Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Luftfilter på lager med leverans dagen efter beställning

2020-03-05

Ett nytt avtal mellan Ahlsell och Dinair innebär att luftfilter nu lagerhålls på Ahlsells centrallager i Hallsberg och kan levereras till kund dagen efter. - Det är positivt för kunderna att även filter prioriteras hos Ahlsells klimatdivision, säger Anders Påhlson, vd på Dinair.

I och med det nya avtalet slipper du vänta på att dina luftfilter ska levereras. Precis som allt annat som finns lagerlagt hos Ahlsell kan du räkna med leverans dagen efter din beställning.
Enkelt och smidigt, precis som det ska vara.

- Det går även att beställa specialfilter av olika slag, men då tar det lite längre tid att få dem, säger Anders Påhlson, vd på Dinair.

En jättemöjlighet för filterkonsumenter

Anders Påhlson menar att det här är ett steg i rätt riktning, eftersom kunderna ofta vill få snabba leveranser och kunna handla flera produkter under ett och samma tak. Därför är det positivt att nu även filter prioriteras hos Ahlsells klimatdivision.

- Det här är en jättemöjlighet för filterkonsumenter i stort och för oss på Dinair innebär det att vi får tillgång till Ahlsells säljkanaler och dessutom utlämningsställen över hela Sverige via Ahlsells butiker. Det är oerhört spännande.

Det är första gången Dinair använder sig av en mellanhand på det här sättet, och Anders Påhlson ser fram emot ett långt och givande samarbete.

- Vi får se hur väl det slår ut såklart. Vi kommer att utvärdera det grundligt. Men det är ett helt nytt koncept och både vi och Ahlsell ser fram emot ett växande samarbete. Vi har en fortlöpande dialog som varit väldigt positiv.

Fakta:

Dinair ingår i den globala koncernen Daikin/American Air Filter, AAF, och är en av Europas största tillverkare och leverantör av luftfilter.

Ventilation Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.