Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

98 Köksmaskiner

Ska du installera konsumentvaror som handdukstork, fläktsystem eller vitvaror hos din kund? Vi på Ahlsell hjälper dig hitta rätt produkter för ditt jobb. Oavsett om du jobbar med heminstallation på heltid eller i delprojekt har vi sortimentet. Här finner du produkter för ventilation, bastu och ånga, trädgård och SPA. Vi täcker behovet för ditt installationsjobb med konsumentvaror som värmprodukter från badrummets handdukstork till gasolkamin och infravärme. Ahlsell lagerför produkter från flertalet stora leverantörer. Utforska vårt breda utbud av produkter för heminstallation av konsumentmarknaden här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 20 av 31

Sortera

 • Mikrovågsugn 800W, 20L, Vit
  Mikrovågsugn 800W, 20L, Vit
  Fristående mikrovågsugn med ugnsutrymme på 20 liter, med en effekt på 800 W. Platt design för en lättare rengöring.
  Mer info
 • Dubbelhäll CP-2
  Dubbelhäll CP-2
  Dubbel kokplatta på 1500 W och 750 W med steglös termostat. Ø 15,5 & 18,5 cm. Kontrollampa. Gummifötter. 5 års garanti.
  Mer info
 • Elektrisk dubbel kokplatta
  Elektrisk dubbel kokplatta
  Den här kompakta och bärbara dubbla elektriska värmeplattan Med termostatkontrollen får du korrekt temperatur som kan justeras efter den värme du behöver vid matlagningen. En indikatorlampa anger när din valda temperatur har uppnåtts och de två kraftfulla värmeplattorna på 1000 W är utrustade med överhettningsskydd för din säkerhet. Båda värmeplattorna av gjutjärn har en diameter på 155 mm diameter och överför värme snabbt och bekvämt. Det pulverlackerade höljet av stål är tåligt och lätt att rengöra.
  Mer info
 • Mikrovågsugn 20l, med barnlås, 800W
  Mikrovågsugn 20l, med barnlås, 800W
  En mikrovågsugn med en grill tillverkat i en klassisk design. Ugns maximala effekt är 800 watt, grillen är 1000 watt. Denna modell är lämplig för små kök, eftersom volymen är 20 liter. För att underlätta användningen tillhandahålls de automatiska menyfunktionerna. Med åtta automatiska program. Med en avfrostningsfunktion.

  Elektronisk kontrolpanel. Utrustad med en "Barn lås" -funktion. Med användbara funktioner finns det i denna modell en timer som låter dig styra matlagning. Tack vare sin platta design är mikrovågsugn lätt att rengöra.
  Mer info
 • Kaffebryggare dubbel, 2 x 1,4 L, OBH Nordica
  Kaffebryggare dubbel, 2 x 1,4 L, OBH Nordica
  Kaffe och te på en och samma gång eller koka 2x10 koppar kaffe. Separata på/avstängningsknappar med indikatorlampa för vardera sida. Filterhållare med droppstoppfunktion. AromaControl system, vilket innebär att med ett enkelt knapptryck kan mindre mängder kaffe hållas varmt.
  Mer info
 • Vattenkokare WK-5
  Vattenkokare WK-5
  Snygg och nätt vattenkokare med kapacitet på 1 liter. Vattenkokaren har, dolt värmeelement, roterande basplatta och tydlig vattennivåmätare. Strömbrytare med lampa. Sladdförvaring. Automatiskt stopp när vattnet kokat upp.
  Mer info
 • Philips Termosbryggare HD7544/20 svart
  Philips Termosbryggare HD7544/20 svart
  Philips Café Gaia HD7544. Utsökt och varmt kaffe, med snygg design. Termoskanna som håller kaffet varmt i över två timmar. Termoskanna med dubbla väggar i rostfritt stål för att hålla temperaturen.

  Smart lås på termoskanna för att bevara arom. En rik kaffesmak tack vare ett koncentrerat vattenflöde. Tack vare det koncentrerade vattenflödet som hälls på kaffebädden, extraheras optimala smaker från kaffebönorna. Droppstopp för att hälla upp en kopp kaffe när du vill. Droppstoppet gör att du kan hälla upp en kopp kaffe innan bryggningen är klar. Kabelförvaringsutrymme för enkel placering i köket. Extra kabel kan enkelt förvaras i kabelfacket på baksidan av kaffebryggaren. Det gör att det enkelt går att placera kaffebryggaren i köket. Automatisk avstängning direkt för säkerhet och för att spara energi. Kaffebryggarn stängs av automatiskt efter bryggning av kaffet för säkerhet och för att spara energi. Termoskannan ser till att kaffet håller sig varmt. Vattennivåindikering för enkel påfyllning. Fyll enkelt på vattentanken med hjälp av vattennivåindikeringen.
  Mer info
 • Induktionshäll, ICP-1800B
  Induktionshäll, ICP-1800B
  Induktionsplatta på 1800 W. Temperaturinställning mellan 60-240°C. Timer med automatisk avstängning. Varmhållningsfunktion. Touchknappar och digital display. Kontrollampa. 5 års garanti.
  Mer info
 • Droppbricka 60cm, för kyl- eller frysskåp
  Droppbricka 60cm, för kyl- eller frysskåp
  Droppbricka 60cm passande för placera under kyl- eller frysskåp som skydd för golvet mot fukt och vätska.
  Mer info
 • Brödrost Manhattan Steel 4, OBH Nordica
  Brödrost Manhattan Steel 4, OBH Nordica
  4-skivig elektronisk brödrost i rostfritt stål.
  Mer info
 • Kaffebryggare med kvarn, E6CM1-5ST
  Kaffebryggare med kvarn, E6CM1-5ST
  Kaffebryggare Explore 6 i rostfritt stål med inbyggd kvarn för nymalet och färskt gott kaffe. Digital display, aromafunktion, kapacitet 2-10 koppar, 24h timerfunktion, avkalkningslarm, droppstopp, indikering av vattenmängd på glaskannan och vattenbehållaren, Auto-off efter 40 min, enkel hantering av filterkorg och vid påfyllning av vatten, kvarnfunktionen kan stängas av och då använder du istället redan färdigmalet bryggkaffe, rengöringsborste för kvarnen ingår.
  Mer info
 • Elvisp Love Your Day Collection
  Elvisp Love Your Day Collection
  Elvisp med 5 hastigheter och pulsfunktion, 450W motor, 1,2m sladd, inkl degkrokar. Med Turbo-funktion.
  Mer info
 • Inbyggnadsmikro, 800 W, 20 L
  Inbyggnadsmikro, 800 W, 20 L
  Mikrovågsugn för inbyggnad i 38 cm nisch. Tinar, värmer och tillagar maten extra snabbt. Interiör i rostfritt stål är lätt att rengöra tack vare släta ytor och utan vassa kanter. Den sidohängda dörren gör det smidigt att komma åt dina maträtter. Anslutningskabel med stickpropp, 130 cm.
  Mer info
 • Köksvåg KW-4
  Köksvåg KW-4
  Köksvåg rostfri, 5 kg, 1 gram intervall. Stor display för enkel avläsning Batteridriven. Tarefunktion. 5 års garanti.
  Mer info
 • Brödrost DesignLine
  Brödrost DesignLine
  Brödrost för 2 skivor, rostfri. Steglös inställning av rostningsgraden och även med läge för återuppvärmning. Extra stora värmeelement ger jämn rostningsyta. Automatisk avstängning om brödskivan fastnar.
  Mer info
 • Monteringssats för tvätt och tork
  Monteringssats för tvätt och tork
  Vit monteringssats för tvätt/torkpelar. Passar hög panel med lång topplatta.
  Mer info
 • Stavmixer E5HB1-6SS
  Stavmixer E5HB1-6SS
  Create 5 stavmixer, färg: rostfritt stål + Granite Grey, 1000W, Variabel hastighet, pulsfunktion, 2 knivar i rostfritt stål, 700ml bägare, 500ml minihackare, singelvisp/trådvisp.
  Mer info
 • Brödrost E3T1-3ST
  Brödrost E3T1-3ST
  Brödrost Create 3, 2 skivor. 7 rostningslägen. Enkel och synlig kontrollpanel med funktioner för avstängning, uppvärmning & tining, smulbricka.
  Mer info
 • Kaffebryggare HD7462/21, Philips
  Kaffebryggare HD7462/21, Philips
  Gott kaffe helt enkelt. Kaffebryggare HD7462/21. Energieffektiv. Njut av gott kaffe tack vare en pålitlig och energieffektiv kaffebryggare i smart och kompakt. Med glaskanna, titan metall, 1000W, droppstopp, upp till 15 koppar. Belyst strömbrytare med automatisk avstängning.
  Mer info
 • Fritös Airfryer Essential HD9252/70
  Fritös Airfryer Essential HD9252/70
  Effekt 1400W Kapacitet tillagning 800 gram Automatisk avstängning Kalla sidor Tål att maskindiskas På/av-knapp Klarsignal Temperaturreglage Strömlampa Quickclean LED-skärm Patenterad Rapid Air-teknik Tidskontrol.
  Mer info
Visar 20 av 31

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript