Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Vinterskor

Välj underkategori

Visar 1 till 9 av 9

Sortera

 • Impregneringsspray Springyard 510305
  Impregneringsspray Springyard 510305
  Effektiv och miljöanpassad impregneringsspray för den aktiva. Ger ett optimalt skydd mot väta och smuts utan att påverka andningsförmågan. Kan appliceras på de flesta material såsom läder, textil, mocka/nubuck och syntet. Eco Proofer passar utmärkt för bättra på och underhålla det vattenavvisande skydd som finns i exempelvis Tex-material och liknande funktionsmaterial. Kan användas på skor, väskor, båtkapell och barnvagnar, etc.

  ● Starkt och hållbart skydd mot väta och smuts
  ● Vattenbaserad, fri från PFAS och miljöanpassad
  ● Kan användas inomhus
  ● Flaska tillverkad av 100% återvunnen plast
  ● Innehåller 96% naturliga ingredienser
  ● Förlänger skyddet i Tex-material
  ● Biologiskt nedbrytbar
  ● Tillverkad i Sverige
  Mer info
 • Skyddskänga Helly Hansen 78345 Magni EVO
  Skyddskänga Helly Hansen 78345 Magni EVO
  Magni Evolution gör det bästa ännu bättre med den senaste HH DUAL-STRIDE Technology-mellansulan som ger den optimala kombinationen av dämpning, stabilitet och energiåtergång. Vår HellyGrip XRC Rubber ger grepp ner till -30 °C. Ovandelen är utformad med en ergonomisk passform som formar sig efter din fot och ger komfort hela dagen medan det vattentäta och ventilerande HellyTech-membranet håller dig torr och skyddad. 600 g Primaloft Gold-isolering ger ultimat värme och Dri-Blaze-fodret fångar kroppsvärmen naturligt för mer värme samtidigt som den hanterar fukt. Standard: EN ISO 20345:2022 S7L CI HRO SR
  BS EN IEC 61340-4-3:2018 – ESD.
  Mer info
 • Skyddskänga Arbesko Umeå 979
  Skyddskänga Arbesko Umeå 979
  Grov känga för tuffa miljöer och stark kyla, som håller fötterna varma med värmande ullfoder och Boa® snörningssystem. Tjock mellansula som behåller elasticitet och komfort i sträng kyla och isolerar mot markköld. Extra grovmönstrad sula i nitril, som ger bra fäste. Värmeisolerande aluminiumtåhätta – patenterad lösning med fleece mellan tåhätta och skinn. Standard:EN ISO 20345:2011, S3, WR, CI, HRO, SRC.
  Mer info
 • Skyddskänga Jalas 2728 Zenit
  Skyddskänga Jalas 2728 Zenit
  JALAS Zenit 2728, Premiumkänga för medelkalla till kalla vintrar med JALAS® C² Climate Control ventilationssystem som är speciellt designat för att hålla fötterna varma och torra. Systemet består av luftkanaler som tar bort fukt, ett Thinsulate-foder som tillför värme och en ventilerande innersula. Kängorna är utrustade med bekvämt BOA® Fit System, yttersula med RPU teknologi, aluminiumtåhätta och mjukt spiktrampskydd.
  Standard: EN ISO 20345:2022, S3S, CI, SR, FO, LG, SC
  Mer info
 • Yrkesstövel Polyver 8526 Classic Vinter Low'24
  Yrkesstövel Polyver 8526 Classic Vinter Low'24
  Bekväma, lätta, isolerade och vattentäta vinterstövlar som testats under olika förhållanden mellan +10 och -40 grader vid måttliga aktivitetsnivåer.
  Mer info
 • Skyddskänga Solid Gear Vapor 3 GTX
  Skyddskänga Solid Gear Vapor 3 GTX
  Vapors tredje generation som har flera högpresterande material och komponenter kommer nu som hög vinterkänga. Överdelen är en kombination av LWG-läder och textil. Klassisk konfiguration med BOA® Fit System för en bra passform. GORE‑TEX® vinterfoder och membran för isolering och förhindra att vatten tar sig in i kängan. ETPU-mellansula med energiåtergivning och dämpning som håller över tid och förblir mjuk även i låga temperaturer. Dubbla TPU-gelänkar är integrerade i mellansulan för att upprätthålla en marknadsunik stabilitet och vridstyvhet. Nyutvecklad Vibram® Traction lug-yttersula i vinteranpassat gummi ger mycket bra fäste även i låga temperaturer. Innersula från OrthoLite®, speciellt utformad för Solid Gears läst, har överlägsen dämpning och är huvudsakligen tillverkad av återvunnet material. Glasfibertåhätta och mjukt spiktrampskydd. ESD-funktion enligt EN IEC 61340-4-3:2018. EN ISO 20345:2022 S7S, SR, HRO, FO, CI.
  Mer info
 • Skyddssko Activewear Kipp 7678
  Skyddssko Activewear Kipp 7678
  KIPP är en ny vattentät sportig skyddssko, där passform och komfort är de viktigaste egenskaperna. Skon är lätt och har och FitGo, där du genom ett enkelt "snurr" drar du åt skon för bästa passform. Ny förbättrad yttersula, med förbättrad dämpning. Materialvalen i skon är valda för att minska miljöpåverkan, både genom att skon har lång livslängd, samt smarta val av material där minst 50% är återvunnet. Passar till yrken inom installation, service, industri och lättare byggarbeten. Lätt vikt. Modellen finns i storlekarna 35-48. Standard: EN ISO 20345:2022 S7S FO HRO ESD (S3 WP).

  Mellansula: EVA
  Innersula: Dubbelt PU-skum med 50 % återvunnet PU
  Hållbart val: Stora delar av skon är av återvunna material (50%). Speciellt Innersula, foder och förpackning.
  Mer info
 • Yrkesstövel Polyver 1773 Lia Low
  Yrkesstövel Polyver 1773 Lia Low
  Bekväma, lätta, isolerade och vattentäta vinterstövlar som testats under olika förhållanden mellan +10 och -40 grader vid måttliga aktivitetsnivåer.
  Mer info
 • Skyddskänga Activewear Pushup 7469
  Skyddskänga Activewear Pushup 7469
  Pushup är en ny vattentät halvhög skyddskänga. Kängan har lätt vikt och har och FitGo, där du genom ett enkelt "snurr" drar åt skon för bästa passform. Ny yttersula, med förbättrad dämpning. Materialvalen i skon är valda för att minska miljöpåverkan, både genom att skon har lång livslängd, samt smarta val av material där minst 50% är återvunnet. Passar till yrken inom installation, service, industri och lättare byggarbeten. Modellen finns i storlekarna 35-48.
  Skyddsklass S7S FO HRO ESD (S3 WP). Standard: EN ISO 20345:2022.
  Mer info
Visar 9 av 9

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript