Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ordning och reda med verktygsväskor från Ironside

2022-05-04

Mycket verktyg men lite ordning? Här har vi samlat ihop massvis med alternativ för tålig och praktiskt verktygsförvaring från Ironside! Enkla att både bära eller dra med sig. Hitta dina verktygsväskor här!

Hos oss på Ahlsell hittar du allt från verktygsryggsäckar som du enkelt har på dig om du ofta är on the go till verktygsväskor som går att öppna upp för bra överskådlighet för den som har mycket och många verktyg.


Hitta dina verktygsväskor här

Ryggsäckar och väskor

Vertygsväskor och verktygsryggsäckar är perfekt för dig som ofta har med verktygen on the go och behöver ett smidigt sätt för både förvaring och ordning. Med dessa vertygsväskor och ryggsäckar får du en snabb överblick över dina verktyg och får enkelt plats med dem (och mycket mer) i bilen.

Verktygslådor

Har du många verktyg med dig på jobbet? Då är verktygslådor ett bra alternativ för förvaring. Fördelen med hårda verktygsväskor är att du kan stapla dem på höjden i exempelvis ett förråd så att de tar mindre plats. Har du många tunga verktyg är det viktigt att tänka på ergonomin - välj då en verktygslåda med hjul slipper du tunga lyft och ont i rygg och axlar av allt bärande.


Fler tips till din arbetsplats

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript