Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hjälp Childhood att lyfta fram de osynliga hjältarna

2019-10-28

En av de nyaste i vår sponsorfamilj är Childhood. Deras vision är att alla barn ska få en trygg och kärleksfull barndom, fri från våld och sexuella övergrepp. Childhood, som firar 20-årsjubileum, har instiftat ett pris som kommer att delas ut till en person i Sverige som dagligen arbetar med att skydda barn mot våld och sexuella övergrepp, men som sällan får ett erkännande för sin insats – en osynlig hjälte helt enkelt.

Vi väljer med stor omsorg ut våra samarbetsparners. När det kommer till sponsring vill vi arbeta med organisationer som gör skillnad för samhället. Organisationer med driv och seriositet. Vi har valt att arbeta med ett fåtal partners med långsiktighet i fokus. Under september uppmärksammade vi Barncancerfonden med vilka vi har ett mångårigt samarbete. Vasaloppet är en annan av våra partners. En av de nyaste i vår sponsorfamilj är Childhood.

Vi står bakom Childhoods vision

Childhoods vision är att inget barn ska hamna i våldsamma och riskfyllda miljöer utan att alla ska få en trygg och kärleksfull barndom, fri från våld och sexuella övergrepp. Det skriver vi verkligen under på. Barnen är ju vår framtid.

Childhoodpriset lyfter fram osynliga hjältar

Childhood, som firar 20-årsjubileum, har instiftat ett pris som kommer att delas ut till en person i Sverige som dagligen arbetar med att skydda barn mot våld och sexuella övergrepp, men som sällan får ett erkännande för sin insats – en osynlig hjälte helt enkelt. Pristagaren kan vara en polis, en barnsjuksköterska eller en barnförhörsspecialist. Känner du någon som du tror passar in på den beskrivningen som bör uppmärksammas?

 

Läs mer om priset och nomineringsförfarandet här!

Läs mer om vårt samarbete med Childhood på ahlsell.se.

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.