Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Hållbara affärer när elnätet byggs ut

2022-12-05

Den pågående utbyggnaden av elnätet kräver tillgång till rätt produkter och en unik spetskompetens. Att vi på Ahlsell kan erbjuda båda och dessutom en logistik som säkerställer rätt material till rätt plats och i rätt tid, har gjort oss till en marknadsledande aktör.

Elbranschen är en nyckelspelare i vår strävan att nå både klimatmål och förbättrad systemstabilitet. Runt om i landet pågår en rad spännande projekt som alla på något sätt för oss närmare målet.

Spetskompetens och logistik i världsklass

Utbyggnaden av elnät innefattar många gånger utmaningar inom både logistik och kompetens. Leveranser behöver ske till svårtillgängliga platser, kanske mitt i skogen, och många delmoment behöver löpa på så sömlöst som möjligt för att projektet ska fortlöpa friktionsfritt.

- Vi är vana att hantera utmanande projekt och eftersom vi besitter både spetskompetens och en logistik i världsklass så kan vi bistå med effektiva, tidsbesparande lösningar som underlättar för kunden, berättar Jonny Paridon, segmentschef El-Infracom på Ahlsell.

Få kontaktytor och många lösningar

Varje projekt har en egen kontakt som ordnar med det som efterfrågas. Att ha samma kontaktperson från start till mål skapar en trygghet gör det enklare för kunden att vara professionell. Tillsammans med oss på Ahlsell kan de leverera en hållbar affär.

- Att kunna ringa samma person oavsett ärende underlättar enormt för våra kunder. Med få kontaktytor blir det betydligt smidigare och enklare, oavsett om det handlar om att vi ska sampaketera produkter, vädersäkra en leverans eller hantera returen av materiel när arbetet är utfört, förklarar Jonny Paridon.

Han ser fram emot fortsättningen på den utveckling som nu sker i samhället.

- Det känns fantastiskt roligt att vi får bidra till den pågående elomställningen, en tryggare elförsörjning och ett stabilare elnät. Att få stötta våra kunder med kompetens, komplexa leveranser och effektiva lösningar för att tillsammans driva utvecklingen framåt, är något vi ödmjukt välkomnar och ser fram emot, avslutar Jonny Paridon.

Se filmen om Ahlsells leverans till elnätsprojektet i skogen här:

https://www.ahlsell.se/aktuellt/vi-ger-dig-en-trygg-och-saker-elnatsutbyggnad/

EL Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript