Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

El

Ahlsells breda elsortiment omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar.Ahlsells breda sortiment inom el omfattar armaturer, led, ljuskällor, kabel, elnätsmateriel, installationsmateriel, centraler, säkringar, apparatskåp, skenfördelning, automation, verktyg och mätinstrument, tele, data, säkerhet, belysning, värmeprodukter, fläktar och handdukstorkar. Vi har det mesta inom el för dig som jobbar som elektriker, elinstallatör, fastighetsskötare, automationstekniker eller elmontör. Handla produkter inom el hos din närmsta Ahlsellbutik eller online.

Visar 1 till 12 av 12

Sortera

 • Optisk brandvarnare 1-års batteri, a-collection
  Optisk brandvarnare 1-års batteri, a-collection
  Optisk brandvarnare med testknapp och diod som indikerar funktion med 1 blink /min. Godkänd enligt EN 14604:2005 + AC: 2008, med ett ljudtryck av 85dbm. Säkerhetsfunktionen batterispärr säkrar att brandvarnaren inte kan monteras på sin fästplatta om inte batteriet är på plats. Optiska brandvarnare har ett avancerat fotocellsystem som detekterar rökpartiklar. Den optiska brandvarnaren är bäst när det gäller att detektera pyrande bränder med synliga rökpartiklar. Levereras med 1 års batteri, fästplatta, skruv, plugg och bruksanvisning.
  Mer info
 • Optisk brandvarnare 10-års batteri sammankopplingsbar a-collection
  Optisk brandvarnare 10-års batteri sammankopplingsbar a-collection
  Optisk trådlöst sammankopplinsbar brandvarnare med 10 års batteri. Den har test- och pausknapp samt en diod som indikerar funktion med 1 blink /min. Godkänd enligt EN 14604:2005 + AC: 2008, med ett ljudtryck av 85dbm. Säkerhetsfunktion det ej utbytbara batteriet är integrerat i monteplattan. Optiska brandvarnare har ett avancerat fotocellsystem som detekterar rökpartiklar. Den optiska brandvarnaren är bäst när det gäller att detektera pyrande bränder med synliga rökpartiklar. Levereras med 10 års batteri, fästplatta, skruv, plugg och bruksanvisning. Antalet brandvarnare som kan sammankopplas begränsas av räckvidden på radiosignalen. För att den sammankopplade branvarnaren ska påverkas måste den ha direkt kontakt med den branvarnare som larmar, larmet skickas inte vidare. Räckvidden är >100m vid fri sikt men begränsas av väggar och föremål.
  Mer info
 • Nödbelysningsarmatur aMergency Light LED
  Nödbelysningsarmatur aMergency Light LED
  Nödljusarmatur för ledljus och hänvisning i allmänna lokaler så som hotell, kontor, skolor, butiker etc. Flexibel enkelsidig armatur för inomhusbruk med hög kappslingsklass (IP65). Armaturen är omkopplingsbar för permanent- eller beredskapsdrift och utrustad med energisnål LED-ljuskälla, autotest och inbyggt NiMHbatteri.Piktogramset med 22 meters läsavstånd ingår. Monteras utanpåliggande på vägg eller tak med eller utan piktogramfolie.
  Mer info
 • Brandvarnare X10, optisk, 10 år
  Brandvarnare X10, optisk, 10 år
  Brandvarnare X10 är den senaste generationen brandvarnare med säkerhet och användarvänlighet i fokus. Brandvarnaren har ett inbyggt batteri med en garanterad livslängd på 10 år, vilket innebär att användaren inte behöver tänka på batteribyten. 10-års garanti och diverse innovativa funktioner som flera monteringsmöjligheter, automatisk uppstart vid montage, pausfunktion, inbyggt insektsskydd, självövervakning, brandvarnaren är mycket tillförlitlig och enkel att använda. Vid montering över befintligt fäste kan adapterplatta MFX (63 027 14) användas.
  Mer info
 • Magnetfäste till brandvarnare
  Magnetfäste till brandvarnare
  Magnetiskt självhäftande fäste för brandvarnare a-collection.
  Mer info
 • Nödljusarmatur aMergency Sign LED
  Nödljusarmatur aMergency Sign LED
  Hänvisningsarmatur för visninga av utrymningsvägar vid strömbortfall i allmänna lokaler så som hotell, kontor, skolor, butiker etc. Avsedd för permanentdrift. Stomme i aluminium med underhängande skylt i plexiglas för enkel- alternativt dubbelsidig hänvisning. Armaturen är utrustad med energisnål LED-ljuskälla och autotest med inbyggt NiMH-batteri. Levereras med 3 st piktogram, läsavstånd: 25 m. Monteras utanpåliggande mot vägg eller tak inomhus. Nätspänning ansluts i kopplingsbox med plug-in utförande. 1 års garanti på batteriet.
  Mer info
 • Hänvisningsarmatur SAC-U25 och SAC-U32, SAC Nordic
  Hänvisningsarmatur SAC-U25 och SAC-U32, SAC Nordic
  SAC-U25 / SAC-U32 är en hänvisningsarmatur med starka lysdioder och upp till 100.000 timmars brinntid. Låg energiförbrukning, låga underhållskostnader och lång livslängd kombinerat med ett självtestande system* och en modern och tillförlitlig teknik gör armaturen till ett val för enkelhet, säkerhet och framtid. Uppfyller kraven enligt EN 60598-2-22. Batteri: NiMH 4,8 V 0,8 Ah.
  Mer info
 • Nödbelysningsarmatur Too Pac LED, Kamic
  Nödbelysningsarmatur Too Pac LED, Kamic
  Too Pac LED är konstruerad i polykarbonat med en svängbar konsol som gör den enkel att montera både på vägg, i tak eller snedtak inomhus. Ett lämpligt val för de flesta miljöer som skolor, butiker, kontor etc. Armaturen är utrustad med självtest och effektivt Li-ion batteri för upp till tre timmars drifttid vid ett nätavbrott. Energieffektiv med en förbrukning på endast 1W vid normal drift. Läsavståndet är 30 meter och praktiska "snäpp-i-piktogram- skyltar" medföljer i leveransen. 1 st pil höger/vänster och 1 st pil ned/ned. Kapslingsklass: IP20, klass II. Uppladdningstid: 24 h. Omgivningstemperatur vid drift:+50– +40 C. Levereras i tvåpack.
  Mer info
 • Handstrålkastare Handy LED, Kamic
  Handstrålkastare Handy LED, Kamic
  Utförande: Handy LED är en ny ljusstark handstrålkastare utrustad med en 3 W högeffekts-LED, inbyggd nödbelysnings-funktion och flera ljusregleringsnivåer. Lämplig för de flesta arbeten eller tillfällen då mobil belysning efterfrågas.
  Egenskaper: Armaturstommen är utförd i grå slagtålig polykarbonat. Handlampan har 6 olika funktionslägen: 1. Kontroll av batteri-kapacitet. 2. Blinkfunktion. 3. 100 % ljusflöde. 4. 70 % ljusflöde. 5. 30 % ljusflöde. 6. Från-koppling. Med nätansluten stickpropp och strömställaren i läge "till" så tänds hand-strålkastaren automatiskt vid nätbortfall. Batteriladdning visas med 5 lysdioder på handlampans front. Strålkastarhuvudet kan vinklas 20 grader framåt och 90 grader bakåt.
  Montage: Medföljande väggkonsol monteras på vägg/ hylla eller liknande. Adapter för nät-spänning 230V AC samt adapter för laddning från i bil 12 V DC följer. Sladdlängder: 1,7 m. Även ett orange färgfilter följer i levereransen.
  IP-Klass: IP43 avser handlampan och IP20 avser laddningsaggregatet.
  Mer info
 • Skylt nödöppning UP-NÖD
  Skylt nödöppning UP-NÖD
  Grön skylt med vit nyckelsymbol och text Nödöppning
  Mer info
 • Nookbox optisk rökdetektor trådlös, Teletec
  Nookbox optisk rökdetektor trådlös, Teletec
  NookBox Trådlösa optiska rökdetektor med inbyggd siren 85dB tvåvägskommunikation, samt knapp för självtest

  - Inbyggd siren 85dB (på 3m)
  - Knapp för självtest
  - F1 teknologi klarar avstånd upp till 2000m i fri sikt
  - Trådlös och enkel att motera
  - Sabotageskydd
  - Indikering vid lågt batteri
  Mer info
 • Rök och värmedetektor trådlös Neo
  Rök och värmedetektor trådlös Neo
  PG8936 är en trådlös rök-och värmedetektor för Neo larmsystem med PowerG teknologi som klarar avstånd upp till 2 km i fri luft. Kombinationen av en fotoelektrisk rökdetektor och en värmesensor ger hög detekteringssäkerhet för tidig upptäckt av brand med minskad risk för falsklarm. Detektorn har inbyggd siren och är fullt övervakad. Den varnar genom att aktivera den inbyggda 85db sirenen och LED indikering om rök eller temperaturer över 57 ° C detekteras.Batteritid: 5 år (normalt). Batterityp (ingår): 3st AAA batterier
  Mer info
Visar 12 av 12

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript