Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Oras beröringsfria blandare gör vardagen mer miljövänlig

2019-12-20

Oras är Nordens största blandartillverkare och var en sann pionjär redan för 30 år sedan, då man var en av de första med att lansera elektroniska blandare på marknaden. Idag är beröringsfria blandare en naturlig del av det växande antalet intelligenta produkter, där Bluetooth-anslutning är en av funktionerna för Oras beröringsfria blandare.

Låt inte vattnet rinna i onödan

Trots att vattnet är en av våra viktigaste resurser står det ofta och rinner längre än nödvändigt. En beröringsfri blandare gör vardagen mer miljövänlig, eftersom vattnet slutar rinna så fort du är klar och tar bort händerna från blandaren. En beröringsfri blandare kan spara upp till 50 % av vatten- och energiförbrukningen (jämfört med en traditionell modell).

Bättre hygien och enklare städning

Beröringsfria blandare ger mycket högre hygien, både hemma och på offentliga platser, eftersom kontaktsmitta står för en större del av smittspridning av mikrober. Eftersom du inte behöver röra vid blandaren håller den sig också ren från vattenstänk och fingeravtryck.  

Oras Optima 1714F

Rsk: 8347913

En populär blandare i privata hushåll. Beröringsfri med temperaturvred på sidan. Endast 125 mm hög. Batteridrift 6V, finns även för nätdrift.

Oras Electra 6150F

Rsk: 8553316

En beröringsfri blandare för alla ändamål. Går enkelt att göra om för förinställd temperatur eller förblandat vatten. Batteridrift 6V, finns även för nätdrift.

Oras Electra 6151F

Rsk: 8430518

Beröringsfri blandare i en stilren design. Passar lika bra i privata hem såsom i publika miljöer. Vattenbesparing med Ecoflöde (6 l/min). Batteridrift 6V. Finns även för nätdrift.

Oras Electra 6250FZ

Rsk: 8430543

En lite högre modell som är batteridriven, 6V. Kan enkelt göras om för förinställd temperatur eller förblandat vatten. Flödeskontroll (6 l/min) ger en mycket låg vatten- och energiförbrukning. Bluetooth-anslutning för enkel övervakning och justeringar via Oras App.

Oras Inspera 3014F

Rsk: 8430545

Modell XS. En beröringsfri blandare med anslutning till förblandat vatten. Bluetoothanslutning för enkel övervakning och justeringar via Oras App. Mikado® strålsamlare som endast ger 1,2 l/m med ett vackert flöde. Passar perfekt för t.ex. gästtoaletten. Enkel montering med Oras 3S-installation. Batteridrift 6V.

Oras Medipro 5521F

Rsk: 8430536

En produkt som är avsedd att användas i Health & Care-sektorn. Med laminärt flöde som är begränsat till 6 l/m. Bluetoothanslutning för enkel övervakning och justeringar via Oras App. 9/12V.

Smart och uppkopplad

Oras App gör det möjligt att underhålla och justera flertalet modeller av Oras elektroniska blandare på ett effektivt och flexibelt sätt.

Med Oras App har du alltid tillgång till blandarens produktinformation, du kan göra justeringar, få en överblick av nuvarande blandarinställningar, samt dokumentera och rapportera allt du gör – direkt i din mobiltelefon. Du kan också enkelt se t.ex. hur mycket batteritid det finns kvar, vattenförbrukning och mycket, mycket mer. Ingen speciell hårdvara behövs, allt du behöver är din mobiltelefon.

 

Se filmen om Oras App.

VS

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.