Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Få mer gjort med verktyg från DEWALT

2021-08-31

I över 90 år har DEWALT stått för innovasion av verktyg och tillbehör av hög kvalitet till den professionella byggbranschen. Verktygen från DEWALT är konstruerade för klara extrema förhållanden och överträffa dina förväntningar som hantverkare.

Kraftig prestanda med verktyg från DEWALT

Med DeWalt får du kraften både från både batteridrivna och sladdrivna verktyg, och du väljer enkelt det bästa verktyget för att få jobbet gjort. Detta inkluderar elektriska verktyg, tillbehör och de nylanserade handverktygen.


Verktyg från DEWALTS största serie 18V XR

18V XR - DEWALTS snabbast växande serie

18V är DEWALTS största och snabbast växande serie av laddningsbara verktyg. Från borrhammare till cirkelsågar och gräsklippare - serien utvecklas konstant och ser till att du har allt du behöver.

Kolborstfri motor ger hög prestanda

Vill du ha en bra prestanda på de allra tuffaste jobben rekommenderar vi att du väljer något av sortimentets kolborstfria motoralternativ. Dessa verktyg har standardmekaniska motorer som innehåller kolborstar som genererar värme och friktion. Detta eliminerar bortkastad energi och maximerar verktygets driftstid och livslängd.

När ska jag välja 18V XR?

18V XR-verktyg är designade för att möta specifika behov från de mest krävande arbetsuppgifterna på byggplatsen, industriområdet eller verkstaden. Så med andra ord ska du välja 18V XR för tuffare jobb där kraven är höga. 

 

Batterier till 18V XR-verktyg

XR FLEXVOLT-batterier fungerar utmärkt med dina befintliga 18V XR-verktyg. Detta genom en innovativ elektrisk modul som gör det möjligt för ett DEWALT 18V XR-verktyg att känna igen ett XR FLEXVOLT-batteri och frigöra extra ström vid behov.

18V XR Li-Ion-batterier från DEWALT ger den bästa driftstiden och är tillgängliga med upp till 5.0 Ah. Låt DEWALT 18V XR-produkter dra nytta av XR FLEXVOLT-prestanda för att slutföra mer utmanande applikationer utan att byta verktyg!


Mer kraft med FLEXVOLT ADVANTAGE från DEWALT

Ny teknik med FLEXVOLT ADVANTAGE

När du behöver extra mycket prestanda till ett krävande jobb leverar DEWALT XR FLEXVOLT ADVANTAGE det du behöver. Tekniken FLEXVOLT ADVANTAGE, som har utvecklats av DEWALT:s egna ingenjörer, gör de möjligt för 18V XR-verktyg att känna igen ett XR FLEXVOLT-batteri och då levera upp till 77 % mer kraft.

När ska jag välja FLEXVOLT ADVANTAGE?

När du har tunga arbetsuppgifter som kräver extra prestanda. Tack vare den nya tekniken med FLEXVOLT ADVANTAGE kan du dra nytta av en ny tröskel för kraft utan att behöva byta utrustning halvvägs genom ett projekt eller jobb.

Fler fördelar med FLEXVOLT ADVANTAGE

FLEXVOLT ADVANTAGE ger inte bara extra kraft för tuffa arbetsuppgifter, utan ökar också utrustningens mångsidighet och driftstid, då en 18V XR-produkt kan hantera ett antal olika applikationer. Dessutom förbättras den professionella verktygslådans flexibilitet och produktivitet avsevärt.


Driftstid och prestanda med 54V XR FLEXVOLT

FLEXVOLT- frihet utan sladd

54V XR FLEXVOLT är en serie batteridrivna verktyg som ger dig överlägsen laddningsbar prestanda och drifttid. Föreställ dig en arbetsplats utan stora generatorer eller ledningar, där du kan arbeta både effektivt och säkert med verktyg som drivs av smarta, laddningsbara 54V XR FLEXVOLT-batterier.

Smarta, laddningsbara 54V XR FLEXVOLT-batterier

54V XR FLEXVOLT-batterier är fullt kompatibla med dina 18V XR verktyg. Desstom kan vilket verktyg eller laddare du än har användas med 54V XR FLEXVOLT-batterier.


Lätta verktyg & stor kraft med 12V XR

De kompakta, lätta och uppladdningsbara 12V XR-verktygen från DEWALT levererar stor kraft i smala och svåråtkomliga utrymmen.

5 fördelar med 12V XR

  • Bra kraft i förhållande till verktygets storlek och vikt.
  • Ergonomisk, lätt och balanserad design för effektivitet.
  • Enkel åtkomst till begränsade eller svåråtkomliga områden.
  • Drivs av DEWALT 12V XR-batterier som garanterar bra driftstid.
  • Bra sikt över arbetsområdet tack vare praktiskt LED-ljus.

När ska jag välja 12V XR?

Verktyg inom denna serie passar dig som arbetar med repetetiva uppgifter eller i en lite svårare arbetsmiljö som på exempelvis höga höjder eller om du behöver borra mellan stolpar och balkar. 12V XR ger dig med andra ord enkel åtkomst, kombinerat med en ergonomisk och välbalanserad design, vilket ökar effektiviteten.


3 nyheter från FLEXVOLT ADVANTAGE


Om du tyckte detta var intressant

Bygg Fastighet EL Industri Plåt VS VA & Mark

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.