Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ny, flexibel rörskål som passar många dimensioner

2022-06-02

Nu lanseras Rockwool 800 Multi. Det är en ny effektiv rörskål som underlättar isolering av varma och kalla rör. Tack vare den flexibla kärnan passar samma rörskål flera olika rördimensioner, samtidigt som prestandan bibehålls.

Rockwool 800 Multi är en rörskål som har alla de användningsområden som Rockwool 800 har, det vill säga den kan användas till isolering av både varmt och kallt tappvatten samt värmestammar. Det som utmärker Rockwool 800 Multi är att samma rörskål passar flera olika rördimensioner. Det är möjligt tack vare en unik innerkärna som anpassar sig efter rörets storlek.

– Det här kommer troligtvis bli en av våra viktigaste och mest efterfrågade produkter inom HVAC-segmentet. Flexibiliteten gör att du kan få en effektivare installation och bättre logistik vid montage, säger Tomas Larsson som är KAM på Rockwool.

Flexibel rörskål med unika egenskaper

Rockwool 800 Multi är brandsäker och klassad enligt Euroklass A2L-S1, d0. Produkten finns i dimensioner från 12 mm till 48 mm rör och i upp till 60 mm isoleringstjocklek. Den fungerar dessutom lika bra på stål- och kopparrör som på plaströr. Precis som alla rörskålar från Rockwool, har Rockwool 800 Multi en beklädnad av armerad aluminiumfolie som är robust och lätt att göra ren.

– Jag bedömer att Rockwool 800 Multi kommer att bli marknadens mest efterfrågade rörskålar, tack vara sina unika egenskaper. En 800 multidimension 22–28 sitter som exempel lika bra på ett 22 mm rör som ett 28 mm, vilket underlättar och snabbar på montaget, säger Finn Svensson, KAM Teknisk isolering på Ahlsell.

 

Fakta om rörskålen Rockwool 800 Multi:

  • Rockwool 800 Multi finns i fyra olika dimensioner, 12–18 mm, 22–28 mm, 32–38 mm och 42–48 mm och upp till 60 mm isoleringstjocklek
  • Fungerar lika bra på stål/kopparrör som på plaströr
  • Brandsäker – brandklassad i Euroklass A2L -S1, d0
Isolering

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript