Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

3 snabba med våra medarbetare på Kyl

2021-03-03

Lär känna våra medarbetare på Kyl i Uppsala Syd! Vi har ställt tre snabba frågor till Tom och John som bland annat berättar vad som är roligast med att jobba på Ahlsell och ger tips på coronavänliga fritidsaktiviteter.

Tom Jansson och John Schannong är två av våra medarbetare på Kyl i Uppsala Syd. Tom jobbar som utesäljare och John som innesäljare. För att ni ska lära känna dem lite bättre har vi ställt tre snabba frågor om deras jobb på Ahlsell.

3 snabba med John och Tom

1. Vad tycker ni är roligast med att jobba på Ahlsell?

John: ”Skulle säga att det är en kombination av flera saker. Fantastiska kollegor, ett unikt kunderbjudande, samt ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda och där det finns alla möjligheter i världen att utvecklas.”

Tom: ”Jag tycker det roligaste i min tjänst som utesäljare är att få träffa alla våra trevliga kunder och utveckla vårt samarbete samt variationen och utmaningarna där jag är med och hjälper våra kunder från start till mål. Sist men inte minst alla trevliga kollegor här på Ahlsell!”

2. Hur ser samarbetet mellan ute- och innesäljare ut?

John:”Vi jobbar som ett team, Jag är tillgänglig på telefonen på dagarna medan utesäljaren oftast är ute och träffar kunder. Vi har kontakt varje dag och hjälps ofta åt att ta fram offerter, kyltekniska lösningar samt att slå order förstås.”

Tom: ”Jag jobbar väldigt tätt ihop med innesälj. Då jag ofta är ute hos kund behövs det en resurs som är tillgänglig för våra kunder, här är det skönt att ha innesäljaren på plats som kan svara i telefonen när kunden ringer eller besöker vår fina butik i Uppsala. Vi bollar även mycket idéer för att kunna tillmötesgå våra kunders önskemål på ett så bra sätt som möjligt.”

3. Såhär i pandemitider, har ni något roligt tips på en coronasäker fritidsaktivitet?

John: ”Detta gäller givetvis även när det inte härjar en global pandemi, men ut i naturen! Finns nog inget bättre sätt att ladda batterierna än en skogspromenad, fisketur eller liknande.”

Tom: ”Som tur är så har mina fritidsintressen fungerat bra även i dessa tider. Jag spelar gärna discgolf, padel och under sommarhalvåret är jag gärna ute på sjön med vänner och familj och då blir det en del fiske och vattenskidåkning. Träningen har jag fått lägga om från gym till löpning och hemma/utegym, även om jag får erkänna att det blivit lidande.”

Här visar grabbarna upp delar av kylsortimentet i Uppsala Syd butiken. I butiken hittar ni ett komplett kylsortiment tillsammans med Ahlsells hela produktbredd från yrkeskläder, El, VS, verktyg och mycket mer. Passa även på att göra som Tom och få in lite vardagsträning när ni ändå är här.

Välkomna till oss i Uppsala Syd!

Blått-streck.jpg

För dig som gillar Kyl

Kyl

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.