Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Tack för att du hjälper oss att sprida ljus i mörkret

2019-11-05

Kommer du ihåg att vi i september bad om hjälp att sprida ordet att vi delade ut Barncancerfondenreflexer till förskoleklasser? Var du kanske en av dem som hjälpte till? Nu har vi skickat alla reflexerna och vill dela med oss av några bilder från mottagarna.

Ambitionen var att ge höstens sexåringar en tryggare skolstart och samtidigt stötta vår partner Barncancerfonden lite extra under september, som också är barncancermånaden. Vi bad er om hjälp att sprida ordet vidare. Och som ni spred ordet! Under september och oktober delade vi ut Barncancerfondenreflexer till ca 10 000 sexåringar. Och att döma av responsen verkar reflexerna vara uppskattade.  

Företagare delade ut reflexer till Hjos elever

Christoffer Olbrich, ägare till Elektrobyrån i Hjo, är en av dem som engagerade sig och såg till att många av kommunens elever fick nya reflexer. Det hamnade på förstasidan i Hjo Tidning.

Stort tack!

Vi är jätteglada över det enorma gensvaret och oerhört stolta över att kunna bidra till en något tryggare skolstart. Stort tack till er alla som uppmärksammat vårt engagemang och spridit ordet vidare. 

Win-win!

Barncancerfondens LED-reflex finns tillgänglig i våra butiker och i webbutiken. Passa på att dra ditt strå till stacken genom att köpa LED-reflexen för 50 kr. Då är du med i kampen mot barncancer samtidigt som du hjälper dig själv eller kanske en kollega att synas i mörkret - en livsviktig insats i dubbel bemärkelse. Tack för att du är med och skapar en bättre framtid!

Hållbarhet Nyheter

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.