Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Enklare vardag med Viacon VA och Fundi under Ahlsells flagg

2020-11-30

Under de senaste åren har vi på Ahlsell utvecklat och stärkt erbjudandet inom VA ytterligare. Vi har bland annat genomfört en rad strategiska förvärv som innebär att vi vuxit med både nya produkter och värdefull specialistkompetens. Dessutom har vi numera lokala lager på flera platser i landet som ökar tillgängligheten på produkter.

Efter vårt förvärv av Viacon VA hösten 2017 och Fundi i början av 2019, har de bägge verksamheterna under hösten bytt namn till Ahlsell. På flera platser i landet har vi även genomfört samlokaliseringar. Ett exempel är Viacon VA i Getinge som flyttade till Ahlsells nya butik i Halmstad som öppnade den 31 augusti. Att samlokaliseringen har breddat Ahlsells erbjudande till de lokala kunderna inom anläggning och infrastruktur, är någonting som Mattias Svensson, vd på Möllehedens entreprenad kan skriva under på.  

Lokala specialister med full koll på verksamheten

Möllehedens entreprenad har länge varit kund hos Viacon VA i Getinge där man köpt majoriteten av de betongprodukter som används i verksamheten. Dessutom har man handlat en hel del via Ahlsell vilket varit fördelaktigt, inte minst med tanke på inköpsavtalet som ger ME:s medlemmar möjlighet att köpa intressanta och relevanta produkter och tjänster som är förhandlade och klara. 
 
Trots att Getinge ligger lite bättre till för Möllehedens entreprenad, ser Mattias Svensson bara fördelar med att Viacon VA nu är en del av Ahlsell och har flyttat till den nya butiken i centrala Halmstad. 
 

– Framför allt är vi glada över att alla medarbetare från Viacon VA följt med till Ahlsell. Vi har en personlig relation och ser dem som våra lokala specialister med full koll på vår verksamhet och de utmaningar vi ställs inför. De håller oss uppdaterade kring nya produkter och hjälper oss att hitta lösningar.

Allt på ett ställe sparar värdefull tid

Möllehedens entreprenad gör majoriteten av sina inköp via webbutiken och får sina leveranser på morgonen dagen därpå. Antingen till företagets adress eller direkt ut till arbetsplatsen beroende på vad som passar bäst. Vill de hämta varorna själva finns de ofta på plats i butiken för avhämtning redan samma dag.
 

– Det känns tryggt att både ha tillgång till en välsorterad butik och ett lokalt VA-lager om vi skulle behöva göra kompletteringar med kort varsel. Ahlsell har ju ett brett sortiment med sådant som vi kan tänkas behöva i vår verksamhet i form av produkter, verktyg och utrustning. Det är enkelt och smidigt och sparar väldigt mycket tid att ha allting samlat under ett och samma tak och slippa åka runt till fler adresser, avslutar Mattias Svensson.

Möllehedens entreprenad är ett familjeägt anläggningsföretag strax utanför Halmstad.  Verksamheten drivs i andra generationen med bröderna Mattias och Johan Svensson vid rodret. Det är mångsidigt och framåtblickande företag som i huvudsak arbetar med kraftlednings- och anläggningsarbeten.
 
Företaget är medlem i Maskinentreprenörerna, ME och delägare i TransportCentralen som är en sammanslutning av ett 70-tal åkerier. Tillsammans representerar man en av de stora aktörerna på Västkusten.
 
 

Mer läsning om vårt VA-sortiment och våra lokala lager

VA

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript

Meddelande från Ahlsell

Cookies är inaktiverat. För att sajten ska fungera korrekt måste webbläsaren tillåta cookies.