Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Elnätsmateriel 06-09

Vi på Ahlsell hjälper dig hitta elnätsmaterial till dina uppdrag. Här finner du kabelskåp och tillbehör för säker, smidig och professionell installation. I ditt jobb vill kunderna att arbetet går snabbt, strömtillförsel är vitala delar i vårt samhälle. Elnätet är som en räls där vi fraktar nödvändig el till hushåll och verksamheter. För ett säkert och stabilt elnät behöver du olika typer av elnätsmaterial. Du finner produkter för jordning och åskskydd, skarvhylsor och gatubelysningsskåp och flera andra typer. Vi har produkter från flertalet stora leverantörer. Utforska vårt breda utbud av elnätsmaterial och tillbehör här i webbutiken eller besök din närmsta Ahlsellbutik.

Visar 1 till 6 av 6

Sortera

 • Kabelskarv 12kV, SXSU 3-ledarkabel
  Kabelskarv 12kV, SXSU 3-ledarkabel
  Användning: För skarvning av plastisolerad jordkabel, 3–ledare 12kV.
  OBS! Skarvarna medger mantelprovning.
  Norm: CENELEC HD 629.1.
  Satsinnehåll: Slangset bestående av slangar för fältstyrning, isolering med yttre ledande skikt, mantelisoleringsslang och monteringstillbehör samt monteringsanvisningar, exklusive skarvhylsor.
  OBS! Skarven är endast godkänd för pressförbindning.
  Mer info
 • Kabelskarv 1 kV, EMKJ
  Kabelskarv 1 kV, EMKJ
  Användning: För gummiisolerade anslutningskablar REV, RDO, REVE, RDOE, RDOT, LINEAX, ATON 0,75 kV.
  Norm: Raychem PPS 3013.
  Konstruktion: Inner– och ytterhylsor är expanderade så att de med kan appliceras och därefter krympas med värme. Hylsorna är invändigt belagda med lim, som vid krympningen smälter och tätar samt avlastar mot kablens mantel. Hylsorna är av ett flexibelt material som gör att kabeln med skarv kan lindas upp på kabeltrumma såväl vid förvaring som kabelupptagare på maskiner, kranar etc. För att få en jämn skarv fylls skarvområdet med en fyllnadsmassa som under krympningen fyller ut alla tomrum.
  Satsinnehåll: Innerhylsor lika med största ledarantalet, fyllnadsmassa, ytterhylsa.
  Skarvhylsor ingår ej.
  Mer info
 • Kabelskarv 12kV, EPKJ 3-ledare samt övergång
  Kabelskarv 12kV, EPKJ 3-ledare samt övergång
  Användning: För skarvning av plastisolerad jordkabel, 3–ledare 12kV samt övergång till pappersisolerad jordkabel.
  Norm:Raychem PPS 3013.
  Konstruktion: Inner– och ytterhylsor är expanderade så att de kan appliceras och därefter krympas med värme. Efter preparering av kablarna krymps i tur och ordning 2 st slangar vars funktioner är fältstyrning och isolering med yttre ledande skikt. Som mantelisolering används en glasfiberarmerad omvikningshylsa.
  Vid övergång till pappersisolerad kabel kompletteras grundsatsen med en pappersmodul med bland annat krympslangar för oljebarriär, skärmning av faserna samt grenformgods vilket gör att papperskabeln tätas och får en konstruktion som medger att den skarvas mot en plastkabel. För skarvning till 1–ledarkabel med Al– eller Cu–ledare se flödesschema nedan.
  OBS! Skarvhylsor med skiljevägg skall användas vid övergångsskarv.
  Satsinnehåll: Slangset bestående av slangar för fältstyrning, isolering med yttre ledande skikt, glasfiberarmerad omvikningshylsa för mantelisolering och monteringstillbehör samt monteringsanvisning.
  Skarvhylsor ingår ej.
  Mer info
 • Utomhusavslut HOT3 för PEX isolerad 3-ledarkabel 12 och 24 kV.
  Utomhusavslut HOT3 för PEX isolerad 3-ledarkabel 12 och 24 kV.
  Kabelavslut avsett för alla PEX-isolerade 3-ledarkablar med runda och sektorformade ledare. Ledande slang skyddar slackarna och ledande grenbyxa tätar mot fuktinträngning. 12,24 kV i utomhusmiljö.
  Mer info
 • CJH11 hybridskarvsatser för PEX isoleradkabel 1 ledare med varmkrympsmantel
  CJH11 hybridskarvsatser för PEX isoleradkabel 1 ledare med varmkrympsmantel
  Kabelskarv avsedd för PEX-isolerad runda 1-ledar kablar 12, 24 kV. Kabelskarvarna levereras i kompletta satser för 1-fas, erfordlig isolation samt yttermantel i värmekrymp. Inklusive skruvskarvhylsor.
  Mer info
 • Markeringsnät för Opto och Telekabel
  Markeringsnät för Opto och Telekabel
  Varningsnät för optokabel är försedda med en 0,8mm rostfri syrafast tråd isolerad ytter diameter 1,6mm. Skarvas med "Skarvsats för markeringsnät" 1 st skarv följer med i varje markeringsnät
  Mer info
Visar 6 av 6

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript