Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Handverktyg

Med bra handverktyg arbetar du mer effektivt och får ett bättre slutresultat. På Ahlsell hjälper vi dig att hitta rätt handverktyg för ditt jobb, vi har handverktyg för många olika arbetsuppgifter. Vårt sortiment av handverktyg inkluderar allt från hammare, skiftnyckel och sticksåg till sax, tång och kompletta verktygssatser. Med handverktyg slipper du dessutom tänka på att ladda batterier och elektronik som går sönder. Utforska vårt breda utbud av handverktyg online eller besök din närmsta Ahlsell-butik

Visar 1 till 14 av 14

Sortera

 • Sexkantnyckel Ironside med T-handtag
  Sexkantnyckel Ironside med T-handtag
  Klinga av förnicklat kromvanadinstål. Kula i långa nyckeländan. Samma dimension i båda ändar. Ergonomiskt tvåkomponentshandtag med upphängningshål.
  Mer info
 • Verktygssats Makita P-90635 118 delar
  Verktygssats Makita P-90635 118 delar
  Multiväska med 118 delar: innehållande ett spärrhandtag 3/8", förlängningsarmar, ledstycken, hylsor 8-21 mm, länknycklar 8-15 mm, de vanligaste skruvspetsarna, samt specialspetsar, med mera. En perfekt väska att ha tillhands i verkstaden, arbetsplatsen eller i hemmet. Levereras i en låsbar väska med aluminiumram för ökad hållbarhet.
  Innehåller ett brett urval av hylsnycklar, spärrnycklar, skiftnycklar och sexkantsnycklar
  50 av de mest populära 1/4-tums skruvmejselbitarna
  3/8 tum spärr med stort urval av uttag
  1/4-tums handtag med olika hylsnycklar
  7-delad hylsnyckelsats, 8-delad sexkantssats
  Mer info
 • Kabelklammer Ironside W
  Kabelklammer Ironside W
  Böjd U-form för häftning av svagströmskablar. Avsedd för kabelpistol Ironside 2810C. För kabeldiameter 4,5 mm.
  Mer info
 • Bits Wera 875/1 Tri-Wing
  Bits Wera 875/1 Tri-Wing
  Högkvalitativa bits för TRI-WING® skruvar. Seghärdad, för universell användning. 1/4" sexkant, för hållare enligt DIN ISO 1173-D 6,3.
  Mer info
 • Hylsa Ironside 1/2"
  Hylsa Ironside 1/2"
  1/2" fyrkantfäste. Med invändig sexkant. Kromvanadinstål. Mattförkromad. Super Lock-funktion som skonar bultens sexkant.
  Mer info
 • Mini-bender Dräco 3/200
  Mini-bender Dräco 3/200
  Rol-Bender Mini-Bender 3/200 är ett universal mobilt böjverktyg som kan böja och forma olika material raka, konkava eller konvexa upp till en höjd på 5-200 mm och vinklar mellan 0°-90°.
  Med endast 2 st guidevalsar har Mini-Bender mycket högre kurvmobilitet än sin större bror EcO-Bender 3. Detta verktyg kan forma många olika falsprofiler. Böjhöjden är kontinuerligt justerbar i mm och tum. Inner- och ytterradier är möjliga, max. böjhöjd beror på radien.

  Genom att använda en adapter kan två Mini-Benders kopplas ihop till en Duo-Mini-Bender för effektivare arbete med långa och raka plåtar.
  Mer info
 • Plåtbockare Rau 102
  Plåtbockare Rau 102
  Möjliggör upptagning av vinkel och fotrännor direkt på arbetsplatsen.
  Mer info
 • Schaljärn Stubai
  Schaljärn Stubai
  Helsmitt av stål med brett blad och prisma. Gummibelagt.
  Mer info
 • Reservskär till Ironside bultsax armering
  Reservskär till Ironside bultsax armering
  Komplett reservkäft inkl skruvar till bultsax för armering. Käftlängd: 150mm.
  Mer info
 • Hylsa Ironside 3/8"
  Hylsa Ironside 3/8"
  3/8" fyrkantfäste. Med invändig sexkant. Kromvanadinstål. Mattförkromad. Super Lock-funktion som skonar bultens sexkant.
  Mer info
 • Dubbelfalsslutare Dräco K7
  Dubbelfalsslutare Dräco K7
  DRÄCO Double Lock Hand Seamer K7 är verktyget för att stänga dubbla fals-låsningar snabbt och enkelt på tak. Idealisk för användning för hela taket, start- och slutanslutningar och förberedelse av startpunkt för elektrisk falsmaskin.
  Den kan bearbeta plåt, aluminium, koppar och zink upp till 0,8 mm tjocklek och rostfritt stål upp till 0,5 mm tjocklek. Verktyget är utrustat med speciella kroklokaliserare som inte lämnar märken på belagda eller lackade profiler. Alla delar är rostfria och utbytbara för enkel underhållning. Bredd: 320-610 mm.
  Mer info
 • Vinkelfalsstängare Dräco K5
  Vinkelfalsstängare Dräco K5
  Single Lock Hand Seamer K5 för bågar är perfekt för snabb stängning av profilerade stående falsplattor på bågar, kupoler, takkupor och valvtak. Bredd: 260-430 mm.
  Mer info
 • Vinkelfalsstängare Dräco K8
  Vinkelfalsstängare Dräco K8
  Single Lock Hand Seamer K8 är ett verktyg för att stänga enkla falsar i profilerade material på ett enda drag. Verktyget är idealiskt för startanslutningar och svåråtkomliga områden. K8 skapar en stark och fast enkel fals i plåt med eller utan beläggning.
  För plåt, aluminium, koppar och zink upp till 0,8 mm tjocklek och 0,5 mm i rostfritt stål. Lämplig för fasader, skorstensanslutningar, Entrétak, burspråk etc. Delar i rostfritt. Bredd: 270-570 mm.
  Mer info
 • Disc-bender Dräco DB 41
  Disc-bender Dräco DB 41
  Rol-Bender Disc Bender DB41 (single) är perfekt för att böja en rät vinkel på 90° upp till max. 180°. Höjden på vinkeln kan vara mellan 8-40 mm / 0,31 "-1,57". Den är idealisk för takfot, dalgångar, tvärfalsar, ändringar, stuprörsbeslag och många andra applikationer. Maximal metalltjocklek är upp till 1 mm / 19ga (beroende på material). Inner- och ytterradie är möjliga med en enda Disc-Bender, vinkelhöjden beror på radien.

  Genom att använda en adapter kan två Disc-Benders (DB41) kopplas till en Disc-Bender Combi (DB 42), för att effektivare arbeta med långa metallplåtar.
  Mer info
Visar 14 av 14

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript