Töm listan

Är du säker på att du vill tömma listan?
Orderrader:
0

Töm inköpslista

Du har 0 orderrader i din inköpslista.
Är du säker på att du vill tömma inköpslistan?

Din inköpslista

Någonting gick fel när priserna hämtades. Försök igen.

Din inköpslista är tom

Delta i Hemmavasan 2021

2021-07-01

Var med och upprepa förra årets succé - delta i Vasaloppet på hemmaplan! Som huvudsponsor erbjuder vi dig 20 % rabatt på startavgiften. Vad väntar du på? Anmäl dig till Hemmavasan 2021.

Häng med i Hemmavasan - få 20 % rabatt

Även i sommar ser Vasaloppet annorlunda ut och alla är välkomna att delta på hemmaplan, i Hemmavasan. Hemmavasan är motionslopp i grenarna cykel och löpning, som hämtar sina distanser från Vasaloppets ordinarie sommarlopp. Utöver dessa kan du välja distansen 10 km. Under hela perioden den 3 juli – 22 augusti kan du delta i Hemmavasan där du är, på landet, i stan, till fjälls, på väg till jobbet eller var du än befinner dig under dessa dagar.

Häng med i Hemmavasan 3 juli till 22 augusti. Passa på att delta i ett - eller flera - Vasalopp utan att behöva resa till Dalarna. Som huvudsponsor erbjuder vi dig 20% rabatt på startavgiften. Kontakta din säljare för att få en kod!

Anmäl dig till Hemmavasan här!

För att delta i Hemmavasan måste du kunna registrera ditt lopp. Under loppet ska du därför använda appen Vasaloppet. Har du inte möjlighet att använda appen kommer det vara möjligt att registrera loppet manuellt. Läs mer om hur allt fungerar, de olika loppen och hur du anmäler dig här.

Gå, lunka, spring eller cykla Hemmavasan där du är

När Vasaloppet ställer om sina arrangemang mellan Sälen och Mora öppnar sig helt plötsligt helt nya möjligheter att kanske testa något nytt, utmana sig själv eller bara må gott och investera i sitt eget välmående. Hela vårt fantastiska avlånga land blir till en stor arena där vi helt enkelt själva kan välja våra utmaningar. Vi kan välja att gå, lunka, vandra, cykla fort, långsamt på asfalt eller grus och så vidare helt som ni själva vill.

Anmäl dig till Hemmavasan här!

Hälsosam rörelse

Att kunna röra på sig i skog och mark är något som vi svenskar ser som helt naturligt och vår allemansrätt är något vi i Sverige och i Norden skall vara rädda om. Vi har en helt fantastisk natur där skog och vatten sammankopplas med tusentals stigar, grusvägar och leder som ger oss möjlighet att uppleva vårt land på ett helt fantastiskt sätt. Vi kan helt efter egen smak välja hur vi rör oss i naturen utefter de regler som finns. Vi har alla samma tillgång till vår natur och det är upp till oss själva hur mycket vi vill utnyttja den här fantastiska möjligheten att få röra sig fritt.

På Ahlsell uppmuntrar vi till Hälsosam rörelse. Vi tror att om man rör sig, mår man bra och om man mår bra – gör man ett bra jobb. Därför har vi valt att vara en huvudsponsor till Vasaloppet.  

 

Följ vårt samarbete med Vasaloppet och vår satsning på en hälsosam arbetsplats

Ahlsells samarbete med Vasaloppet.

Nyheter Hållbarhet

Meddelande från Ahlsell

Javascript är avstängt i din webbläsare. För full funktionalitet rekommenderar vi att du slår på Javascript