Orderrader: 0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Ny drive-in för byggmaterial i Örebro

2018-10-02

Nu börjar allt fler byggföretag hitta till Ahlsells nya bygghub i Örebro som öppnade i våras. Hubben ger lokala byggföretag tillgång till ett anpassat byggsortiment som tidigare inte funnits på Ahlsell.

Att handla byggmaterial från Ahlsell ska vara lika enkelt och smidigt som att handla allting annat. Det har man tagit fasta på i den nya bygghubben i Örebro. Många av kunderna är redan bekanta ansikten från Ahlsellbutiken vägg i vägg. En av dem är Lars-Mikael Karlsson som driver företaget LMR Bygg och Ventilation i Örebro.

Vi går mot att samla inköpen till Ahlsell

Från att i huvudsak ha varit specialiserade på ventilationsinstallationer, jobbar Lars-Mikael och hans medarbetare numera på bredare front med olika typer av byggprojekt, både i Örebro och andra delar av Sverige. Samarbetet med Ahlsell inleddes redan för tre år sedan och har vuxit i takt med företagets verksamhet. Sedan den nya bygghubben slog upp dörrarna har antalet byggrelaterade inköp tagit fart ordentligt.

- Vi går mot att försöka samla våra inköp till Ahlsell. Det är smidigare i och med att man kan få med sig allting på en gång, istället för att åka runt till fler ställen. Dessutom upplever jag att det skiljer rätt mycket i pris, till Ahlsells fördel.  Men det jag kanske uppskattar mest är att medarbetarna har rätt kompetens och vet vad de snackar om. Så är det inte riktigt på ett byggvaruhus som har en bredare kundgrupp än oss proffsbyggare.

Enkelt och smidigt att handla allting på ett och samma ställe

Lars-Mikael handlar mycket råplan, hattläkt, reglar, gipsskivor och en del virke. Ibland väljer han att hämta upp materialet själv, men ofta får han det utkört direkt till byggarbetsplatsen. Dyker det upp någonting som behövs mer akut är det numera enkelt att svänga förbi och hämta upp det.

- Den nya bygghubben är verkligen jättefin och det är både enkelt och roligt att handla där. Alla varor är märkta och sorterade på ett överskådligt sätt. Det är en bra stämning och personalen tar verkligen hand om oss kunder och gör sitt bästa för att få vår vardag att flyta smidigt.

- Vi har fått väldigt bra respons från våra kunder, fortsätter Kristoffer Forsberg som är utesäljare Bygg på Ahlsell. Fler och fler inser fördelarna med att kunna handla allting på ett och samma ställe. I slutändan sparar det både tid och pengar.

Bygg

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.