Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Mät- och märkverktyg

Vad är en verktygslåda utan ett bra mätverktyg? På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt mätverktyg för ditt jobb. Vi har mätverktyg för många olika typer av arbetsuppgifter, oavsett om du behöver komma åt i vinklar och vrår, mäta avstånd, vikt och temperatur eller fukt, ljus, ljud och alkohol. Vårt sortiment av mätverktyg inkluderar såväl avståndsmätare, måttband och måttstock som temperaturmätare, vågar och vattenpass. Med våra pålitliga och smidiga mätverktyg blir det rätt från början. Utforska vårt breda utbud av mätverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik.

Visar 1 till 3 av 3

Sortera

 • Stöldskyddsmärkning SelectaDNA 50 föremål
  Stöldskyddsmärkning SelectaDNA 50 föremål
  SelectaDNA är näst intill omöjlig att ta bort och har i polisprojekt visat sig minska stölder och inbrott med upp till 83%. Upp till 50 märkta föremål kan registreras i SelectaDNAs internationellt spårbara databas (SAR), vilket skapar ordning på värdeföremålen. 5 års hållfasthet i utomhusmiljö enligt teststandarden PAS820:2012.
  SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 50 föremål innehåller:
  1 st Flaska med 8 ml märkvätska innehållande en unik DNA-kod, mikropunkter samt UV-fluorescens. Applikator/påförare
  50 st Varningsdekaler för att applicera på märkta föremål (varningsdekalerna kan inte tas bort efter applicering utan att splittras i småbitar)
  6 st Dubbelsidiga varningsdekaler att skyltning av märkt fastighet (tex. för fönster, dörr osv.)
  1 st Bruksanvisning
  1 st Medlemskort med märksatsens unika ID-nummer för registrering i databasen SAR
  Mer info
 • Multikorslaser Leica Lino L6R-1
  Multikorslaser Leica Lino L6R-1
  Leica´s nya multikorslaser med 360 ° röda laserlinjer med enastående synlighet. En horisontell och två vertikala 360 ° röda laserlinjer. Med en fast lodpunkt i den integrerade basen kan man finjustera de vertikala linjerna med millimeterprecision. Leica´s Triple Power koncept, där du kan driva lasern med Li-ion, alkaline eller nätdriven, gör att du aldrig behöver stå utan laser. Ställ in diodens intensitet på 100%, 75% eller 50% så får du längre batteritid. Med upp till 36h batteritid är den bäst i klassen. Räckvidd: 25m (med mottagare: 70m). I L6Rs paketet ingår: Hård väska, Li-ion batteri med laddare, Alkaline hållare, Måltavla, Magnetfäste 250 TWIST, Väggfäste UAL 130.
  Mer info
 • Avvägningsstång Leica Sprinter
  Avvägningsstång Leica Sprinter
  En teleskopisk 5-meters avvägarstång i aluminium med 1 streckkod på ena sidan för att kunna läsa av digitalavvägare (Sprinter) och E-skalan på andra. Levereras i skyddsfodral med libell.
  Mer info
Visar 3 av 3

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript