Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ny drive-in för byggmaterial i Södertälje

2019-10-09

Ahlsells erbjudande till byggkunderna har blivit ännu starkare i och med att nya bygghubbar vuxit upp i anslutning till ett antal butiker i Sverige. Senast i raden är Ahlsell i Södertälje där den nya, stora butiken som öppnade den 2 september, även erbjuder en välsorterad drive-in för byggmaterial.

Som ett led i arbetet med att bättre tillgodose byggproffsens behov har Ahlsell öppnat den första Ahlsellbutiken i Storstockholmsområdet med en drive-in för byggmaterial. Den nya butiken ligger i Södertälje och rymmer ett fullsortiment inom Byggmaterial, VA, VS, El, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd med cirka 21 000 artiklar.

- Vi tror stenhårt på Södertäljemarknaden som verkligen har efterfrågat vår satsning på en större butik med ett komplett sortiment där även Bygg ingår, säger Clas Schörling, försäljningschef butik i region Stockholm.

Alltid nära till kvalificerad rådgivning

Bygghallen ligger i direkt anslutning till Ahlsells butik vilket gör det enkelt att handla allting på ett och samma ställe och samtidigt ha nära till kvalificerad rådgivning av Ahlsells specialister. Den rymliga drive-in hallen på 1 700 kvadratmeter under tak med tillhörande utegård på 4 000 kvadratmeter tar ett helhetsgrepp kring allt man kan förvänta sig av en välsorterad bygghandel.

- Ett led i satsningen mot våra byggkunder har varit att se över våra öppettider eftersom vi vet att kunderna vill komma igång tidigt ute på sina byggen. I Södertälje slår vi upp dörrarna redan klockan sex på morgonen, säger Clas Schörling.

Modernare och fräschare än andra bygghallar

Hugo Ekici axlar ansvaret för verksamheten i den nya bygghallen. Han har själv drivit egen byggfirma och med sin långa erfarenhet från kundsidan är det en roll som passar honom som handen i handsken.

- Ahlsells nya anläggning här i Södertälje är modernare och fräschare än andra bygghallar. Sortimentet är bättre och jag upplever att även kvaliteten på utbudet håller en högre nivå. Men den stora skillnaden är att vi alltid har minst två medarbetare på plats i bygghallen. Det gör stor skillnad för våra kunder som snabbt kan få svar på sina eventuella frågor.

Underlättar att handla allt på samma ställe

En av dem som redan hittat till Ahlsells nya butik och bygghall i Södertälje är Johan Jernmo som driver byggfirman Jernmo Entreprenad & Golv i Nykvarn. Johan har varit trogen kund hos Ahlsell sedan 1993 och uppskattar att utbudet nu även omfattar byggvaror.

- Det underlättar för oss att kunna handla allt vi behöver på ett och samma ställe. Dels för att det är smidigt, men det ligger också i linje med vår strävan att jobba mer effektivt och få tid över för våra kunder. Ahlsells nya bygghall är verkligen jättefräsch med stora öppna ytor och det är både enkelt och roligt att handla där, säger Johan Jernmo.

Bygg

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.