Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Samlokalisering av VA-material breddar vårt erbjudande

2020-10-07

För tre år sedan förvärvade Ahlsell va-rörelsen Viacon VA och i februari 2019 blev även den västsvenska va-grossisten Fundi AB en del av koncernen. De två förvärven har tillfört värdefull kompetens och stärkt satsningen mot våra kunder inom anläggning och infrastruktur. För att bredda erbjudandet ytterligare har nu flertalet av de lokala lagren samlokaliserats med Ahlsells butiker.

Först ut att samlokaliseras med Ahlsells butik var Viacon VA:s lokala lager i Gävle, som sedan slutet av maj 2020 är en del av Ahlsells butik på Strömsbrovägen 10.

- Utgångspunkten i arbetet med samlokaliseringen i Gävle har varit att behålla det som gjort Viacon VA framgångsrikt lokalt, det vill säga att erbjuda ett rejält va-lager med lokal distribution. Det viktigaste för ett lyckat utfall är att man i ett tidigt stadium får med alla på tåget, både kunder och medarbetare. Det har vi lyckats med vilket inte minst försäljningen visar, säger Jan Lindberg, försäljningschef VA på Ahlsell.

Satsningen innebär tillgång till större sortiment än tidigare

Viacon VA i Getinge har också blivit en del av Ahlsell i och med flytten till den nya och större butiken i Halmstad som öppnade den 31 augusti. Enhetens rymliga utegård erbjuder nu ett klart bredare va-sortiment än tidigare. Samtliga fem medarbetare från Viacon VA i Getinge har följt med till den nya butiken på Kristinehedsvägen, där de kommer att tillföra värdefull kompetens. Fundis filial i Varberg har också samlokaliserats med Ahlsell och är numera en del av Ahlsells butik på Stålgatan 1.

I Kungälv, Göteborg och Eslöv kommer enheterna att vara kvar som välsorterade lokala va-lager med lokal distribution, men byta namn till Ahlsell. Här har utbudet kompletterats med produkter inom tillfällig el, verktyg, förnödenheter och personligt skydd.

VA

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.