Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Smart hyllsystem fyllt med infästning från FIXX Fastening

2020-03-05

Swedish Agro Machinery i Skurup har satsat på Ahlsells flexibla hyllsystem och fyllt det med infästningsprodukter från FIXX Fastening. En både tids- och kostnadseffektiv lösning som underlättar arbetet för verkstadens servicetekniker.

Swedish Agro Machinery AB är ett svenskt företag som ingår i den danskägda lantbrukskoncernen Swedish Agro. Företaget utför reparationer och service på lantbruksmaskiner och är även generalagent och återförsäljare för bland annat CLAAS som är en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner.

Flexibelt och välordnat hyllsystem

Hösten 2019 invigde Swedish Agro Machinery sin nya anläggning i skånska Skurup. På närmare 7 000 kvadratmeter ryms verkstad, huvudkontor, showroom och ett centrallager för reservdelar. Den nya, rymliga verkstaden har åtta verkstadsplatser, smedja och tvätthall. Här är det högt i tak och den ljusa och fräscha miljön bjuder på en behaglig arbetsmiljö för företagets servicetekniker.

Verkstaden är välutrustad och genomtänkt in i minsta detalj med allt som behövs för att serva kundernas maskiner. Från den stora traversen som gör det enkelt att lyfta ur en hytt eller motor, till hyllsystemet med närmare 75 olika infästningsprodukter från FIXX Fastening.

- Tid är pengar. Därför har vi satsat på ett produktionsflöde som gör att vi kan arbeta effektivt. Med det flexibla och välordnade hyllsystemet från Ahlsell slipper vi ödsla tid på ett leta efter skruvar och bultar, och kan fokusera på att reparera våra kunders lantbruksmaskiner, säger verkstadschef Philip Clausen.

Ett genomtänkt och gediget referensprojekt

Ahlsells samarbete med Swedish Agro Machinery har vuxit fram över tid och omfattar numera leveranser till alla företagets 15 anläggningar i Sverige. När den nya verkstaden i Skurup skulle byggas upp var Ahlsells säljare Stefan Nilsson tidigt på plats för att hjälpa till. Både med att hitta en smart förvaringslösning, men också för att ta fram den rätta mixen av infästningsprodukter som behövs i den dagliga verksamheten.

- Vi har inte haft ett så här genomtänkt och gediget system tidigare. Det är både tids- och kostnadseffektivt och underlättar arbetet för verkstadens servicetekniker. Det vi nu har här i Sturup kommer att fungera som ett referensprojekt som vi gärna vill sätta upp i fler anläggningar, säger Philip Clausen.

 

Mer läsning om FIXX infästningsprodukter och våra flexibla hyllsystem

FIXX skruvar upp närvaron med fler koncept och produkter
FIXX infästning
Epiroc effektiviserar med nytt hyllsystem
Flexibla förrådslösningar

Industri Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.