Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ahlsell får utmärkelsen Karriärföretag igen för 2023

2023-02-01

Karriärföretag är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete. Nu för elfte året i rad offentliggörs 2023 års Karriärföretag där vi på Ahlsell ingår efter andra året i rad vilket vi är väldigt stolta över.

Vägen till att bli ett Karriärföretag

Alla organisationer och företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag. Initialt behövde vi som kandidat nå upp till ett antal grundkriterier. Efter att vi kvalificerat oss fick vi även genomgå samtliga steg i Karriärföretagens urvalsprocess. Urvalsprocessen syftar till att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding-arbete bedrivs, samt att vi som arbetsgivare uppfyller de kraven som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare.

Ahlsell Utmärkelse från karriärföretagen lyder:

— Ahlsell drivs av en engagerad HR-avdelning som aktivt jobbar med employer branding-frågor. Det finns en varm företagskultur och ett brett urval av karriärval vilket lockar till sig unga talanger. Ahlsell är ett praktexempel på en arbetsgivare som lyckats skapa en familjär företagskultur tack vare sin passion och lojalitet. Som medarbetare får man gott stöd i sin utveckling. Läs mer om hur det är att jobba på Ahlsell här.

Karriär

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript