golvet.
  Mer info
 • Diskborste Softgrip
  Diskborste Softgrip
  Diskborste SoftGrip vänder sig till den traditionella konsumenten och levereras med vitt skaft och färgat gummihandtag i olika varianter. Diskborsten är en premiumprodukt tillverkad av polypropylen och TPE med borstmaterial av polyester. Borsten tål 130°C och kan diskas i maskin.
  Mer info
 • Sopborste
  Sopborste
  Sopborste med borst och kort ergonomiskt skaft som ger en bekväm och effektiv sopning. Används på mindre ytor såsom bord, arbetsbänkar, stugan, båten, bilen mm.
  Mer info
 • Skurborste hård
  Skurborste hård
  Skurborste trä med hård borst till grövre ytor såsom stenplattor, båtar, trägårdsmöbler mm.
  Mer info
 • Sanifixborste Autoklaverbar
  Sanifixborste Autoklaverbar
  En borste utformad för att rengöra där det normalt är svårt att komma åt, t.ex. runt vattenkranar och spisplattor där kalk eller annan svår smuts byggs på. Utmärkt vid sanering efter bränder för att ta bort sot i fogar och svårtillgängliga skrymslen. Borsten är autoklaverbar.
  Mer info
 • Golvsopborste Trä Hård
  Golvsopborste Trä Hård
  Sopborste i trä med Extra styv borst för grövre golv såsom asfalt, cement mm. och som monteras på träskaft.
  Mer info
 • Skurborste mjuk
  Skurborste mjuk
  Skurborste trä med mjuk borst till finare ytor såsom kakel, båtar, trägårdsmöbler mm.
  Mer info
 • Sopset Plåt/Aluminium halvlångt skaft
  Sopset Plåt/Aluminium halvlångt skaft
  Sopset halvlångt är mycket praktiskt redskap för att stående ta upp skräp från golvet. Skyffelbladet som är i metall har en följsam golvkant och Sopborsten har en effektiv skrapa på borstens framkant.
  Mer info
 • Levang trä hård
  Levang trä hård
  Levang trä som passar till konade träskaft med hård borst till grövre golvytor och som används med eller utan skurduk. Syntetisk unionblandning.
  Mer info
 • Golvsopborste Plast Mjuk
  Golvsopborste Plast Mjuk
  Sopborste i plast med mjukare borst för finare sten, trä eller plastgolv och som monteras på skaft med gänga eller hålat skaft med adapter.
  Mer info
 • Plastkvast blå
  Plastkvast blå
  Plastkvast med blå borst i längder, 300 och 400 mm. Rygg av bok, borsthöjd 75 mm. Passar till konade redskapsskaft i trä i dimension 24, 26 eller 28 mm.
  Mer info
 • Nagelborste
  Nagelborste
  Vit nylon. Rygg av plast. Dubbel med borsthöjd 13/10 mm.
  Mer info
 • Sopskyffel Plåt Kort
  Sopskyffel Plåt Kort
  Sopskyffel i plåt som används med Sopborste kort.
  Mer info
 • WC-borstställ rund med kopp
  WC-borstställ rund med kopp
  WC borste med slät borst som innebär minimal fukt efter användning och torkar snabbt, kraftig stabil kopp och extra långt skaft med rund klotformad borste. Det långa skaftet underlättar rengöringen samt att koppens tyngd gör att produkten står stabilt på golvet. Tål 95°.
  Mer info
 • Flaskborste Kron
  Flaskborste Kron
  Borst av nylon.
  Mer info
 • Sopset Vikan
  Sopset Vikan
  Vikan Sopset med plastskyffel utan gummiläpp. Består av sopborste och skyffel.
  Mer info
 • Golvsopborste Hård
  Golvsopborste Hård
  Sopborste i trä med styvare borst för grövre golv såsom asfalt, cement mm. och som monteras på konade träskaft. Borsthål 22,5-23 mm i diameter.
  Mer info
 • Plastkvast Nordex Röd
  Plastkvast Nordex Röd
  Kvasthuvudet ger bra resultat vid städning av både torra och blöta golv. Materialet lämnar inte kvar rester av damm eller smuts på den yta som sopas. Huvudet är perfekt för lätt sopning av små ytor och är lämplig för användning på mindre känsliga golv, som är mycket nedsmutsade eller smutsiga. De styva borsthåren tar bort all återstående smuts och lämnar inga spår efter sig. Huvudet passar ett trä- eller aluminiumskaft från Nilfisk, som säljs separat.
  Mer info
 • WC-ställ m spolrandsborste
  WC-ställ m spolrandsborste
  WC borste med slät borst som innebär minimal fukt efter användning och torkar snabbt, kraftig stabil kopp och extra långt skaft samt spolrandsborste för rengörning av övre delar runt i skålen. Det långa skaftet underlättar rengöringen samt att koppens tyngd gör att produkten står stabilt på golvet.
  Mer info
 • Ståltrådskvast Osborn trä
  Ståltrådskvast Osborn trä
  Rund gjutståltråd. Med runt skafthål. 300x67 mm.
  Mer info
 • Golvsopborste Plast Hård
  Golvsopborste Plast Hård
  Sopborste i plast med styvare borst för grövre golv såsom asfalt, cement mm. och som monteras på skaft med gänga eller hålat skaft med adapter.
  Mer info
 • Sopborste
  Sopborste
  Sopborste med skrapkant och mjuk borst har halvlångt ergonomiskt skaft som ger en bekväm och effektiv sopning. Används på mindre golvytor tillsammans med skyffel och är mycket praktisk att ta upp löst smuts.
  Mer info
 • Sopskyffel Swep Dustpan med behållare
  Sopskyffel Swep Dustpan med behållare
  Nya generationens sopskyffel. Nytt ergonomiskt grepp. Reglerbar universalkrok som gör det enkelt att hänga skyffeln på städvagnen. Lätt att rengöra. Tar säkert hand om allt från torr smuts såsom sand, grus glas, fimpar mm till riktig vätska.
  Mer info
 • Handsopborste Vikan
  Handsopborste Vikan
  Sopborste i trä med mycket fyllig fiberblandning. Rengör effektivt mindre ytor. Livsmedelsanpassad.
  Mer info
 • Diskborste m svamp Komplett
  Diskborste m svamp Komplett
  För ekonomisk, hygienisk, lätt och praktisk diskning. Automatisk dosering av diskmedel. Utbytbar svamp: Vit - icke repande - för glas och porslin. Grön - till grovrengöring av kastruller och grytor.
  Mer info
 • Levang trä mjuk
  Levang trä mjuk
  Levang trä som passar till konade träskaft med mjuk borst till finare golvytor och som används med eller utan skurduk. Polypropylen.
  Mer info
 • Diskborste m svamp Refill
  Diskborste m svamp Refill
  Refill till diskborste med svamp. För ekonomisk, hygienisk, lätt och praktisk diskning. Automatisk dosering av diskmedel. Utbytbar svamp: Vit - icke repande - för glas och porslin. Grön - till grovrengöring av kastruller och grytor.
  Mer info
 • Piassavakvast
  Piassavakvast
  Piassavakvast 300 mm. Rygg av bok, högkvalitativ kokosfiber, borsthöjd 70 mm. Runt skafthål för 24, 26 eller 28 mm skaft. Levereras med brun borst.
  Mer info
 • Bänkborste Nordex plastskaft
  Bänkborste Nordex plastskaft
  Plastskaft med upphängningshål. Borsthöjd 60 mm. Borsten består av PET (Polyetentereftalat) och handtaget PP (Polypropen).
  Mer info
 • Sopborste MAX Ergo klick
  Sopborste MAX Ergo klick
  Ställbar sopborste. Höjden kan justeras - 58-91 cm. Upphängningskrokar (vridbara 360") finns på både skyffel och borste. Borstens handtag är ergonomiskt utformad med både tum- och pekfingergrepp. En smart låsning håller kvar borsten när du hänger upp den på skyffelns handtag. Kombineras med Sopskyffel art nr 72292516.
  Mer info
 • Kombikvast
  Kombikvast
  Material blandningens egenskaper ger den flera användnings områden bl.a utomhus på asfalt till löv sopning och annat skräp. Inomhus på omålade betonggolv med tunga sopor. Den har en material blandning av grov röd plast och arengafiber som är en naturfiber vilket ger plastens styvhet och arengans egenskaper till att få med sig damm och sand. Med 24 mm rörfäste.
  Mer info
 • Levang plast hård
  Levang plast hård
  Levang plast 30 cm med gänga som passar till aluminium och metall skaft med hård borst till grövre golvytor och som används med eller utan skurduk.
  Mer info
 • Golvsopborste plastrygg gängad, tagelblandning
  Golvsopborste plastrygg gängad, tagelblandning
  Tagelblandning. Rygg av plast. För gängat skaft.
  Mer info
 • Flaskborste Kron
  Flaskborste Kron
  Flaskborste mindre modell lämpad för mindre buteljer, smala blomvaser mm.
  Mer info
 • Elementborste MAX
  Elementborste MAX
  För rengöring bakom element. Plasthandtag. Längd 600mm.
  Mer info
 • Stålboll
  Stålboll
  Stålboll 40 gram av förzinkad järntråd för grovrengöring av diskgods. Enklare, bunden boll av metall. Knuten i båda ändar. Kan repa mjuka metaller.
  Mer info
 • Klädvårdsrulle
  Klädvårdsrulle
  Klädvårdsrulle Rolletta 5 meter med 35 omslag perforerat limpapper och med skyddande kåpa. Det vinklade ergonomiska skaftet gör produkten mycket effektiv.
  Mer info
 • Sopborste Nordex halvlångt skaft
  Sopborste Nordex halvlångt skaft
  Borsthuvud och handtag av propenplast. Skaft av aluminium. Sorterade färger, röd, blå och ljusgrå.
  Mer info
 • Sopset Nordex Röd
  Sopset Nordex Röd
  Sopset med sopborste med handledsstöd och sopskyffel i plåt med gummilist.
  Mer info
 • Golvsopborste trärygg kokos/tagel
  Golvsopborste trärygg kokos/tagel
  Kokos med krans av tagelblandning. Rygg av bok, 48 mm. Borsthöjd 70 mm. Runt skafthål för Ø24 mm skaft.
  Mer info
 • Sopskyffel kort
  Sopskyffel kort
  Handsopskyffel med kort skaft i lackerad plåt med gummilist.
  Mer info
 • WC-borste
  WC-borste
  WC borste med slät borst som innebär minimal fukt efter användning och torkar snabbt. Det klotformad borsthuvudet och det extra långa skaftet underlättar rengöringen.
  Mer info
 • Golvsopborste Kron Trä
  Golvsopborste Kron Trä
  Golvsopborste trä med hård borst, 100 cm. Tillbehör skafthållare stag - se art 377119. Passar till skaft 24 mm runt.
  Mer info
 • Rörrensare Vikan Ø50 mm Medium
  Rörrensare Vikan Ø50 mm Medium
  Rengör effektivt flaskor, rör, svåråtkomliga ytor såsom mellanrum och sprickor på transportband med denna behändiga rörborste.
  Mer info
 • Spiroputs
  Spiroputs
  Spiroputz 60 gram för grovrengöring av diskgods. Mjuk och formbar boll av rostfri metall. Kan repa mjuka metaller.
  Mer info
 • Sopskyffel MAX Ergo klick
  Sopskyffel MAX Ergo klick
  Ställbar sopskyffel. Höjden kan justeras 54-88 cm. Upphängningskrokar (vridbara 360") finns på både skyffel och borste. En smart låsning håller kvar borsten när du hänger upp den på skyffelns handtag. Skrapkanten på skyffeln underlättar snabb rengöring av borsten. Kombineras med Sopborste art nr 72292513.
  Mer info
Visar 52 av 77

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript