Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Förbrukningsvaror

Ahlsells sortiment av förbrukningsvaror spänner över kemteknik och hygien, tätningslister, slangar, tätning, biltillbehör och kaffet till eftermiddagen.

Visar 1 till 49 av 49

Sortera

 • Dispenser Tork Mini centrummatad M1
  Dispenser Tork Mini centrummatad M1
  Torkdispenser i mindre format för centrummatat papper. Idealisk där utrymmet är begränsat. Låsbar och enkel att hålla ren.
  Mer info
 • Dispenser Tork Multifold handduk H2
  Dispenser Tork Multifold handduk H2
  Dispenser Tork för enkel påfyllning. Slimmad och kompakt; snygg och utrymmessnål. Öppnas från sidan, lätt att fylla på. Dispensering av en kedjevikt handduk H2.
  Mer info
 • Dispenser Tork Tvål S1
  Dispenser Tork Tvål S1
  Tork Dispenser Flytande Tvål i Elevation design passar utmärkt i toalettutrymmen med hög besöksfrekvens där effektiviteten är viktig. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design som skapar ett varaktigt intryck på dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork M2
  Dispenser Tork M2
  Klassisk Tork-dispenser för centrummatat papper. Dra av önskad längd. Låsbar och enkel att hålla ren. Tålig och robust.
  Mer info
 • Dispenser Tork Toilet Mini Jumbo T2
  Dispenser Tork Toilet Mini Jumbo T2
  Dispenser Tork toalettappper Mini Jumbo T2 med kompakt och hygienisk design. Hög kapacitet: mindre underhåll. Kraftig konstruktion. Enkel att göra ren.
  Mer info
 • Dispenser Tork Toilet Jumbo T1
  Dispenser Tork Toilet Jumbo T1
  Dispenser Tork toalettpapper Jumbo T1 med hög kapacitet: mindre underhåll. Kraftig design: tålig i välbesökta miljöer. Funktionalitet i alla detaljer. Praktisk och enkel att underhålla. Jämna, runda ytor; enkel att göra ren.
  Mer info
 • Dispenser Tork handduk H3
  Dispenser Tork handduk H3
  Dispenser Tork handduk H3 är en hållbar och traditionell dispenser för Z- och C-vikta handdukar. Flexibel påfyllning. Lätt att underhålla.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Elvation
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Elvation
  Tork Dispenser Skumtvål i Elevation design passar utmärkt i alla typer av toalettutrymmen och kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Certifierad för enkel användning och garanterar god handhygien för alla besökare. Elevation dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck. Manuella dispenser: Vid behov av S1 tvål samt alkoholgel kan adapter med artikelnr 721066 monteras.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line
  Tork tvåldispenser för skumtvål. En modern design med släta ytor och rena linjer som smälter in i ditt toalettutrymme. Skapa ett gott intryck för att betona känslan av hög kvalitet i din verksamhet. En elegant dispenser med hölje i lätt borstat rostfritt stål med skydd mot fingeravtryck som håller den snygg och ren. Tork Image Design: Tork-produkter i Image design utmärks av moderna och tydliga linjer. Höljet i borstat rostfritt stål är försett med skydd mot fingeravtryck för ett oklanderligt utseende. Dessa dispensrar gör ditt toalettrymme både hygieniskt och representativt. Manuella dispenser: Vid behov av S1 tvål samt alkoholgel kan adapter med artikelnr 721066 monteras.
  Mer info
 • Väggfäste Ekofekt 1152
  Väggfäste Ekofekt 1152
  Väggfäste till 2,7 liter. Material: Aluminium.
  Mer info
 • Handduksskåp Katrin Rfr
  Handduksskåp Katrin Rfr
  Handduksskåp för pappershanddukar i rostfritt stål. Låsbar. Kontrollfönster visar när det är dags att fylla på papper. Fungerar med One Stop och Non Stop tillsammans med iläggsbricka.
  Mer info
 • Tvålautomat Katrin Rfr
  Tvålautomat Katrin Rfr
  Låsbar tvåldispenser av borstat rostfritt stål som passar i de flesta miljöer. Finns i borstat rostfritt stål. Patron och pump bildar en sluten enhet, vilket motverkar läckage och tilltäppning i pumpen. Påfyllning sker med Katrin Foam Soap art nr 71399357.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 0,7 l vit
  Dispenser Sterisol 0,7 l vit
  Dispenser för Sterisol System i storlek 0,7l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Den är tack vare det stabila doseringstrycket där man trycker vertikalt, mycket enkel för alla åldrar att dosera ur.
  Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.
  Mer info
 • Handduksskåp Katrin Vit
  Handduksskåp Katrin Vit
  Handduksskåp för pappershanddukar i vitlackerat utförande. Låsbar. Kontrollfönster visar när det är dags att fylla på papper. Fungerar med One Stop och Non Stop tillsammans med iläggsbricka.
  Mer info
 • Dispenserautomatisk Dax
  Dispenserautomatisk Dax
  DAX Automatiska dispenser, AD-139, är användbar i alla sammanhang där det dagliga arbetet kräver god handhygien. Dispensern är ett hjälpmedel inom hälso-, tand- och sjukvård samt barnomsorg och veterinärkliniker.
  Livslängd: 250 000 doseringar
  • Drift: 4 st AA-batterier (1,5 V). Batteri medföljer ej. För bästa drift rekommenderas lithium batterier. Laddningsbara batterier fungerar inte i dispensern.
  • Batteritid: Batterierna behöver bytas ca en gång per år eller i intervaller om 10 000 pumpningar
  • Rengöring: Dispenserhuset kan vid behov diskas i 90 grader under 3 min.
  Refill: 700 ml miljövänlig förpackning, DAX Clinical Handdesinfektion, 377229
  DAX Allroundtvål oparfymerad, 471330
  Monterings mall, plugg och skruv medföljer.
  Mer info
 • Dispenser Tork Matic handduk H1 Manuell
  Dispenser Tork Matic handduk H1 Manuell
  Dispenser Tork handduk på rulle H1. Beröringsfritt system: Bättre hygien. Skär av och matar fram en handduk i taget. Ovikt handduk, färdig att använda. Idealiskt för välbesökta hygienutrymmen. Enkelt underhåll med LED-refillindikatorn som visar när det snart är dags för en ny påfyllning. Rullar som räcker länge minimerar underhållskostnader samtidigt som servicen maximeras. Enkel rengöring och intuitiv påfyllningsmekanism sparar tid.
  Mer info
 • Dispenser Tork sanitetspåse B5
  Dispenser Tork sanitetspåse B5
  Vit eller svart med ett semi-transparent fönster. Lätt att rengöra, diskret, enkel att installera.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line Sensor
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Image Line Sensor
  Tork tvåldispenser med sensor för skumtvål. En modern design med släta ytor och rena linjer som smälter in perfekt i ditt toalettutrymme. Skapa ett trevligt intryck som höjer din verksamhets image. En elegant dispenser med hölje i lätt borstat rostfritt stål med skydd mot fingeravtryck ser snygg ut och förblir ren. Tork Image Design:Tork-produkter i Image design utmärks av moderna och tydliga linjer. Höljet i borstat rostfritt stål är försett med skydd mot fingeravtryck för ett oklanderligt utseende. Dessa dispensrar gör ditt toalettrymme både hygieniskt och representativt.
  Mer info
 • Dispenser Tork Tvål Mini S2
  Dispenser Tork Tvål Mini S2
  Tork Dispenser Flytande Tvål Mini i Elevation design passar utmärkt i toalettutrymmen i alla storlekar och kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Den är lätt att använda och garanterar en hög hygienstandard. Elevation dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork Top-Pack W4
  Dispenser Tork Top-Pack W4
  Tork Dispenser för Vikta dukar i top-pack W4: Hektiska arbetsplatser kan lätt belamras med industriella rullar. Vår Tork Dispenser för Vikta dukar i top-pack är väggmonterad för att spara plats och kan sättas upp med sugkoppar eller magneter för att undvika hål i väggen. Performance-designen och utmatningen av en duk i taget minskar avfall och skyddar rengöringsdukarna från smuts, vilket förbättrar hygienen. Enkel påfyllning ger personalen tid till andra uppgifter, är kostnadseffektivt, ökar produktiviteten och minskar risken att dukar tar slut. Leverans med skruv och plugg men kan även monteras med magneter.
  Mer info
 • Dispenser Tork Toilet Twin T4
  Dispenser Tork Toilet Twin T4
  Funktionell dispenser för små toalettrullar. Kompakt design: utrymmessnål. Ger enkel åtkomst till ny rulle: mindre underhåll.
  Mer info
 • Dispenser Tork Toilet T9 MTwin Mini
  Dispenser Tork Toilet T9 MTwin Mini
  Tork SmartOne® Twin Mini Dispenser Toalettpapper T9: I välbesökta utrymmen är risken stor för pappersbrist och onödigt avfall. Tork SmartOne® Twin Mini Dispenser rymmer två rullar som kan förbrukas helt för minskat avfall och underhåll. Utmatning av ett ark i taget minskar förbrukningen med upp till 40 % och gör så att fler gäster kan betjänas per rulle jämfört med jumbo-dispensrar. Dispensern bidrar till förbättrad hygien genom att gäster endast vidrör det papper de använder. Den moderna designen har ett praktiskt lås som skyddar rullarna från stöld.
  Mer info
 • Dispenser Tork Skumtvål S4 Elevation Sensor
  Dispenser Tork Skumtvål S4 Elevation Sensor
  Tork Dispenser Skumtvål med Intuition™ sensor i Elevation design ger dig möjlighet att göra ett gott intryck på dina besökare och kan användas med ett stort urval av hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Beröringsfri dosering säkerställer god handhygien för alla besökare. Elevation dispensrar har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck hos dina besökare. Tork Elevation Design: Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork Tvål S1 Armbågsreglage
  Dispenser Tork Tvål S1 Armbågsreglage
  Tork Dispenser Flytande Tvål med Armbågsfattning i Elevation design passar utmärkt i utrymmen där handhygienen är av yttersta vikt. Den kan användas med ett stort urval av Tork hudvårdsprodukter i förslutna flaskor. Elevation dispensrarna har en funktionell och modern design som skapar ett långvarigt intryck. Tork Elevation Design. Modern, funktionell och sömlös - det är egenskaperna som gör Elevation Design så elegant. Det högglansiga plasthöljet lämnar alltid ett gott intryck.
  Mer info
 • Dispenser Tork SmallPack W8
  Dispenser Tork SmallPack W8
  Tork Dispenser Small Pack vit W8: Vissa arbetsplatser kan ha trångt om utrymme, vilket gör det svårt att förvara städprodukter. Vår Tork Dispenser Small Pack är väggmonterad och för att kunna underlätta. Rengöringsdukarna är lättåtkomliga, vilket sparar värdefull tid för personalen och garanterar att de har rengöringsdukar nära till hands vid behov. Dispensern minskar förbrukningen genom utmatning av en rengöringsduk i taget, vilket hjälper dig att spara pengar. Hygienen förbättras också då personal endast vidrör dukar som de använder.
  Mer info
 • Dispenser Tork PeakServe H5
  Dispenser Tork PeakServe H5
  Slimmad design med extra hög kapacitet. 250% fler handdukar per dispenser minskar risken för att de ska ta slut. Snabb utmatning av en handduk i taget ger mindre förbrukning, lägre kostnader och nöjdare besökare. Kapacitet: 2100 handdukar.
  Mer info
 • Tvålautomat Katrin vit metall
  Tvålautomat Katrin vit metall
  Låsbar tvåldispenser av vitlackad metall. som passar i de fletsa miljöer. Finns i vitlackerad metall. Patron och pump bildar en sluten enhet, vilket motverkar läckage och tilltäppning i pumpen.
  Mer info
 • Dispenser Standard Plum
  Dispenser Standard Plum
  Ekonomisk, driftsäker och hygienisk dispenserlösning med svart eller transparent kåpa i ABS. Avsedda för Multi-Plum produkter 0,7 l, 1 l och 1,4 l bag-in-box förpackningar.
  Mer info
 • Dispenser Combi-Plum
  Dispenser Combi-Plum
  Effektiv och hygienisk dispenserlösning i plast. Den optimala lösningen för branscher inom livsmedel och sjukvårdssektorn. Dispensern är enkel att rengöra och produkterna är förpackade i lufttäta påsar så att man undviker att bakterierna får fäste. Påsen hänges direkt i etiketten och är därmed enkel att montera.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 0.7 l m plastarm
  Dispenser Sterisol 0.7 l m plastarm
  Sterisol Dispenser Armbågsdosering plastarm 0,7l är en dispenser inom Sterisol System. Det är en extra hygienisk lösning som är mycket lämplig på arbetsplatser där man ställer höga krav på handhygienen eftersom den gör det möjligt att undvika kontakt med händerna. Den långa doseringsarmen ökar också tillgängligheten för den som har nedsatt rörlighet eller funktionsvariation. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på något lock. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Dispensern kan diskas för hand eller i maskin i temperaturer upp till 93°C i max tre minuter. Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Dispenser med armbågsdosering 0,7l passar bra in på arbetsplatser som till exempel sjukvård och inom livsmedelsindustrin, där man tvättar händerna ofta och noggrant, eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta.
  - Avsedd för 700 ml Sterisol system-påsar
  - Färg: Vit med transparent kåpa
  - Plastarm för underarmsdosering
  Mer info
 • Dispenser Multi-Plum 2000
  Dispenser Multi-Plum 2000
  Flexibelt, hygieniskt och driftsäkert dispensersystem. Anpassas enkelt till arbetsplatsens individuella behov för handhygien. Systemet finns i tre olika storlekar avsedda för Multi-Plum produkterna som levereras i lufttäta 0,7 liter, 1 liter eller i 1,4 liter bag-in-box förpackningar. Material: Polykarbonat.
  Mer info
 • Dispenser Tork T7
  Dispenser Tork T7
  Tork Dispenser Coreless Mid-size Twin Toalettpapper T7: Undvik köer och ständiga påfyllningar med vår högkapacitetsdispenser utan hylsa. Den rymmer upp till 4,5 gånger mer papper än en vanlig rulle och gör gästerna nöjda i toalettutrymmen med medelhög till hög besöksfrekvens. Den kompakta och moderna dispensern är utformad med fokus på komfort. Den är lätt att fylla på, vilket minskar underhållet och ökar effektiviteten, och med avsaknad av hylsa blir det inget avfall alls. Den slutna konstruktionen skyddar pappret, vilket förbättrar hygienen och sparar tid.
  Mer info
 • Dispenser MiniTork PeakServe H5
  Dispenser MiniTork PeakServe H5
  Slimmad design med extra hög kapacitet. 250% fler handdukar per dispenser minskar risken för att de ska ta slut. Snabb utmatning av en handduk i taget ger mindre förbrukning, lägre kostnader och nöjdare besökare. Kapacitet: 1230 handdukar
  Mer info
 • Centerbox Katrin M
  Centerbox Katrin M
  Elegant dispenser i borstat respektive vitlackat stål. Kontrollfönster visar när det är dags att fylla på papper. Fronten viks enkelt åt sidan och underlättar påfyllning med mycket papper på en gång. Låsbar.
  Mer info
 • Dispenser Tork Toilet T9 Mini
  Dispenser Tork Toilet T9 Mini
  Robust dispenser som är lämplig för tuffa miljöer. Utmatning av ett ark i taget ger lägre förbrukning och bättre hygien. Extra hög kapacitet, litet underhållsbehov.
  Mer info
 • Dispenser Tork Matic handduk H1 Sensor
  Dispenser Tork Matic handduk H1 Sensor
  Dispenser Tork handduk på rulle H1. Beröringsfritt system: Bättre hygien. Skär av och matar fram en handduk i taget. Ovikt handduk, färdig att använda. Hög kapacitet: fyll på mer sällan. Utmatning av ett ark i taget minskar förbrukningen och ger förbättrad hygien. Anpassningsbar handdukslängd gör att du kan välja den storlek som passar för din verksamhet.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 0,7 l m metallarm
  Dispenser Sterisol 0,7 l m metallarm
  Sterisol Dispenser Armbågsdosering metall 0,7l är en dispenser inom Sterisol System. Det är en extra hygienisk lösning som är mycket lämplig på arbetsplatser där man ställer höga krav på handhygienen eftersom den gör det möjligt att undvika kontakt med händerna. Den långa doseringsarmen ökar också tillgängligheten för den som har nedsatt rörlighet eller funktionsvariation. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på något lock. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 0,7l i samma dispenser och byta när man vill. Denna dispenser kan med fördel användas där hygienen är extra viktig, då metallarmen kan autoklaveras. Resten av dispensern kan diskas för hand eller i maskin i temperaturer upp till 93°C i max tre minuter.
  Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att vi kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.
  - Dispenser för underarmsdosering med metallarm
  - Genomskinligt lock
  - Passar Sterisol 0,7l påsar
  Mer info
 • Dispenser Tork Reflex M3 Mini
  Dispenser Tork Reflex M3 Mini
  Tork Reflex™ Dispenser Mini Centrummatad M3: Välanvända arbetsytor kräver hållbara produkter – vår Tork Reflex™ Dispenser Centrummatad är tillräckligt robust för daglig användning och erbjuder en lösning för både hand- och ytavtorkning. Den kompakta design och det roterande munstycket passar arbetsutrymmen i alla storlekar. Avfallet minskar tack vare utmatning av ett ark i taget, vilket minskar förbrukningen med upp till 37 % jämfört Tork® centrummatade dispensrar. Slutindikatorn förbättrar effektiviteten så att du kan planera påfyllningar.
  Mer info
 • Tampongdispenser Period Pack
  Tampongdispenser Period Pack
  En dipsenser anpassad för två storlekar tamponger. Dispensern har en mekanisk tidsfördröjning som motverkar missbruk. Tillverkad i Sverige. Ger er möjligheten att erbjuda gratis mensskydd till era medarbetare och besökare, precis som ni redan erbjuder toalettpapper.
  Mer info
 • Dispenser Tork Ansiktsservett F1
  Dispenser Tork Ansiktsservett F1
  En modern design med släta ytor och rena linjer som smälter in i ditt toalettutrymme. En elegant dispenser med hölje i lätt borstat rostfritt stål med skydd mot fingeravtryck som håller den snygg och ren.
  Mer info
 • Dispenser Tork Reflex M4
  Dispenser Tork Reflex M4
  Tork Reflex™ Dispenser Centrummatad M4: Välanvända ytor kräver robust utrustning som är lämpad för arbetsflödet. Vår slitstarka Tork Reflex™ Dispenser Centrummatad passar alla arbetsmiljöer med det roterande munstycket som ger enkel åtkomst till avtorkningspapper. Hygienen säkerställs när du torkar händer och ytor tack vare arkmatning som gör att du endast vidrör det du använder. Dispensern kontrollerar även avfallet och minskar förbrukningen med upp till 37 % jämfört med Tork® centrummatade dispensrar.
  Mer info
 • Dispenser Tork W2
  Dispenser Tork W2
  Tork Maxi Centrummatad Dispenser W2: Otillräcklig rengöringsutrustning kan orsaka problem eller försena städningen. Med sin slitstarka och robusta design är Tork Maxi Centrummatad Dispenser perfekt i tuffa miljöer. Utmatning med en hand gör att det går snabbt att riva av ark och effektivisera städningen. En stänksäker kåpa håller rengöringsdukar och avtorkningspapper rena och bidrar till en förbättrad hygien. Dispenserns höga kapacitet, enkla rengöring och smidiga påfyllning, ger personalen tid att utföra andra arbetsuppgifter och ökar produktiviteten.
  Mer info
 • Tvålautomat Sängdispenser 350-serien
  Tvålautomat Sängdispenser 350-serien
  Sängdispenser av rostfritt stål. Kan beställas med eller utan vit eller blå flaska.
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 2,5 l
  Dispenser Sterisol 2,5 l
  Dispensern för Sterisol System i storlek 2,5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 2,5l i samma dispenser och byta när man vill.
  Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att Sterisol kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump. Dispenser 2,5l är lämplig vid stora arbetsplatser där man tvättar händerna ofta eller noggrant eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta. Till exempel inom tillverkningsindustri och livsmedelsindustri. Den är också särskilt uppskattad som dispenser för duschprodukter i omklädningsrum för sim- och sporthallar eftersom designen låter vattnet rinna av, är enkel att städa och därmed hygiensäker.
  - Mycket låg plastförbrukning
  - Hudvård utan konserveringsmedel

  "Dispensern för Sterisol System i storlek 2,5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har en genomskinlig kåpa som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Det är också enkelt att se när påsen är tom och behöver bytas utan att lyfta på locket. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 2,5l i samma dispenser och byta när man vill.
  Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel och andra tillsatser i produkterna. Det gör att Sterisol kan erbjuda riktigt bra hudvårdsprodukter som minskar risken för hudproblem och ger en tömningsgrad på 99% samtidigt som plastförbrukningen är betydligt lägre än för flaskor med pump.
  Dispenser 2,5l är lämplig vid stora arbetsplatser där man tvättar händerna ofta eller noggrant eftersom produkten inuti inte behöver bytas så ofta. Till exempel inom tillverkningsindustri och livsmedelsindustri. Den är också särskilt uppskattad som dispenser för duschprodukter i omklädningsrum för sim- och sporthallar eftersom designen låter vattnet rinna av, är enkel att städa och därmed hygiensäker.
  Mått: Höjd 340 mm x Bredd 180 mm x Djup 130 mm.

  - Mycket låg plastförbrukning
  - Hudvård utan konserveringsmedel
  - Avsedd för 2,5 l Sterisol system-påsar
  - Svart"
  Mer info
 • Dispenser Sterisol 5l
  Dispenser Sterisol 5l
  Dispenser för Sterisol System i storlek 5l är mycket omtyckt för sin funktionalitet och sina fördelar ur ett underhållsperspektiv. Dispensern har ett genomskinligt lock som gör att man kan se vilken av Sterisols hudvårdsprodukter som sitter i. Detta möjliggör att man kan använda olika typer av Sterisolprodukter i storlek 5l i samma dispenser och byta när man vill. Sterisol System bygger på luft- och bakterietäta påsar som minimerar behovet av konserveringsmedel i produkterna.
  Mer info
 • Tvålautomat Sängdispenser med arm 600-serien
  Tvålautomat Sängdispenser med arm 600-serien
  Sängdispenser av rostfritt stål med armreglage. Kan beställas med eller utan vit eller blå flaska.
  Mer info
 • Väggkorg Ekofekt 1154-1
  Väggkorg Ekofekt 1154-1
  Väggkorg Ekofekt med hävarm till 1 liter. Material: Aluminium.
  Mer info
 • Väggkorg Ekofekt 1152-2
  Väggkorg Ekofekt 1152-2
  Väggkorg med hävarm till 2,7 liter. Material: Plast.
  Mer info
 • Dispenser CombiPlum Easy
  Dispenser CombiPlum Easy
  CombiPlum är ett dispensersystem som är lämplig till ställen med höga krav på hygien. CombiPlum-systemets utförande gör det enkelt att rengöra dispensern och produkterne är förpackade i lufttäta påsar/flaskar så att man undviker att bakterierna får fäste och man får en minimal mängd av avfall. Systemet är ekonomisk, lätt att använda och återfylla. Kan användas till 1 liters påsar.
  Mer info
Visar 49 av 49

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript