Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Outlet El

Välj underkategori

Visar 1 till 20 av 46

 • Öppningsbara kopplingsklämmor a-collection
  Öppningsbara kopplingsklämmor a-collection
  A-collections öppningsbara kopplingsklämmor är kompakta och ergonomiska. Klämmorna finns för två, tre och fem ledare. Solida ledare 0,5-2,5 mm2 och fåtrådiga ledare (FK) 1,5-2,5mm2 kan kombineras i samma klämma. Transparent hölje med testhål gör det enkelt att se att ledarna sitter där de ska och att testa installationen. Ledare (EK och FK) kan anslutas utan att klämman öppnas. Ledarna avisoleras 9-10mm.
  Mer info
  3 Varianter
 • Hörlur Indy True trådlös In-Ear Svart, SKULLCANDY
  Hörlur Indy True trådlös In-Ear Svart, SKULLCANDY
  För den oberoende musikälskaren som alltid är på språng, levererar Indy en verklig trådlös upplevelse till en rimlig kostnad. Med upp till 16 timmars batterilivslängd, en vattentålig design och kapacitiv touchkontroll för musik och samtal, får du med dig din favoritmusik med mer frihet än någonsin.

  Indy True Wireless In-ear hörlur
  Bluetooth 5.0® Trådlös teknik
  Upp till 16 timmar batteridrift
  Mikrofon, samtal, spår och volymkontroll
  Kapacitiv touchkontroll
  Mer info
  1 Variant
 • KITSOUND Högtalare Boomcube Trådlös
  KITSOUND Högtalare Boomcube Trådlös
  Boom Cube trådlös högtalare
  Stort ljud i en liten högtalare
  Upp till 6 timmars speltid
  Snygg metalldesign

  Sätt på uppgraderade KitSound Boom Cube och förlora dig själv i musiken med imponerande ljud, trådlös anslutning och en fin metallisk design.

  Trådlös anslutning
  Anslut trådlöst tack vare Bluetooth-anslutning och njut av hela 6 timmars speltid. Inga kablar, och inget krångel, bara ljud helt enkelt Och efter bara 2 timmars laddning kan du lyssna på din musik igen på ett fullt batteri.

  Utmärkt ljud
  Du vill njuta av din Musik när den är som bäst, och trots Boom Cubes mindre format, så är det precis vad du kan göra. Den passiva baselementet säkerställer varm och full bas, och i kombination med mellanregister och diskant ges ett balanserat ljud.

  Om du letar efter stort ljud i en liten högtalare, se till att du får tag i KitSound Boom Cube.
  Mer info
  1 Variant
 • LED Spot D MR16, Philips
  LED Spot D MR16, Philips
  LEDspot ljuskälla för lågvolt, Sockel GU5,3,Ra 90, 40.000 timmar, EEL A.
  Mer info
  5 Varianter
 • Elinstallationsrör "Next Generation", 320N halogenfria böjbara
  Elinstallationsrör "Next Generation", 320N halogenfria böjbara
  Halogenfritt VP-rör med tryckklass 320N.
  Överlägsen effekt med Turbo‑Xpress!
  Marknadens bästa rör har blivit ännu bättre! Våra kollegor i laboratoriet har utvecklat en teknik som kraftigt förenklar installationsprocessen – och detta till bråkdelen av den tid som annars behövs. På detta vis blir kabeldragningen betydligt enklare
  Även i mycket trånga sektioner och krökar. Magin och förklaringen ligger i den korrugerade insidan av rören som påtagligt minimerar friktionen & dragkraften – vilket spar såväl tid som kraft
  Lågfriktionsrör, kan bockas med böjfjäder, valfritt smörjmedel kan användas.
  0H (= zero halogen): Innehåller absolut inga halogener, dvs 100% halogenfritt
  F (= flame retardant): Mycket hög temperaturbeständighet och flambeständighet (självslocknande och sprider ej branden vidare)
  LS (= low smoke): Inga korrosiva eller frätande gaser bildas vid brand och rökutvecklingen är hela -90% lägre än jämförbart PVC
  Mer info
  1 Variant
 • Downlight LED Coreline RS141B, Philips
  Downlight LED Coreline RS141B, Philips
  CoreLine Recessed Spot är en serie med infällda spotlights avsedda att ersätta halogenlampor. Det halogenlika utseendet och attraktiva priset gör det enklare för kunderna att byta till LED. Den här produkten ger ett naturligt ljus för accentbelysning. Den ger dessutom en energibesparing direkt och har en mycket längre livslängd, vilket gör den till en miljövänlig lösning. Tryckanslutning och genomgående kabel gör installationen snabb och enkel. Drivdon inkluderat.
  Mer info
  1 Variant
 • Färdkamera KITVISION Observer 1080p
  Färdkamera KITVISION Observer 1080p
  Med Observer 1080p har du täckt varje resa med HD-inspelning; en inbyggd G-sensor för att upptäcka eventuella kollisioner. Spela in i 1080p med 30 bilder per sekund och fånga hela vägen genom en 170° ultravidvinkel-objektiv. 2.45 tums LCD-skärm.
  Mer info
  1 Variant
 • Säkring DIAZED GL/GG, 500V
  Säkring DIAZED GL/GG, 500V
  DIAZED säkring, 500V AC/DC, för kabel och anläggningsskydd.
  Mer info
  2 Varianter
 • Dimmerratt 316GLED Plus med centrumplatta, Elko
  Dimmerratt 316GLED Plus med centrumplatta, Elko
  Reservdelskit bestående av dimmerratt och centrumdel 56x56mm, exkl. låsmutter i Plus-design
  Mer info
  2 Varianter
 • Downlight LED Coreline DN130B, Philips
  Downlight LED Coreline DN130B, Philips
  CoreLine Downlight 3 är den tredje generationen i Philips serie infällda armaturer för ersättning av CFL-ni/CFL-ibaserade downlights. Armaturen ger ett naturligt ljus som lämpar sig för allmänbelysning i t ex butiker eller kontorsutrymmen medan DALI-dimningen och aluminiumreflektorn med ljusutbyte på upp till 90 lm/W även gör den idealisk för kommersiell användning. Välj mellan två olika färgtemperaturer och ljusflöden: 3 000 och 4 000 K respektive 1 000 och 2 000 lm. Armaturerna kan seriekopplas utan kopplingsdosa och de standardiserade storlekarna på utskärning (150 och 200 mm) samt tryckanslutningen gör de mycket enkla att installera.
  Mer info
  1 Variant
 • Gatuarmatur Ampera Mini LED, Schréder
  Gatuarmatur Ampera Mini LED, Schréder
  Ampera är utvecklad för att ge den bästa prestandan samt vara den mest kostnadseffektiva produkten i vårt sortiment. Med denna armatur sparar man inte bara pengar på minskad energianvänding, utan även på kraftigt reducerade installations- och underhållskostnader. Detta beror på det mycket flexibla linssystemet som gör att Ampera kan skräddarsys till varje belysningssituation, samt den lätt avtagbara kroppen som gör installation och byte enkelt.
  Mer info
  1 Variant
 • Parkarmatur LED Pilzeo, Schréder
  Parkarmatur LED Pilzeo, Schréder
  Klassiskt hattformad parkarmatur.
  I armaturen sitter toppmodern teknik som ger besparingar på upp mot 75% mot konventionella ljuskällor.
  Hela armaturen håller IP66 vilket gör att den håller för alla väder.
  Ljuskällan kan lätt bytas utan verktyg.
  Mer info
  2 Varianter
 • Infälld takarmatur Coreline InterActPro ready, Philips
  Infälld takarmatur Coreline InterActPro ready, Philips
  Philips nya LED-serie CoreLine Panel för infällt montage kan användas som ersättning för funktionella armaturer i allmänbelysning. Det finns nu både ett kontorskompatibelt (OC) och ett ej kontorskompatibelt utförande (NOC). Lösningen är lätt att installera och underhålla, för ett enkelt byte. InterAct Ready armatur med integrerad trådlös kommunikation kan användas med InterAct gateways, sensorer och mjukvara.
  Mer info
  1 Variant
 • Uttag Due
  Uttag Due
  DUE dubbelt eluttag, smart och kompakt design för mångsidig användning. 2 x Schuko. Front i färgerna stål, svart eller vit köps separat. Frontlocket skjuts åt sidan när DUE används. Enkel montering. Levereras med 2 m sladd och monterbar kontakt.
  Mer info
  1 Variant
 • Infälld Interiörarmatur LED CoreLine RC134B, Philips
  Infälld Interiörarmatur LED CoreLine RC134B, Philips
  Oavsett om kunderna renoverar eller bygger nytt vill de ha belysning med hög ljuskvalitet och låga energi- och underhållskostnader. Vår nya LED-serie CoreLine Recessed är idealisk som ersättning för funktionella armaturer i allmänbelysning - en lättinstallerad och underhållssnål lösning för ett snabbt och smidigt byte.
  Fördelar
  • Enkelt byte från konventionella lysrörsarmaturer till LED-teknologi
  • Energibesparingar på över 45 % jämfört med funktionella TLD-armaturer
  • Kompakt design med en höjd på mindre än 35 mm
  Funktioner
  • Inbyggd LED-teknologi
  • Kompakt armaturhus
  • Finns även för utanpåliggande montage (passar även för nedpendlat montage)
  Användning
  • Allmänbelysning
  Mer info
  1 Variant
 • Rörfäste AKS
  Rörfäste AKS
  Snabb metod för att fästa kabel på betong m.m. Förborra ett Ø6 mm hål och tryck sedan in fästet. Det behövs ingen plugg.
  Mer info
  1 Variant
 • Binäringångar för dosmontage, KNX, Schneider
  Binäringångar för dosmontage, KNX, Schneider
  För anslutning av konventionella vippströmställare eller potentialfria kontakter till bussystemet. Apparaten ger en från busspänningen galvaniskt separerad kontaktmatningsspänning (SELV); separat spänningsförsörjning erfordras inte. Max signalledningslängd 7,5m. Monteras löst i apparatdosa, kopplingsdosa eller takdosa. Gränssnittet är även försett med utgångar för att driva 2 eller 4 low-current LED. Bussanslutning via medföljande bussanslutningsklämma.
  Mer info
  1 Variant
 • Armatur infälld Coreline LED, Philips
  Armatur infälld Coreline LED, Philips
  Infälld armatur avsedd för montage i undertak med synlig bärprofil. Passar för allänbelysning i kontor, skolor och andra offentliga lokaler.
  Mer info
  1 Variant
 • Blåtandsknapp Mpress Elko tråd/batterifri.
  Blåtandsknapp Mpress Elko tråd/batterifri.
  Mpress är en batterilös och energiutvinnande blåtandsbrytare med en eller flera tryckknappar som kan paras till ett Casambi- nätverk. Mpress klarar 100 000 tryck och har en räckvidd på 10m. Med Mpress så behövs ingen kraftförsörjning eller kablage för att skicka styrsignaler till valda armaturer. Det finns dessutom tre olika sätt att montera upp brytaren. Antingen gör man det i apparatdosa, eller så skruvar man upp den mot en vägg i fyra hörn på låsplattan eller så använder man det medföljande dubbelhäftande arket för att sätta på låsplattan och trycka fast den mot en jämn fin yta. I förpackningen finns två olika tryckknappsutföranden. Man kan välja mellan enkel tryckknapp med två poler eller dubbla tryckknappar med totalt fyra poler. Mpress tryckknapp/tryckknappar kan styra individuella armaturer/ ljuskällor, grupper av armaturer/ljuskällor, alla armaturer/ljuskällor i ett nätverk, scener och animationer. Det går även att hålla inne en tryckknapp för att dimma armaturer/ljuskällor. Anpassad för Elko RS
  Mer info
  1 Variant
 • Kabelfäste DSS för kabel eller rör, dubbelt
  Kabelfäste DSS för kabel eller rör, dubbelt
  Snabb metod för att fästa kabel på betong m.m. Förborra ett Ø6 mm hål och tryck sedan in fästet. Det behövs ingen plugg.
  Mer info
  1 Variant

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.