Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Effekter och åtgärder med anledning av COVID-19

2022-01-12

Till alla våra kunder och partners,

Vi hoppas att du har haft en bra jul och nyårshelg och att året startat bra för dig. På Ahlsell har vi rustat oss lite extra för att finnas där för dig när du behöver oss.

  • Vi har alla butiker öppna och vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg när du besöker oss, och vi följer löpande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. För både din och vår skull.
  • Vi arbetar också fokuserat på att få hem produkter till dig i tid. Vår inköpsavdelning arbetar för högtryck med hjälp av verksamheten för att säkra leveranser eller hitta nya leverantörer för att ta hem likvärdiga produkter när leveranser från ordinarie fabriker blir försenade.
  • Och behöver du råd är vi inte långt borta. Våra specialisters jobb är att hjälpa dig med komplexa frågor och lösningar – tveka inte att höra av dig för att få rätt vägledning.

Det finns många sätt att handla hos oss – allt för ditt behov och trygghet

  • Handla i våra butiker, de är öppna som vanligt.
  • Hela vårt sortiment är tillgängligt online dygnet runt på ahlsell.se.
  • Ring in din beställning och Hämta i butik.
  • Självklart kan du få dina varor levererade till din arbetsplats. Dessutom kan du få det packat som du vill ha det med tjänsten Packat & Klart.
  • Med vårt breda tjänsteutbud kan vi dessutom hjälpa dig med allt ifrån klädtvätt till smarta finansiella lösningar, kemikaliehantering och bygglogistik, för att nämna några. Alla tjänster kan dessutom skräddarsys för att passa dina behov - allt för att göra det enklare för dig i din vardag.

Varmt välkommen till oss!

 

Claes Seldeby
VD, Ahlsell Sverige AB

 

Ahlsell finns där människor bor arbetar och lever sina liv

Som ledande distributör driver vi utvecklingen tillsammans med yrkesproffs som tillverkar, installerar, bygger, reparerar och underhåller. Med ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster, vår specialistkunskap och logistik i världsklass är det vårt jobb att göra proffsens vardag enklare.

Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript